Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Tajemnice Rookgaardu (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=13)
-   -   Co myślicie o Rooku?? (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=23196)

Xeltix 15-01-2005 13:20

Rook to najwieksze guwno jakie stworzyl czlowiek

Mistyczny 15-01-2005 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szpiczek
Sepharine może i tak jest że znudzi mi sie rook puzniej jak bende wszystko konal solo i wogle.Jak zrobie questa ze spike swordem B).Ale jak narazie to znudzila mi sie mina PK trzeba skillowac albo mlv robic kasy duzo trzeba.Hehe za niedlugo to znudzi mi sie tibia pewnie zaczne robic muzyke albo cos...Ale jak narazie rook to moje miasto w tibi B) .

-----------------------------------------------------------------------------
:flaga_pl: :flaga_pl: PoLsKa RoX :flaga_pl: :flaga_pl:

:kat: n00b'y schowajcie sie nadchodzi armia MATRIX'A :kat:

Oj szpiku szpiku muzyke i tak już robisz a spike sworda będziesz miał za sto lat
ty mi lepiej to 1 k oddaj na spike i morning stara :) Ja uważam że rook jest nudny :cup:

Mistyczny 15-01-2005 14:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vaxxia
@Szpiczek

Jako argument dlaczego lubisz rook napisales ze "very hard o trudny lvl".
Sugerujesz ze na mainie o wysoki lvl prosciej? (przyjmujac ze na mainie wysoki lvl jest "nieco" wiekszy niz high lvl na rooku)

A jakim ty lvlem na mainie sie mozesz pochwalic? No bo skoro main jest dla ciebie za prosty to twierdze ze conajmniej 150 lvl utlukles.

Niechce szpikowi robić na złośc dlatego nie powiem jaki on ustukał :D

Xeltix 15-01-2005 15:19

Kiedyś nawet lubiłem rook ale kiedy poszedłem na maina i sie czegoś dorobiłem i kiedy musiałem robić uh i sd makera rookgard był piekłem
To wylęgarnia n00bów!

Rippentiro 15-01-2005 15:53

Nie przepadam za rookiem , ale to jest koniczne.
Jak by wyglądała tibia , gdyby zacząć na mainie?
1.Masz 1 lv - ktoś cię zabije (PK , zlurowany potwór)
2.Na rooku można łatwo zdobyć początkowy ekwipunek
3.Zapomniałem o kasie , na Rooku łatwo zdobyć , a na Main?

Te i kilka innych powodów czynią rookgaard koniecznym!

Roockgardzista 15-01-2005 17:27

Rookgard to zarąbista wyspa... :P
Mam na Isarze Rookmastera i nie żałuje, ze nie wyszłem na Maina.
A oto temat na forum poświęcony mojej postaci... :D
http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=23298

Sepharine 16-01-2005 12:14

Ja bym długo na rooku siedzieć nie mogła :P
Ale z drugiej strony jak się jest nowym na mainie to łatwo nie jest. Na mojej ostatniej postaci nie przeszłam 10 kroków i już mnie dorwał jakiś pk. I nawet nie mam się jak zemścić, bo wszyscy moi wysokopoziomowi koledzy mają postacie na innym świecie.
Bądź co bądź rook jest straszliwe nudny (ach. Jak mnie zawsze korciło to miejsce w które mogą wchodzić tylko z premium account)

PiXik 16-01-2005 12:33

Najgorsze co może być przechodze to i stękam na początku to było fajne ale teraz nie bardzo po ent raz przechodzić roka

Szpiczek 16-01-2005 22:04

Siemka...
Oj jak ja dawno pisalem hehe i muj har tak sie zmienil B) teraz jest:

nick:Szpiczek Master (jak dawniej)
skille:16 na sworda
18 na shielda
lv: 9 :cup:
__________________________________________________ _______________

Pokazal bym wam skrina z ostatniego rotwormhunt ale niewiem jak je tu dac :/
http://C:\Documents and Settings\dom...azy\TIBIA\loot

moze tak niewiem jak bendzie to sie ciesze a jak nie to nie zloscie sie pierwszy raz to robie :D.
Mistyczny co z tego ze mi Bienia na..bal i mam sliwke na oku??A zreszta juz jej prawie niemam :p.Hehe powiedzcie jak sie daje obrazki to dam wam z dzisiejszego huntu i jeszcze moze z jutrzejszego...Sory lognolem sie nara
PoLsKa RoX

zdzichu bomba 17-01-2005 09:17

Rook może być fajny ale nie na FORTERZE!!! Strzeżcie tego serwa. bo to jest składowisko rasowych noobów ledwie przeszedłem swoją babką rooka gralem ze 3 dni . Bosheee Weźcie tych noobów wy****** na zbity pysk ;(

