Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   ładna chatka:-) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=23297)

Misieq Druid 15-01-2005 18:25

Jesli to nie fakeik to ciekawe z kad sie wziol tam amulet którego nie ma aktualnie???

epson 15-01-2005 18:57

kk

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Speed the Firee
z tego co pacze to jest fake.a ty twierdzisz ze nie. to podaj server to sobie ktos podejdzie i zobaczy ze dajesz tu fake!!! X(

nie ma sprawy ale to zdięcie robiłem w wakacje ale może będzie jeszcze te wystój ! ! ! antica zobacz może będzie

epson 15-01-2005 18:58

co?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Misieq Druid
Jesli to nie fakeik to ciekawe z kad sie wziol tam amulet którego nie ma aktualnie???

ten amulet jest on sie nazyw aol(w skórcie) można kupić na edron za 50k

Yoh Asakura 15-01-2005 18:58

jejciu

A niby dlaczego to ma byc fake ?Moze poprostu zazdroscicie ?Ja uwazam to za prawdziwe zdjecie.Zreszta wiecej niz 1 osoba moze prowadzic ten domek wiec jak np. 2 osoby o lvl 170+ prowadzace ten domek moga miec chyba taki eq nie ?

Yoh Asakura 15-01-2005 19:00

Nom

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez epson

No wlasnie.AOL to skrot od Amulet of Lost chyba...wiec nie mowcie glupot...

epson 15-01-2005 19:00

lol

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nastolatek
Ty ****a mala dziwko, moze i to nie fake, ale ****a Jeszcze wczoraj twierdziłeś że twój char to Lord of Pally Smurf czy cos takiego :P A dobrze wiem ze to nie twój char !Ty ****a obslizgla mala cipo, matka cie nie nauczyla ze klamac nie mozna ? *** ci w dupe nigusie ! *******ona zdzira !Ty mieszkajaca w ****isku szmato X(X(X(

pisałel to char kuzaja n00bie lepiej nic niepisz

Benitez 15-01-2005 19:47

Cytuj:

to mój char!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! chodziłęm sobie po venore i znalazłem tą chatke!

Widac ze 11-to latek... Mu chodzi ze to nie Twoj domek, a pokazujesz, a nie o twoj char... Naucz sie myslec, dopiero pozneij pisz posty.
Coz za glupki sa na tym forze. Ten domek istnieje. Ma go 100~ elite knight z Antici. Potwierdzam jego istnienie :>.

Master Of Devastation 15-01-2005 19:54

Fajne eQ hahaha :D gs i leather legs:P i to do tego na antice....-.-'

Adolphus Elbragol 15-01-2005 19:54

@benitez: Nie. Jemu chodzilo o chara, poniewaz epson zamieszczal wczesniej zdjecia z (jakoby swojego) awansu na 100 lvl. Oto dlaczego na zdjeciu nie ma nicku postaci.
@Epson: Zalosny debiut na tym forum.

Tavojoxa 22-01-2005 20:01

fajnie

o ile wiem to ten helm i great shield jest nie do zdobycia... a wiec ladny feak :D w sumie beznadziejny bo widac ze nieprawdziwy :P

Tavojoxa 22-01-2005 20:09

Gohan-san wez ic graj w inna gre... bo chyba nie rozmiesz ze tego eq nie mozna zdobyc i tego domku nie prowadza osoby o 170+ lvl ( z eq to chodzi mi o Winted helmet i great shield) wiec nie bron tego buraka ktory nawet feaku nie potrafi ladnie zrobic...

glupota ludzi mnie przeraza
Ps. przepraszam za slowo burak :)

__________________________________________________ _______________

Brave Savagif (master sorcerer) :mag:
20 lvl 30 mlvl (rosnie) :mag:

SECURA RULEZ!!!

-=HuRu=- 22-01-2005 20:27

moim zdanie to fake ale jak sobie chcecie ja i tak wiem swoje B)

Misieq Druid 22-01-2005 20:39

Cytuj:

Chodzi mi o ten szary lolq -.-

Misieq Druid 22-01-2005 20:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Roscoe
to musi być fake, ponieważ NIKT nie ma golden helmeta i great shield, poza tym to krzywo list wkleiłeś :P

Akurat ja widzialem na eterni domek z golden hemetem i thunder hammerem.
I tak wiem ze nikt mi nie uwiezy ale mi na tym nie zalezy ja wiem swoje.

Grubber 22-01-2005 21:12

Eh ludzie, ludzie...

Hyba najlepszym dowodem na wiarygodnosc tego domku i rzeczy w nim lezacych bedzie nakrecenie filmu B)

sierbador 22-01-2005 21:49

Widać że to fakee

1.list zle wklejony
2.broken amulet który nie istnieje
3.Czemu nie podala nam wlascicilea tego domq

Angethras 22-01-2005 21:50

lmao

no wiesz golden helmeta, winged i great shield raczej nikt nie ma ale coz moge sie mylic, aha i w jakis sposob zlamales tego gs'a ? dlubales w zembach czy jak ? a ten amulet "brazowy" to broken amulet kiedy wycofali amulet of life one zamienily sie w broken i mozna taki za 50k sprzedac

Dowizul z Inferny 22-01-2005 21:52

@nastolatek

łamiesz zasady forum ktore mowia aby nikogo nieobrażac!!!

@tipic

ja tram wieze w to

@wszyscy co niewieza w shielda

moze zostal zdobyty kilka update temu

sierbador 23-01-2005 21:37

Ja ooglądałem skriny Toldo, ma ziomek Great shielda i Golden helmeta( jeden z lepszych przyjaciól Bubble :) ,wiec great hsield napewno jest)

roland 24-01-2005 14:32

Nierówno ubciełeś GSa... Pozatym masz 11 lat, i dupny eq... I do tego jeszcze sprzedajesz bohy, których nie masz... Rządzisz człowieku. A i jeszcze coś ci powiem, na te stołki na których leżą te rzeczy, nie da się nic położyć... Próbowałem i za chu.ja nie szło. Więc nie kłam, że to nie fake.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25.