![]() |
Hail SZAMA! :-)
|
Marynata do mięsa
Jak myślicie, w jakiej marynacie mięso jest najlepsze? Mi najbardziej smakuje pikantna firm K****, pisze **** poniewaz na tym forum reklamowanie produktów jest zabronione ;/. A wy jakie lubicie? Może staropolska? albo czosnkowa? Wypowiedzcie się!
|
POmieszaly mi sie tematu co do grupy i frytek. Grupa moze teoretycznie nie miec miejsca na forum ale zawsze mozna sprobowac, jesli sie rozwienie, moze po prostu zostac. Jestem za...
|
Czosnkowa jest dobra, lubię pikantne marynaty. Ale nie mogę podać firmy, bo MatKus uważa, że nie będzie nam potrzebne oddzielne forum naszej grupy. No cóż. :/
|
Pierdo... sie o szafke, moze cos wam dotrze do tych pustych lbow. Przeginacie juz granice dobrego smaku nie mowiac juz o calej reszcie lizusow, ktorzy wyjatkowo chca tak komiczna grupa. Takie cos nie dosc, ze jest zalosne to jeszcze wy na sile ciagniecie mimo, iz Drom powiedzial: NIE.
|
Drom powiedzial NIE Royal frytex ale nic nie powiedzial about smakossze
|
Jestem za grupa Smakosze. Moja ulubiona potrawa to pizza nr 4 w mojej nablizszej pizzeri xxx.;)
|
Jacy znowu smakosze?? Zapomnieliście już o idei grupy "Royal Frytex"?? Wszyscy już zapomnieli;p Ale jeśli już taka grupa ma powstać, to podpis tylko i wyłącznie "Kocham frytki" może być...
|
Bardzo lubię jeść, ale uważam że powstanie takiej grupy to przesada. Za chwilę odezwaliby się miłośnicy drinków, piwa, samochodów, kostki brukowej, latarni i innego tałatajstwa ;) Poza tym widzę, że Wasze rozmowy opierałyby się głównie na frytkach i pizzy. O czym tu gadać? Jak grubo pokroić ser i salami?
_____________ "Gdy walczysz z potworami bacz abyś sam nie stał się jednym z nich" |
No to macie i mój głos! :) .Zapiekanka rox ;)
|
Parówkowym skrytożercom mówimy NIE! Jeśli jeść, to tylko otwarcie - niech wszyscy wiedzą kto smakosz na forum!
Cytuj:
|
Odnalazł bym się w grupie, bo jak nie jestem przy komputerze to jem i odwrotnie.
P.S: Na forum moderatorów trwa zaciekła dyskusja <joke> |
Taa a ja sie przylacze zeby popatrzec jakie akcje tam sie beda wyprawialy;) W sumie wydaje mi sie ze taka grupa padlaby bardzo szybko, bo w sumie o czym tu mozna gadac? Wasza ulubiona potrawa-kazdy wypowie sie raz. Wasze przepisy-mniej niz polowa sie wypowie, bo nie kazdy experymentuje w kuchni(a juz na pewno nie kazdy 12-15 latek:). No i co? Guano. I nie bedzie o czym gadac:)
|
W końcu!!!
Tak to to na co czekałem!!!!
Sam nad tym myślałem, ale chyba za mało obcuje z forum żeby, aż tak sie wtajemniczać!! Ale pomysł za*****ty !!!!!! Bardzo mi sie podoba, w końcu bedzie gdzie sie wypowiadać o tym co sie kocha xD!!!!! |
Jedzenie jest nieodzownowna czescia kazdego czlowieka. Gdyby nie jedzenie niebyloby zycia, wiec powstanie tej grupy jest jak najbardziej na miejscu. Skoro sa Artysci, metalowcy, hip-hopowcy, fani Star wars itd. to dlaczego nie moze powstac grupa, ktorej tematem byloby jedzenie. Gwarantuje wszystkim ze to bedzie przelom na forum byc moze zostana odkryte nowe talenty kulinarne, a i inni forumowicze chetnie skorzystaja z przepiow innych, byc moze zacheci to innych do gotowania i przyczynie sie do odewania ich od wirtualanej rzeczywistosci (a w szczegolnosci od nalogu jakim jest Tibia).
JESTEM ZA JEDZENIE = ZYCIE (A TO JAK JEMY, ZALEZY JAK ZYJEMY). |
@up
Jem by żyć, zyję by jeść. :D A mnie to zwisa... Choć nie widzę przeszkód... |
sorry, ale w temacie ponizej zostalem imo nieslusznie posadzony o kilka rzeczy, i chcialbym to wyjasnic, wiec posluze sie tym tematem.
Oxygane: Cytuj:
Raul: Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Kurde, rozpisalem sie... ;/ |
Tylko jedno:
What the hell are you doing them?? Na to samo by wyszło jakbysice założyli grupę pt. "Puszyści" :P Na cicho-ciemną cholere zakładacie grupy tego typu, jeszcze na forum tibia GigaRotfl'n'LoL... _______________________QUIZ_______________________ _____ Czy kolejna grupa będzie pod tytułem: a) woźni, b) Barbie's Fans, czy: c) Mili ludzie pijący procentowe napoje śpiący na ławce ____^____^____Bardzo_trudne_prawda_?_____ |
IMO co do tego, że są grupy dla osób słuchających różnej muzyki, zamiast jednej dużej grupy to jest plus, bo ja już widzę co jest w jednej jedynej grupie o grach komputerowych - zamiast grup 'Strzelcy Wyborowi' dla maniaków shooterów, 'Karatecy' dla fanów mordobić i tak dalej mamy jedną grupę, gdzie miłośnicy jednego gatunku gier należeć nie chcą, bo nie widzą potrzeby. Bo w gry gra wiele osób, ale bez przesady, nikt nie gra we wszystkie.
|
EKhem!! chciałbym się zapytać ile ważycie? (tajemnica???)
Mi sie wydaje że Smakosz to nie zajada się pizza, hamburgerami, frytkami. Nie szama w McDonaldzie tylko je zdrowo i smacznie :D:D:D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:31. |