![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
P.S. Spotkałem się kiedyś z zabawną opinią: że w tych wyborach są tylko dwaj kandydaci - Kaczyński i Putin. |
Cytuj:
|
Cytuj:
@edit Wybaczcie, ale musiałem to tutaj wrzucić. http://img576.imageshack.us/img576/7928/87710523.png Marysia pomogła. ^^" |
Zagłosuję na Komorowskiego - wreszcie Platforma nie będzie miała wymówki "bo nam prezydent przeszkadza" i będzie musiała albo się w końcu wziąć za reformy, albo skończyć z hipokryzją.
|
Cytuj:
|
hihihihi 2 %!
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
szkoda ze napieralski sie nie dostal dalej, wydawal mi sie wporzadku mimo ze wiele osob skarzy sie na SLD. teraz pewnie na kaczora pojde glosowac mimo ze jak i kaczora jak i komora nie lubie ;s
|
A Mikke dalej 2.3%. Mrrr... własny tytuł coraz bliżej. xD
Pomimo, że wyniki są z 49% komisji to zbyt dziwnie to wygląda. |
Ja już nie wiem na kogo zagłosować w drugiej turze.
Wczoraj głosowałem na JKM. Chce wybrać się na 2 turę wyborów (Obowiązek każdego obywatela!) w których wybiera się "mniejsze zło", ale kogo nie wezme i tak będzie do dupy. Bardziej przemawia za mną bronek, przynajmniej jeszcze jakoś wygląda, chociaż z wysławianiem się troche gorzej i jak przedmówca powiedział, PO będzie musiało robić to co do nich należy, a nie tłumaczyć się brakiem poparcia u prezydenta. Może coś się ruszy w tej polsce... |
Cytuj:
|
Dobrze że druga tura jest przynajmniej mam robotę w komisji:D
A ja głosowałem na Napieralskiego i szkoda że się nie dostał był alternatywą dla Kaczyńskiego i dla Komorowskiego który będzie robił to co mu Tusk będzie kazał. A Napieralski młody i charyzmatyczny i przynajmniej za granicą może by nas nie ośmieszał;/ |
Cytuj:
@top: tak jak w pierwszej, nie zamierzam głosować. |
Mniejsze zło - Kaczyński.
Chociaż może? Nie jednak Kaczyński |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Przeczytajcie sobie mój post na 1-szej stronie. Jak ktoś tu z resztą mądrze powiedział, oni już się narządzili z Giertychem >.> |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:11. |