![]() |
lol
Wam to nic nie pasi.Zrobice lepsze ss na takim lvl :p
|
fajne
mi sie podoba czemu dowas nudne ? ? ? mi sie podoba :)
|
Heh
Jedyna mądra osoba na tym forum ;)
|
Obserwuje to forum już od pewnego czasu, ale nie zauważyłem, aby któryś z użytkowników przed "zjechaniem" kogoś w dziale "Zdjęcia", zadał sobie 3 podstawowe pytania.
- Czy sam jestem w stanie zrobić lepsze screnny? - Czy przeczytałeś dokładnie post autora zdjęc? (Jeśli są to jego pierwsze zdjęcia, to mu powiedz - Co jest źle zrobione, itp.?) - Czy obejrzałem wszystkie screnny i jestem gotów je ocenić? Zanim kogoś zaczniecie oceniać, radzę zadać sobie wyżej wymienione pytania! |
Cytuj:
-TAK!!! -TAK!!! -TAK!!! I co? Teraz już mogę komentować czy jeszcze mi będziesz zbraniał o wszechpotężny władco świata :p |
Tak to już jest na takim lvl zbyt ciekawych ss'ów nie zrobisz... ;)
|
Cytuj:
|
EEEE nuda....
|
Lol... Co bedzie potem? Screeny z trolli? Z stania pod depo? Z ofert na trade? Z trenowania z ludzmi? Kazdy z nas widzial tyle juz w zyciu rotow, ze odbytem wychodzi a ty nas jeszcze dobijasz -.-
|
-_-
Widze że temat opuszczono ale jak chcecie moge w przyszlosci zamiescic zdjecia z hunta knightem lvl 44 jak juz go bede mial.CHCECIE ?! :evul: :evul: :evul: :evul:
|
Co ty ****a!!
Co ty ****a po***any take zeczy to ja ****a na codzien huntuje po***ie *******ony!!! X( X( X( X(
|
Cytuj:
Zgadzam się z tobą @Nudne ja już wole oglądać po raz tysięczny solo drag i solo gs :P |
E noobie po co taki stary beznadziejny temat odswiezyles?
Roty omg 3 dni grania i juz powalisz rota na 2 hity |
yo stary jestes moim ziomalem -.-
pff..... |
moje zdanko...
Według mnie mogłeś od razu beholder hunt wkleić niż takie badziewie...
_____________ Korek Night Level: 16 :berserk: Magic level: 21 :mag: skills 17/20 :kat: <Harmonia> |
Cytuj:
A bh to nie jest badziewie? i zrób se opis a nie dodajesz: _____________ Korek Night Level: 11 :berserk: Magic level: 10 :mag: skills 17/19 :kat: <Harmonia>[/ do wiadomosci.. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:38. |