![]() |
strata uhów to norma po to sa zeby je tracic 8o ale o to chodzi zeby tracic ich jak najmniej ;) Magical Trevor ile tak tracisz uhów na ile guardów ?
|
hmmmmm
Cytuj:
|
:crusader: LOL dwarf guardy sa troche silne jaki masz eq skilss i lvl to ci powiem ale ja radze miec duze skilsy bo wpakujesz siew klopoty 2 naraz chodza wiedz trzeba óważać :axeman:
|
Cytuj:
Ja Guarda bije na 29 lvlu :) Skille 61/60, EQ = Tower Shield, Fire Sword, Steel Helmet, Knight Armor, Plate Legs oraz Scarf i Bootsy. W walce solo bije bez run :) |
guardy guardy guardy ciagle tam siedze moim palkiem mam juz ich dosc ! :D
|
em
E ok, znalazlem kopalnie, ale mam pytanie ; skille 75 / 71 :/ moge expic na srednim respie guardow; czy bedzie to oplacalne ?! moje eq : crusader helmet, k-legi, g-arm, demon shield, bright sword, giant sword wiec...
@edit: srry ze nie edytowalem wczesniejszego posta; zapomnialem sie sorx |
Noob plx
Ludzie jakie wy macie problemy... Jeśli chcecie zobaczyć jak się walczy z guardem, to idźcie do Imperatora Kruzaka... Tam jest co prawda resp chyba z pięciu czy sześciu, ale można lurowac po jednym. Guard jest dosyć silny. Jeśli myślicie, że jeśli luzem blokujecie cyce bez strat hp to nie pójdzie już tak dobrze z guardem. On może przypalić za 80 i więcej... On jest nie przewidywalny. Ale nagrodą za trud w walce są bardzo bogate łupy i doświadczenie w postaci 170 punktów.
|
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:09. |