![]() |
Cóż... niby fajny pomysł aczkolwiek i tak już nie mam cierpliwości do tej gry :D i jak widać dobrze że swoją przygodę skończyłem dosyć dawno temu i sprowadziłem tibie do tibiacam ;D zmiany które potrafią nieźle namieszać hehe po prostu życie ;)
|
Cytuj:
|
Z takimi rzeczami które będą wprowadzone w letniej łatce spotkałem się na 10 OTS.. i powiem że fajnie z tym.. tylko CIp. sam nic nie potrafi to plagiaty robi..
|
...Dla mnie to coraz gorsze te zmiany... i pomysły mają, zaniedługo tibia zamieni się w jeden gówniany ots . n/c
|
Nawet dobry pomysł ale 100 w jedym slocie... chociaż zaoszczędze miejsca w bp :p
|
Gram w tibie od czasow 7.9~ ( tak to byla super gra ) ale trzeba isc do przodu, a nie stac ciagle w miejscu :) moim zdaniem jest to dobre rozwiazanie bo lepiej miec 100 potow na stacku niz kupywac XXX key ringow, a pozatym to kupywanie w bp/keyach zawsze mnie wk*rwialo. Mozecie sie napinac ale Cipy zrobia i tak co beda chcieli
takie jest moje zdanie |
btw a co z runami? Bd sie je robilo po jedynm strzale i laczylo czy dajmy na to 10 HMM wejdzie w taka runke 100 strzalowa?
|
@do ludzi co mówią ze tibia w ots się zmienia
Czy wy jesteście tak tępi czy po prostu głupi ?? Normalnym chyba jest ze tibia zbliża się do ots ponieważ czym jest ots ?? Ots jest tym czego chcą gracze a czego nie maja w RL tibii więc nie dziwcie sie i nie róbcie wielkich oczu "WOW tibia robi sie ots" Ots są oczekiwaniami graczy a cipsoft w miarę możliwości spełnia te oczekiwania. |
Dobra zmiana, chociaz jak ktos nakupil duzo key ringow, to ma problem, ale nawet dla takich osob to i tak bedzie wygodniejsze.
|
...
Wg mnie pomysl swietny :D
|
Cytuj:
|
Jak dla mnie pomysł dobry , gdy jeszcze grałem w tibię strasznie mnie wkurzały te plecaki w plecakach , niczego się znaleźć nie dało :S
|
Mam pytanie:
Gdy wypiję pota to gdzie pojawi się buteleczka, pode mną, czy w slocie obok w plecaku? I, czy jak wypiję drugiego pota, to drugi pusty vial połączy się z pierwszym, czy pojawi się obok niego robiąc mi jeszcze większy burdel w plecaku? |
k
ok wszystko fajnie ale co z pustymi violami ?? bedzie osobny slot w ktorych beda sie sortowaly puste viole ??
P.S. OGOLENIE NA TAK ! :] |
Ja pie_dole ! Nareszcie...szkoda, że inne MMORPGi mają już to od dawna, w zasadzie tylko Tibia i po części Mu Online tego nie ma.
Ale i tak już nie gram w Tibię. Szkoda czasu. |
@up
Dokuadnie tak. |
Róbcie miejsce!
Cytuj:
Teraz http://images.tibia.pl/static/items/...ana_potion.gifMana Potion waży 1.80oz. Więc jeśli weźmiemy 100 sztuk manasów łącznie 180oz. potrzeba 5 Backpack'ów(18 oz/szt), które łącznie ważą 90oz. :cup:180oz+90oz=270oz Czyli jeden Mana Potion będzie ważył 2,70oz a nie 1,80oz. Podobnie z resztą. Jak myślicie??;) @ Aha i jeszcze jedno, na OTS już dawno było takie rozwiązanie :P |
Mi się cały ten pomysł bardzo podoba, a co do ludzi jęczących na temat spadających cen keyringów: sami podbili ich cenę do niebotycznego poziomu to teraz mają równie wysoki jej spadek :]
Dziękuję, dobranoc |
Chyba odpalili jakiegos ots z tego co pamietam to juz pod tibie 7.6 jak powstaly ots to takie cos bylo. Niepodoba mi sie ten pomysl tibia straci na tym do konca swoj urok gry.
|
@UP
Juz dawno stracila :P Dlatego teraz wprowadzaja takie ulatwienia / usprawnienia, zeby Tibia (juz bez uroku) byla w miare dobra w porownaniu do innych gier mmo, jesli chodzi o funkcjonalnosc itp. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:13. |