![]() |
no spoko
moim zdaniem jeśli cipsoft dodaje takie potworki i nowe miejsca to dobrze. Jak wam nie pasują to ich nie bijcie a jak outfit się nie podoba to go nie używajcie. Ja tam nie mam nic do tego updatu. B)
|
Bez kitu jeszcze z 2 lata z Zao Tibia niespotykanie wbije w teleport i pojawi sie europa/ameryka/azja itd:D walczyc bedzie trzeba z toerrorystami bez kitu.. outfiifty Swatu..:D hah dojebali teraz jak co roku.. Dobrze ze juz nie gram..
Najlepszy Update ktory byl to INQ!!!!! i demonhunter addon! |
Cytuj:
|
Popieram w 100 % jadroXa.
Bardzo dobrze że Cipsoft dodaje coraz to dziwniejsze potwory one urozmaicają grę, ale według mnie outfit jest normalnym azjatyckim ubiorem który też mi się podoba :).Tibia się będzie dalej rozwijać co mi się podoba bo jest ciekawsza:) Jestem pewien gdyby Cipsoft chociaż w jednym updacie nie dodał by żadnego potwora to by był większy krzyk, ryk i płacz niż jest teraz |
I tak najważniejszą nowinką jest zmiana w systemie zarządzania potami i runami. Potworki raczej na plus, ciekawe jak będzie się z nimi walczyć. Nowy outfit wygląda ok, poza... nakryciem głowy. Sorry ale dla mnie to wygląda na farmera ryżu, a nie bohatera-zbawcę Zao. :)
Jak dla mnie update spokojnie mógłby polegać na zmianie w systemie run i potów, czyli układnie ich w stosy. Zobaczymy, może jeszcze coś dopowiedzą. :) |
Znowu "zmutowali" stare potworki ( i te nowsze ) by wciskać nam kit że to całkowicie nowe Moby :< A ta czapka brzydka strasznie.
|
Zawsze ktoś narzeka na Update ale prawda jest taka żę Cip Soft nie może zaspokoić potrzeb wszystkich graczy za jednym razem . Moim zdanie i tak po letnim Update gracze będą sie prześcigać kto pierwszy zdąbedzie nowy outfit a jeżeli sie okaże że z nowych potworków leci coś wartościowego to ludzie będą nażekać że jest za mało respów . Jak dla mnie to letni Update będzie bardzo ciekawy.
|
A tak w ogóle to kiedy ten updejt? Wiecie mniej więcej kiedy poprzednie letnie updaty były?
|
Cytuj:
w cipsofcie sa zawodowi graficy. jesli cos jest denne i komus sie nie podoba, ma prawo do zdania, a to ze sam nie zrobi lepszego sprita nie oznacza, ze nie moze ocenic cudzej pracy - wszak ten ktos jest tylko zwyklym zjadaczem chleba i nie mozna od niego oczekiwac ze zrobi cos lepiej niz zawodowy grafik. |
"Splamieni korupcją" - buahahaha, kto to tłumaczy? Wujek google?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:44. |