![]() |
Napisałem na GG :>
Proszę o szybką odpowiedz. |
no widze widze ale dzisiaj jak nigdy sie uczylem matmy bo jutro mam byc albo nie byc, napisz do mnie swoj lvl i nick , daj ten swoj nick z arcanii tez zebym wiedzial kim jestes. ale to na gg
|
no ............
|
Cytuj:
Ty Misiu kolorowy nie połamał ci nikt paluszkow ? Bo wypisujesz tutaj zwyczajne bzdury na moj temat na altarod cisłes tez po moich znajomych chodz w realu jestes zerowcem i płaczesz juz chyba rok o swoje 100k moze ci je oddac zebys nie płakał juz zapomniałes jak płakałes o nie kiedy ja ze znajomymi miałem z ciebie zlewe na vt ze pracowałes na te 100k weekend cały na działce wkładasz swoje oszczednosci w pixel . Ceveki odczep się odemnie raz na zawsze i nie mow o swojej kumatosci bo robisz z siebie debila co było to było przyjmij to do serca i nie wypisuj bzdur pod kazdym moim postem ktory sie ujawi na tb.pl |
@up
Po 1sze - masz tytlko 9 postow to za duzo Ci nie podposuje ;p Po 2gie - Zobacz swoj podpis . Stosuj sie do tego co wyznajesz albo GTFO. |
Azatar ja nie jestem na ciebie nawet zły ;) Mi po prostu ciebie szkoda.
Mi na tym 100k nie zależało bo to pixele, wydalem na nie 10zl. Jedynie co mnie bolało to ze są ludzie, którzy będąc w ekipie potrafią wszystko zniszczyć przez głupie pixele. Przez cały czas, który pkowalismy na beryli przez moje "ręce" przewinęło się przynajmniej z 20kk ponieważ rozdzielałem loot. Moglem przecież to ukraść, w ekipie mieliśmy ludzi, których nie znalem z rl. Mimo tego nigdy nie oszukałem ich nawet na 10k. Wiesz dlaczego? Bo chociaż sporo osób z ekipy za plecami mnie obgadywało i wyzywało to ich szanowałem i to nie ważne ze to tylko gra. Jesli nie szanujesz ludzi w grze to nie będziesz ich szanować nigdzie i nie zajdziesz tak daleko. Niechce bys ich teraz okradl. Moze i wydwalem kase na rl tibie, ale nigdy pixele nie znaczyly dla mnie wiecej niz ludzie z ktorymi gram. Kiedys gdy znajomy oskarzyl mnie o to, ze go haklem bo mialem do niego passy. By mu udowodnic ze to nie ja wyslalem mu cale eq i zaczalem sie rookowac. Wiesz co wtedy sie stalo? Przybieglo ok 10 osob i nie pozwolili mi padac, znajomy mnie przeprosil, ze mnie oskarzal. Mozesz mnie obrazac i wyzywac do woli, jesli mnie nie szanujesz trudno ale nie pozwole bys okradl osoby z don rzepki ;] Caveki~ |
Bylem Tam!!
|
Cytuj:
Ceveki wypisujesz tu swoje bajeczki ale nie ktore osoby co zemna grały graja (obecnie troche wiekowo odeszlismy pracujemy) poznałem w rl nieznasz mnie ceveki zbyt dobrze zeby mnie tu oceniac . Jestem prosty i bezprosredni ty dobrze teraz o tym wiesz i nie chodzi tu o jakies smieszne 100k (wtedy kiedy gralismy razem kasa na allegro miała wiekszą wartość ) My sie z ciebie spinalismy bo byłes nobem i dobrze wiesz o tym ze nobiłeś a my wykorzystywalismy to pod kazdym wzgledem nie bede cie tu wyzywal a ni ci groził bo przez kabel nie mozna zbyt wiele , mam inne problemy na codzien i swoj wiek wiec prosze cie wyluzuj w stosunku moim i nie oczerniaj mnie o jakies paproki przypomnij sobie swoj placz :] |
Noob to osoba uciazliwa dla innych. Dla kogo bylem uciazliwy?
Kupilem te 100k by splacic dlug jaki mialem wobec bostona~. Nie wypisuje bajek, nie musze tego robic by mnie ludzie szanowali. Jednym czynem popsules swoja reputacje w moich oczach na zawsze. Ja sobie tak spapralem rl life, jednym zlym posunieciem, tylko ze ty mozesz to naprawic, ja nie. |
jeśli to nadal aktualne to chciałbym dołączyć do teamu..
|
Cytuj:
|
Nom i kasa byla po to by im kase splacic ;] A ty okradajac mnie okradles w pewnym sensie tez ich.
@vecaz Dobry pomysl xd Ja narazie mam sporo roboty i nie mam czasu grac, ale ida swieta, bd miec wolne to bym z checia popykal. |
mam pytanie czy to aby na pewno jest aktualne? czy bedziecie grac i pkowac na tej beryli? nie przestaniecie po tygodniu? bo patrzac na wasze tematy az chce sie dojsc. :) moglbym zrobic nowa postac i troche ja wyexpic gdybym mial pewnosc ze ta zabawa potrwa troche dluzej
|
Ceveki oczym ty piszesz krzaku real tych chłopakow dostał ich kase i swoja działe z tych drobnych "Na ktore tak ciezko pracowałes" :D
|
No, na ktore tak ciezko pracowalem cala godzine :/
Dziala ze 100k woah pewnie dostal 3k i mogl kupic sobie 30 meatow :< |
Cytuj:
Ceveki szczurku już owijasz wełne w bawełne nigdy nie byłeś ogarem i nie bedziesz a swoją spine i 2letni zal co do mojej osoby wywal 3 kroki w bok i nie pluj się przez kabel bo ty prubujesz wyrobić mi złą marke na forum a w rzeczywistości wiesz ze sam zawiniłeś wtedy i nie wciskaj mi tu banialuków , ty zawsze publicznie klejiłeś dupe i odwracałeś sytuacje tak zeby nie było na ciebie . Tylko Pamietaj dzieli nas róznica skali bo twoja mnie jebie , ważne kto jest na fali ! |
Ale tu coś śmierdzi..aa to azatar90 i jego spinanie
wypieprzaj |
Hyhyhy rzepuchy bak?? :D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:34. |