Czarujaca_Lola |
24-05-2010 14:54 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Askaral
(Post 2760760)
Od siebie powiem ci tyle, nie zwracaj na uwagi na debili z tibii pl, rob swoje tak jak chcesz a nie jak oni chca.
|
Dokładnie, nolifer Czarujaca Lola (wbiłem aż 44 lvl przez dwa lata grania ;)) pisze tak w każdym wątku tego typu. Pieprzyć poziomy skillów, mlvli, eq/lvl itp. brednie wymyślone przez kretynów w swoich kretyńskich poradnikach. Jeśli koleś chce klepać te swoje runki - droga wolna. Problem w tym, że autor wątku jest zbyt mało inteligenty, by samemu ustalić, czy to mu się podoba i opłaca, więc musi zakładać durne tematy. No i jak to w takich tematach zwykle bywa, zawsze znajdą się zwolennicy klepania runek do końca świata jak i debile pokroju Czarujacej Loli, dla których bardziej interesujące jest niszczenie kwadratów, które i tak po pewnym czasie się odrodzą.
W dupie mam to, czy koleś będzie stał pod depo, gadał z kumplami i przy okazji trzepał kasę na runkach, bo każdy gra tak jak lubi. Ale autor wątku stwierdził, że ma za niski mlvl w stosunku do lvl i dlatego MUSI stać pod depo, żeby nadrobić hipotetyczne straty. Nie ważne, że prawdopodobnie tego nie lubi (gdyby lubił, robiłby to wcześniej i nie musiałby o to pytać), że być może będzie go to w*****ać, ale dla jakiejś popieprzonej zasady wymyślonej przez kogoś, będzie stał i się katował. Czyli robił dokładnie przeciwnie, od tego, co zacytowałem z twojego posta, Askaral.
|