![]() |
Lol, autor to noob, nie wie co to botX(
|
Cytuj:
Generalnie oceniam, że około połowa botterów tak czy siak siedzi przed kompem, być może nawet więcej. |
Ludzie czy Wy wiecie co Wy mówicie?
Życie jest takie : Albo rybki albo c**ki Ty wybierasz czy wolisz grać na kompie czy iść łowić te ci*ki. Ważne żebyś robił to co lubisz i nie martwił się opinią innych. Lubisz grać to dlaczego masz tego nie robić? Ja lubię bakać SEX AND NO CONTROL to dlaczego mam tego nie robić? Życie jest takie proste a Wy je sobie sami utrudniacie. Słuchajcie Wujka Promilka róbcie co lubicie i nie róbcie tego co musicie ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ok, właśnie idę się zaćpać na śmierć. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
W wieku 23 lat też można sobie pozwolić na taki tryb życia. Powiedz mi po co zmieniać coś co Ci odpowiada?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Widzicie ja utrzymuje się sam. Mieszkam w bloku sam opłacam czynsz, kupuje sobie jedzenie itd. I jakoś z tych narkotyków starcza mi na życie. Wiesz bierzesz na credo 200 g za 4500zl robisz z tych 200 g około 300 worków i już masz 9 tysięcy. 4.5 do oddania z Tysiąc zloty w tym spale i zostaje mi 3.5 tysiąca a takie 200 g rozchodzi się w niecały miesiąc.
|
Diler na forum Tibia.pl...:cup:
|
Cytuj:
Halo, policja. Mamy pana, szukaliśmy Cię 10 lat, już nam nie uciekniesz cwaniaczku. Wszystkie autostrady zamknięte, nawet nie próbuj gnoju z miasta wyjeżdżać! A tak między nami... Po ile zioło? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
%-))))
W gazecie tez sie oglaszasz? %-)) |
dajecie sie dziecku prowokowac...szkoda tego offtopu.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:55. |