![]() |
Czytam twoj post i nie moge wyjsc z podziwu... Jak mozna byc takim niekonsekwetnym, irytujacym imbecylem?
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
@Rankor: Byles pierwszy.... =/ |
@olmk
Masz rację. Wielu użytkowników albo nie wie jak się zachowywać na forum, albo robi sobie z tego "jaja". Temat był wielokrotnie poruszany("Forum schodzi na psy" i tematy w tym stylu), ale po raz pierwszy wywiązała się w miarę rozbudowana dyskusja. Śmiem twierdzić, że ilość "noobów" i newbe na tym forum nie zmniejszyła się ani nie zwiększyła się przez ostatni okres czasu(patrząc z perspektywy 1/2 roku jaki jestem na tym forum). Po prostu ci bardziej inteligentni, a raczej lepiej wychowani przestali odpowiadać na posty w stylu "Z jakimi skilami na draga". Ilość niewychowanych nie zwiększyła się, ale zwiększyła się ilość "głupich" tematów w stosunku do mądrych wypowiedzi. I tak dochodzimy do twojego tematu. Po napisaniu tych 600+ postów człowiek ma już dość odpowiadania po raz n-ty na to samo pytanie, a także ma dość kopiowania linku do funkcji szukaj i wklejania go do odpowiedzi na temat, razem z złośliwym komentarzem. @Matheous Cytuj:
To nie takie trudne. Jest zarejestrowanych prawie piętnaście tysięcy użytkowników. Wystarczy poszukać takich co napisali tylko jednego posta i to z polskimi znakami. W tym momencie mógłbym przeszukać Forum i wyszukać ci pewnie około 1/2 tysiąca takich userów. A jeżeli chciałbyś takich co napisali więcej niż 50 postów, to też by się takich znalazło. Kwestia spędzonego czasu. Mówisz, ze 99% nie używa polskich znaków. Śmiem twierdzić że używa ich znacznie więcej(nawet pośród tych bardziej aktywnych) Odnoście wypowiedzi Matheous'a w tym, oraz innych tematach. Czy ktokolwiek ktoś z forumowiczów spotkał się z określeniem "Trol for dyskusyjnych"?? @Down Punkt 3: Prawda w oczy kole?? |
@Dwimenor-ja sie nie spotkalem, ale nie brzmi przyjaznie:P Ide na google;) A co do polskich liter-piszcie jak chcecie, ja na to nawet nie zwracam uwagi. Chodzi mi o to ze uwazanie braku polskich znakow(w necie) za LITEROWKE jest chyba glupota.
@olmk-wlasciwie nic nie musze dodawac, bo AE i Rankor juz powiedzieli to co ja chcialem... I szkoda na ciebie slow tracic. @edit-znalazlem co to jest ten troll. Zraniles moje uczucia, Dwime ;( |
@Matheous
TY TROLU JEDEN TY GRRRRR UGA BUGA "Hmm bugs" :D @Topic Co do pisania Poprawną polszczyzną to mnie to rypka bo ja na to niezwracam uwagi... byle tylko zrozumiec sens posta :D |
Cytuj:
@olmk Please, go away... |
Hmmm każdy z was ma rację olmik to widać po twoim awatarze , że masz conajmniej 10 lat :] wogóle zakładasz po***ane tematy a OR hmmm sprawdzimy jutro wasze IP :] nie wiem jużnić inni mająrację inni nie a ja nie wiem CHŁOPIE już na pierwszych,tekstach walisz byki k z małej ó itp ZASTANÓW SIĘ -.-"
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |