![]() |
z całym szacunkiem, ale jeśli nie masz pojęcia o czym napisałem to proponuję wrócić do używania Windowsa.
|
Cytuj:
Cytuj:
Root to użytkownik,jak administrator na winie.W Ubuntu można się na niego zalogować chyba przez "sudo su" i hasło,w konsoli ofc. |
Odpalanie Tibii w Winie to zły pomysł, aplikacja jest wtedy niestabilna i ogólnie występuje wtedy dużo błędów. Odpalaj wersję Linuksową i jak ktoś radził, zainstaluj sterowniki.
|
omg... OMG... OMFG...
Masakra,kochani użytkownicy odpowiem wan na te pytania żebyście w końcu pomóc: 1.Próbowałem uruchamiać natywną tibie i się tnie. 2.Wszystkie sterowniki i aktualizacje mam zainstalowane. 2.Ja uruchamiam tibie windowsową przez wine (plik *****) 3.Wiem co to root lecz nie wiem jak go odpalić... czy pierwszego dnia ty też wszystko wiedziałeś ? Proszę o pomoc,pozdrawiam |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Mam takie pytanko:
1.Gdy wchodzę na stronę nividii i chcę pograć sterownik to wyskakuje mi jakiś długi tekst ale nie włącza się pobieranie.Nie wiem co zrobić czy trzeba to wkleić w terminal czy co,doradzcie. --- zXEnergYXz dodał 22 minut i 45 sekund później --- Pomocy....... |
Cytuj:
Wkladasz plytke windowsa do napedu > poczekasz az sie zaladuja pliki > w menedzerze partycji usuwasz Ubuntu. Przykro mi, ale taka jest prawda. Jesli bardzo zalezy Ci na tym systemie to czekaja Cie dlugie dni siedzenia na kompie i czytania artykulow. :) |
Kolego Legerg94 pomyśl trochę,czy gdybym miał płytkę z windows to bym się pieprzył z ubuntu ? omfg jacy ci ludzie potrafią być bezmyślni... zresztą już w paru tematach pisałem że nie mam płytki.
W dalszym ciągu proszę o odpowiedz na moje pytanie. Pozdrawiam |
Cytuj:
ewentualnie zainstaluj windowsa i ciesz się życiem. |
Vil następny niepełno sprytny ?
Mówię ciągle że nie mam windowsa... Temat do zamknięcia wszystkie potrzebne informacje dostałem na forum Ubuntu. CLOSE |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:15. |