![]() |
Jesli to nie fakeik to ciekawe z kad sie wziol tam amulet którego nie ma aktualnie???
|
kk
Cytuj:
|
co?
Cytuj:
|
jejciu
A niby dlaczego to ma byc fake ?Moze poprostu zazdroscicie ?Ja uwazam to za prawdziwe zdjecie.Zreszta wiecej niz 1 osoba moze prowadzic ten domek wiec jak np. 2 osoby o lvl 170+ prowadzace ten domek moga miec chyba taki eq nie ?
|
Nom
Cytuj:
|
lol
Cytuj:
|
Cytuj:
Coz za glupki sa na tym forze. Ten domek istnieje. Ma go 100~ elite knight z Antici. Potwierdzam jego istnienie :>. |
Fajne eQ hahaha :D gs i leather legs:P i to do tego na antice....-.-'
|
@benitez: Nie. Jemu chodzilo o chara, poniewaz epson zamieszczal wczesniej zdjecia z (jakoby swojego) awansu na 100 lvl. Oto dlaczego na zdjeciu nie ma nicku postaci.
@Epson: Zalosny debiut na tym forum. |
fajnie
o ile wiem to ten helm i great shield jest nie do zdobycia... a wiec ladny feak :D w sumie beznadziejny bo widac ze nieprawdziwy :P
|
Gohan-san wez ic graj w inna gre... bo chyba nie rozmiesz ze tego eq nie mozna zdobyc i tego domku nie prowadza osoby o 170+ lvl ( z eq to chodzi mi o Winted helmet i great shield) wiec nie bron tego buraka ktory nawet feaku nie potrafi ladnie zrobic...
glupota ludzi mnie przeraza Ps. przepraszam za slowo burak :) __________________________________________________ _______________ Brave Savagif (master sorcerer) :mag: 20 lvl 30 mlvl (rosnie) :mag: SECURA RULEZ!!! |
moim zdanie to fake ale jak sobie chcecie ja i tak wiem swoje B)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I tak wiem ze nikt mi nie uwiezy ale mi na tym nie zalezy ja wiem swoje. |
Eh ludzie, ludzie...
Hyba najlepszym dowodem na wiarygodnosc tego domku i rzeczy w nim lezacych bedzie nakrecenie filmu B) |
Widać że to fakee
1.list zle wklejony 2.broken amulet który nie istnieje 3.Czemu nie podala nam wlascicilea tego domq |
lmao
no wiesz golden helmeta, winged i great shield raczej nikt nie ma ale coz moge sie mylic, aha i w jakis sposob zlamales tego gs'a ? dlubales w zembach czy jak ? a ten amulet "brazowy" to broken amulet kiedy wycofali amulet of life one zamienily sie w broken i mozna taki za 50k sprzedac
|
@nastolatek
łamiesz zasady forum ktore mowia aby nikogo nieobrażac!!! @tipic ja tram wieze w to @wszyscy co niewieza w shielda moze zostal zdobyty kilka update temu |
Ja ooglądałem skriny Toldo, ma ziomek Great shielda i Golden helmeta( jeden z lepszych przyjaciól Bubble :) ,wiec great hsield napewno jest)
|
Nierówno ubciełeś GSa... Pozatym masz 11 lat, i dupny eq... I do tego jeszcze sprzedajesz bohy, których nie masz... Rządzisz człowieku. A i jeszcze coś ci powiem, na te stołki na których leżą te rzeczy, nie da się nic położyć... Próbowałem i za chu.ja nie szło. Więc nie kłam, że to nie fake.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:25. |