![]() |
No ladnie jedziesz :P
Tez wkoncu yba pojde na ten "hardcore'owy" quest =O dawaj_wiecej_pozdro6oo |
hehe fajne foto :P a tymbardziej ze z aldory :P <aldora rox>
|
sski super, widze Braciszq ze niezle sie tu urzadziles :) pozdro :D
|
|
Gratz, bro !
A tak dodatkowo - wez podbij shieldinga to mi blokniesz pare dragow... :D |
gdybym nie byl slepy to bym nie padl
mielismy bic seleosa bo zaczol mnie lac pod domkiem ale sie schowalem to poszlismy w 8+ osob na niego... ten sie do depo schowal i zawolal kolegow ... jedyne co zoabczylem wtedy to to ze wyszedl z depo i go zaczolem lac ale ulat i inni zaczeli lac mnie.. bo ja slepy jestem i ich nie auwazylem a jak sie spostrzeglem all moi qumple w depo :P dobra macie te screeny... aha i moge powiedizec ze padlem bo neimialem jak isc... ss tlyko 2 bo wolalem sie uhac niz naciskac pscreen....
http://rafi.cmpnet.pl/Tibia0002.JPG http://rafi.cmpnet.pl/Tibia0003.JPG |
bw sux
o kurde ty mialeś jeszcze spox ja musiałem w venore uciekać i mnie dojechaqli 6 na mnie w tym kiperlana i pozatym za darmo dostałem bana
|
@up
ja niechacy nacisnolem strzalke w dol zamiast strzalki w gore na piramide i nie mialem sie jak ruszyc a jak dostalem 4 sd naraz po 180hp+... ja mialem max 455 :P w dupe... |
przykro mi z powodu deda ....
ale combo od paru kolesi z sd (150+) to mile nie jest |
Mogles uciec na darashie moze by sie odczepili jak wiesz gdzie z ankh do darashii:p nom i lipka ze padles:/
|
Niektorzy uwazaja ze nick okresla inteligencje. Tez tak sadze
|
niech ich c***!
X( SZwedzi C***E czatowali w kazo na polaczkow i zhakowali mevara(ponoc)C***E I TYLE A ZWLASZCZA WINDOWS!!
|
@Afinor & Maxi skywarien
lol.. nc Afinor.. ja cie znam z isary chyba albo mi sie mylisz... grales tam kiedys? :P (ja jestem stary owner Siwoxe) |
Cytuj:
Jasne wszyscy co tam byli 60 + lvl-e wiec male szanse ze Gupi by uciekl :( Troche cie uhalem ale ciezko bylo sam tez musialem patrzec na moje hp 320 hp to nie duzo :baby: a jak padles to pozostalo tylko dluga do domku :p |
@up
dzieki... i tak dla mnie nie bylo ratunku... wystarczyloby zeby soultorn walnol ue i bym padl odrazu... wiec bylo nie tracic uha na Gupka :P ale dzieki ;] szkoda ze Adix tez padl :| |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:45. |