Mistyczny 17-01-2005 11:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Szpiczek
Siemka...
Oj jak ja dawno pisalem hehe i muj har tak sie zmienil B) teraz jest:

nick:Szpiczek Master (jak dawniej)
skille:16 na sworda
18 na shielda
lv: 9 :cup:

Pokazal bym wam skrina z ostatniego rotwormhunt ale niewiem jak je tu dac :/
http://C:\Documents and Settings\dom...azy\TIBIA\loot

moze tak niewiem jak bendzie to sie ciesze a jak nie to nie zloscie sie pierwszy raz to robie :D.
Mistyczny co z tego ze mi Bienia na..bal i mam sliwke na oku??A zreszta juz jej prawie niemam :p.Hehe powiedzcie jak sie daje obrazki to dam wam z dzisiejszego huntu i jeszcze moze z jutrzejszego...Sory lognolem sie nara
PoLsKa RoX

Ale ja przecież chyba słowa nie wspomniałem o tym że dostałeś lania ? To o co ci chocdzi :cup:

Kredi 17-01-2005 14:41

Dla mnie rook to taki jeden z wazniejszych questow. Jest trodny (nooby itd itd) ale poznaje sie przyszlych kolegow (tj. prawdziwych). Ogulnie rook jest jednym z fajniejszych krain bo nikt cie nie zabije tylko cie wyzwie albo nic nie zrobi. Ogulnie Rooka lubie.

Szpiczek 17-01-2005 15:37

:miecz: Witam :miecz:
--------------------------------------------------------------------------
Wkoncu niewiem jak to zdjencie dac ale wiezcie ze byl duzy locik i pare dedow jakis n00bow.Powiedzcie mi jak sie daje zdjencia i filmiki.Mam zamiar zrobic filmik o tym jak ja i falvik'kiem huncimy roty na 100 % a niewiem moze jeszcze mino :cup:

Sepharine 17-01-2005 19:05

Zdjęcia...? Filmiki...?
Wszystko czego potrzebujesz to serwer, ot choćby na interii, a tam wystarczy wgrać fliki i wstawić (filmy są tylko do ściągania).

Kredi - a Ciebie czasem nie zalewa jak nie możesz nawet jednego hita strzelić za karę?! Mnie roznosi :P

zdzichu bomba - TERAZ mi to mówisz?! Jak sobie następną postać założyłam (ze zdecydowanej potrzeby posiadania postaci gdzieć gdzie nie jest enforced PvP)

Szpiczek 18-01-2005 09:08

:miecz: Witam :miecz:
--------------------------------------------------------------------------
Napisalem swoj drugi temat:
Tajemnica rooka czyli opowiesc o rooku(jak powstal rook) waszym zdaniem.
Link do niego:
http://forum.tibia.pl/showthread.php...048#post234048

Wchodzcie i piszcie opinie:D :cup:

Rubudo Dran 18-01-2005 10:49

nienawidze rooku dlamnie jest to chała nie wiem jak można siedzieć na roku do wyszego lvl niż 8 X(
gdy ostatni ras bylem na roku widziałem 13 lvl zapytalem sie dlaczego siedzi ciongle na roku to powiedział mi że nie umine wejść na maina :)

Kredi 18-01-2005 18:15

Dernerwuje mnie to ale wole miec 10 level na rooku i byc znany niz miec 10 level na roku i ponizany zabijany :(

zaitsev 18-01-2005 18:21

a mnie wqrwia Rook bo nie ma depo... nara

LOLO 18-01-2005 18:38

Ja myslę że jest to najwienkszy nOObland i najgupsze miasto w tibi.

Sepharine 18-01-2005 18:40

Kredi - to zależy. Przecież nie zawsze na mainie Cię poniżają i od razu zabijają. (Należy pominąć serwery Dolera i Inferna :P). Chociaż mnie też to czasem denerwuje, że nikogo nie znam na mainie, bo wszyscy moi znajomi zostali jeszcze na rooku. (A ci lepsi są Rookstayerami :/).

Ale ogólnie mówiąc rook jest bardzo potrzebny.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:59.