Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Fake'i (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=61)
-   -   3 wojna tibijska (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=235729)

mikolaj99 10-04-2011 19:11

Cytuj:

(word nie gryzie)
Ale cena bardzo.

Shadron 14-04-2011 10:29

@up
Słownik chyba każdy ma.
Co do tego fake'a...
Odejdź demonie!

tarex 15-04-2011 19:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shadron (Post 2806644)
@up
Odejdź demonie!

to do mnie ? Jak chcesz to w parcie 2 potrzebuje złego nuuba ale nie wiem jak go nazwać . Twój nick świetnie się nadaje .
ps .
jeszcze nie powód na taka kare ale drugi raz to naprawdę to zrobię

n0_name 16-04-2011 09:49

Tarex daj mu kare nie będzie kpić sobie z Ciebie, zbanuj go najlepiej.

tarex 17-04-2011 10:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez n0_name (Post 2806831)
Tarex daj mu kare nie będzie kpić sobie z Ciebie, zbanuj go najlepiej.

a umiesz banować ?

thomson1708 17-04-2011 20:59

Tarex, no zawiodłem się (choć nie powinienem). Tak się zastrzegasz tym następnym partem a tu tygodnie mijają i niczego nie widać.... Do tego jeszcze myślisz że jesteś jakimś boss'em tego działu i grozisz innym ludzią (tak wiem to była pewnie ironia ale no trochę ona ssi*e
offtop:
:wasabi:
:wasabi::wasabi:
:wasabi::wasabi::wasabi:
:wasabi::wasabi::wasabi::wasabi:
:wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::wasabi:
8o:wasabi:8o:wasabi:8o:wasabi:8o:wasabi:
@edit
Co powiecie, ładna dzisiaj pogoda :D?

n0_name 18-04-2011 19:04

Pogoda wczoraj jak wczoraj ale dzis to najs az w noge grałem i nie expiłem.

tarex 19-04-2011 13:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez thomson1708 (Post 2806981)
Tarex, no zawiodłem się (choć nie powinienem). Tak się zastrzegasz tym następnym partem a tu tygodnie mijają i niczego nie widać.... Do tego jeszcze myślisz że jesteś jakimś boss'em tego działu i grozisz innym ludzią (tak wiem to była pewnie ironia ale no trochę ona ssi*e
offtop:
:wasabi:
:wasabi::wasabi:
:wasabi::wasabi::wasabi:
:wasabi::wasabi::wasabi::wasabi:
:wasabi::wasabi::wasabi::wasabi::wasabi:
8o:wasabi:8o:wasabi:8o:wasabi:8o:wasabi:
@edit
Co powiecie, ładna dzisiaj pogoda :D?

next part dodam chyba po świętach bo jak napisałem

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tarex (Post 2804034)
ok następny part już prawie zrobiony ale na innym kompie
jak będę w domu kuzyna to wyśle bo tam mam fake

i jak mam go dać jak ja w Częstochowie a kuzyn w bytomiu

theziemniak2000 19-04-2011 13:53

gz gz gz zajebiste to naprawdę

X-Zero 25-04-2011 01:51

Witam .

--- X-Zero dodał 3 minut i 29 sekund później ---

Proszę o szybką odpowiedź!

izerius 25-04-2011 10:55

czesć !

to naprawdę fajny fake!

Kofi_with_Olymp 27-04-2011 15:25

Nie przejmój sieł tymi odpowiedziami. Twuj fajk jest naprawdeł bardzo fajny.

___
Patrząc na ten dział przypomina mi się on z przed czerech lat. Czasy Kogucika, Sir Speeda, Kopera of Drewno i innych. A teraz? Płakać się chce.

n0_name 27-04-2011 15:45

zegnam
Prosze o szybka odpowiedz

voice 28-04-2011 17:27

Boże, nie rozumiecie że chłopak najprawdopodobniej ma dysleksję? Słuchaj. Nie przejmuj się nimi, teraz mówię naprawdę, bo widać w tych noobach wyżej że po prostu sobie z ciebie jaja robią. Czytaj tylko te komenty, które wyrażają swoją opinię na temat TWOJEGO FAKE'U, A NIE NA TEMAT CIEBIE. Parę rad: Zainstaluj Firefoxa lub pisz ze słownikiem w ręku. Fabuła nawet ciekawa, co z tego że graficznie nie dochodzi? Chłopak się uczy, i niech się uczy, a nie walicie mu na początek ostrą krytykę, że się płakać chce. A co, wy może lepsi?

Lasooch 28-04-2011 21:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez voice (Post 2807878)
Boże, nie rozumiecie że chłopak najprawdopodobniej ma dysleksję? Słuchaj. Nie przejmuj się nimi, teraz mówię naprawdę, bo widać w tych noobach wyżej że po prostu sobie z ciebie jaja robią. Czytaj tylko te komenty, które wyrażają swoją opinię na temat TWOJEGO FAKE'U, A NIE NA TEMAT CIEBIE. Parę rad: Zainstaluj Firefoxa lub pisz ze słownikiem w ręku. Fabuła nawet ciekawa, co z tego że graficznie nie dochodzi? Chłopak się uczy, i niech się uczy, a nie walicie mu na początek ostrą krytykę, że się płakać chce. A co, wy może lepsi?

Ty tak na poważnie?

On nie ma dysleksji, on błędy robi celowo, jak to słaby troll. A jeśli ma dysleksję, to zasługuje na wyszydzenie. Dysleksję można zwalczyć. Jeśli mu się nie chce - to zasługuje na szyderę, jeśli nie potrafi - jest debilem, ergo zasługuje na szyderę.

Z tym, że ten temat nie powinien mieć ani jednej odpowiedzi.

ruszek 28-04-2011 22:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2807897)
Ty tak na poważnie?

On nie ma dysleksji, on błędy robi celowo, jak to słaby troll. A jeśli ma dysleksję, to zasługuje na wyszydzenie. Dysleksję można zwalczyć. Jeśli mu się nie chce - to zasługuje na szyderę, jeśli nie potrafi - jest debilem, ergo zasługuje na szyderę.

Z tym, że ten temat nie powinien mieć ani jednej odpowiedzi.

Ja pi*rdole, ja też mam dysleksję, a mimo to ja nie robię jakiś błędów, bo PO PROSTU nauczyłem się i nie muszę siedzieć z jakimś cholernym słownikiem. Mam dysleksję to wytłumaczenie dla leni i debili.

sphinx123 01-05-2011 15:05

Dobry fejk, czekam na kolejne części i zostawiam maxik.

X-Zero 02-05-2011 20:25

Ej jak się nazywa to co przekierunkowuje ( na jakieś strony z reklamami ;[ ) jak się na stronę ( dowolną ) wejdzie? Bo zapomniałem ;<

Zamne 06-05-2011 21:49

:cup::cup::cup::cup::cup:
:3 te czasy, gdy wystarczyło nawsadzać milion błędów i 80% się nabierało

oh wait, nie czasy, tylko miejsca. Dziwnie tak patrzeć i nie rozumieć toków myślenia których wcale nie tak dawno używałeś
:cup::cup:::cup:cup::cup::cup:

8/10 , minimalny wysiłek, a plony som

Zenk 07-05-2011 12:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez voice (Post 2807878)

Jak ma problemy z pisaniem to niech sie idzie zabic, a nie spamuje na forum, zeby innych oczy bola£y.
PS; Jestem najlepszy.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:36.