![]() |
@up
To teraz Nam się pochwal co trzeba zrobić żeby go zdobyć:p Możemy też zdobyć Rockstar na tutorialu klikajać 10.000x w pianino... I jest jeszcze jakis Achievements nie znam nazwy,ale trza po pijanemu kliknać 500x w lustro (znajduje się obok pianina) <---- do sprawdzenie :P |
Cytuj:
Pozdro GR |
Cytuj:
K.Jay |
Czy znajdę gdzieś lustro poza tutorialem ? Wiecie czy ktoś na Infernie ma dice ?
@down http://www.rookgaard.pl/forum/showthread.php?tid=5814 ładnie opisane wszystko. |
Ad. 1 - Zdobyć pełny strój mieszczanina.
Ad. 2 - Zdmuchnąć świeczkę z 5 tortów. Ad. 3 - Skosić pszenicę 200 razy kosą. Ad. 4 - Upiec 30 ciast. Ad. 5 - Wylosować kostką trzy razy pod rząd szóstkę. Ad. 6 - Złowić 1000 ryb. Ad. 7 - Zebrać 500 jagód (blueberries). Ad. 8 - Rozkopać 500 dziur łopatą. Ad. 9 - Wypić 100 000 mikstur (small health potion). Mam nadzieję, że pomogłem :) |
Mam pytanie, co do jagód, trzeba je po zebraniu przechowywać jeszcze, czy od razu można po zebraniu je wyrzucić?
|
Można je wyrzucić :)
pozdrawiam |
Cytuj:
Czy jeżeli zbieram te jagody, to przy zbieraniu mogę wyrzucać/jeść je od razu, czy dopiero po uzbieraniu 500 jagód w plecaku zaakceptuje mi Achievementsa? Z góry dziękuje. |
Musisz kliknąć 500 razy na świeży krzaczek. Czyli powinieneś zjeść/zebrać/wyrzucić na ziemię 1500 borówek.
|
Czy na infernie ma ktos dice? Ile jest ogólnie dice w świecie tibijskim na rooku ?
|
Cytuj:
EDIT: Może jestem nachalny, ale dawno nie grałem w Tibie i nie ogarniam niektórych rzeczy , ale mam jeszcze jedno pytanie. Ukończyłem Achievementsa z zdmuchnięciem 5 świeczek, i w tym sprawa, co zrobić , jak ukończyłem go i żeby widniał w Account Achievements , bo wiem , że jest on pod SECRET i nie widnieje na liście. |
Cytuj:
Czy jest na rooku Jungle Grass. ? |
Nie ma na rooku tej trawy.
|
Może jestem nachalny, ale dawno nie grałem w Tibie i nie ogarniam niektórych rzeczy , ale mam jeszcze jedno pytanie. Ukończyłem Achievementsa z zdmuchnięciem 5 świeczek, i w tym sprawa, co zrobić , jak ukończyłem go i żeby widniał w Account Achievements , bo wiem , że jest on pod SECRET i nie widnieje na liście.
|
@UP
Mam ten sam problem, proszę o pomoc ;( |
Ja już problem rozwiązałem, po prostu po 24;00 zrobi dopiero uaktualnienie na stronie, i wchodząc zobaczysz tego achievementsa na liście. Wybierasz, który chcesz , żeby ci pokazywało i wszystko gra.
|
WIELKIE dzięki ;) pzdr
|
Ja wykombinowałem jeszcze jednego achievementsa wyłazimy na maina bierzemy dwa razy ślub i dwa razy się rozwodzimy następnie jeszcze raz bierzemy ślub rookujemy się a małżonek rozwodzi się u Npc i wskakuje nam a achi na 2 punkty
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:04. |