![]() |
A ja zdania nie zmieniam - głos idzie na SnL - Dodekafonia. ;)
|
widze ze linkin park nie ma jakicholwiek szans, zmienilem glos na straachy na laaaaaaaaaaaaaaaaaachy
|
Ja również zostaję przy Dodekafonii... Zapoznałem się również z płytką zespołu Volbeat (tak jak proponował Gtyk) ale coś mi nie podchodzi ;p
|
poszedl glos na Kno :)
|
Rywalizacja jest dość wyrównana. ;d
|
Widzę, że mój głosik wzmacnia pozycję Motorhead. <3
|
A czy Motorhead to nie jest już rok 2011?
Zagłosowałem na Kno oczywiście, chociaż i tak wiem, że nie wygra on w tym plebiscycie. |
@Lotress
W Polsce premiera plyty Motorhead byla w tym roku, dlatego album zostal dodany do glosowania ;) |
Głos na Kno.
|
Do konca glosowania zostaly 3 dni, a sytuacja jest bardzo wyrownana ;) Najwieksza szanse na zwyciestwo maja albumu SNL, Eminema i Motorhead. Tym bardziej zachecam do oddawania glosow na swoich faworytow w tych ostatnich dniach ;)
|
Oddałem swój głos na Eminema. :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jezeli bedzie remis, to fakt, bedzie trzeba zrobic dogrywke ;) Ale mam nadzieje, ze do jutra jeszcze kilka glosow wpadnie i nie bedzie potrzeby robic jeszcze jednego etapu.
A co do tego konta Simon996 - na to wyglada, ze to konto specjalnie do zaglosowania, wiec jezeli ten jeden glos bedzie mial przewazyc o wygranej, to nie bedzie liczony ;) |
Glosowanie dobieglo konca, niestety, pozostawiajac dosc trudna sytuacje, bo 3 albumy uzyskaly ta sama liczbe glosow. Jako ze bylo zapowiedziane w regulaminie w pierwszym temacie, ze glosy osob swiezo zarejestrowanych nie beda brane pod uwage, bo moga byc to konta zalozone specjalnie w celu oddania glosu, tak jak to mialo miejsce rok temu, glos Simona996, oddany na album Eminema nie jest liczony. Uzytkownik zarejestrowal sie, zaglosowal, napisal 2 posty i zniknal z forum, wiec mysle ze to sprawiedliwa decyzja.
Dlatego tez, niezwykle zaszczytny ;) tytuł albumu roku 2010 wg uzytkownikow forum tibia.pl, uzyskując po 8 glosow, otrzymują ex aequo: Motorhead - The World is Yours Kno - Death is Silent Rozwazalem opcje zrobienia dogrywki, ale zainteresowanie glosowaniem niestety nie bylo najwieksze, wiec nie ma sensu ;) Dzieki wszystkim 44 osobom bioracym udzial w glosowaniu, za rok wybierzemy kolejny album, mam nadzieje ze frekwencja dopisze jeszcze bardziej ;) |
Argh, a już myślałem, że SnL ma szansę na wygraną. Nie wiele brakowało. Teraz pozostaje mi tylko przesłuchać zwycięzców. ;)
|
piona dla wszystkich co podbili Kno.
|
eminem skończył się na kill'em all :/
|
Yeah...dobrze, że rock'n'roll jeszcze podoba się ludziom. A niewiele brakowało i by w zestawieniu w ogóle nie było :p
|
Kolejny rok metal gora.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:37. |