![]() |
Cytuj:
Off: Jeżeli otoczysz się parcelami...i je podpalisz...to gs je przesunie. Jeśli otoczysz się parcelami...i walniesz na siebie e-bombe...to ni epowinnien podejsc. |
A może tak by się otoczyć ratami i nawalać GS. Co wtedy zrobi pajączek zabije raty czy będzie nas atakować z poison field?
|
Zabije raty, jezeli otoczylibysmy sie mocniejszymi potworami od minosow np. soldierami wtedy gs nie zabije ich ale bedizemy dosatwac od soldow obrazenia i dodatkowo obrazenia od trucizny pajaka.
|
Mysle ze podpalonych parceli to nie przesunie. ale sproboj to zrobic z cycem, jesli cyc nie odsunie to gs tez nie
|
mmm... ciekawe, ciekawe ... chyba pojde sprobowac z tymi parcelami i e-bombke ;] ale nie mam knighta ... tylko 41 palek ... wiec chyba nie dam rady
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Elbero ..... gratz ! ja ubilem raz jakies 100 gsow i zadnego lootu,, oprocz kasy p-armorow i b-legow |
fajnie bo ja mam 22 palla se skillami 73/61 i chodze GS solo z bagiem uhow...
zabijem tam 2 GS i wypadly mi k legsy :) |
Lol?
Cytuj:
Jak dobrze pamiętam to sie liczy tak: 35 many <lvl 1-8> + 30 many/poziom dla druta i sorca. Z tego wynika, że ten twój druid miał dokładnie 125 many :confused: coś ci nie pyklo. @re topic: myśle, że skoro nie zadziałają fire fieldy, można by "naelektryzować" parcele energy fieldami. |
Pomysł na gsa
Powiem Ci tyle, kiedyś jak rzuciłeś fire bombe na gsa to sie nie ruszał rzucał tylko z poison fieldow ale teraz lepiej nie proboj takich sztuczek jesli nie chcesz odrabiac lvl albo skili nie radze :D
|
LoL pomysl z parcelami i f-bomba juz jest stary i nie dziala (przyplacilem to zyciem) ale co do e-bomb i parceli lub otoczenie sie potworkami To dziala!!
P.S osobiscie wole sposob up/down |
Cytuj:
|
Sadze ze uzycie energy fieldow jest dobrym pomyslem, mam niepotrzebnom postac 20 lv druida wiec bede eksperymentowal :evul:
|
teraz ja powiem swoje zdanie.
-otoczysz sie parcelmi rzucisz na to fire lub energy bombe gs podejdzie przesunie(gdzies za siebie , ale ogien lub energy zostanie na swoim miejscu) lub zniszczy parcele i cie bedzie atakowal (jezeli cie tylko zobaczy) -optoczysz sie potworkami gs zabije lub je przesunie (przed wieloma updatami tak nie bylo ,ale to dawno temu:P) -ogien nie dziala i nigdy nie dzialal na gsy wiec on se moze chodzic po nich i pojawiaja sie chmurki , wiec radze w niego tego nie rzucac(strata run) -jest poison bomb? bo nie slyszalem jeszcze -wiec jedynie mozna teraz gsa zabic z blokere, solo , wejsc -sd-zejsc i tak w kólko az zabijesz ,z paroma osobnikami np.same palki :P mysle ze wam sie to przyda cya |
@up
dzieki mysle ze tym postem wyjasniles wiele kontrowersji :P pozdro! |
Co do tej rozmowy o zabijaniu GSa na witch swamp przy pomocy niskopoziomowego maga i summona - nie da się, gdyż po ostatnim update'cie zabudowali to miejsce drzewami i nie ma jak gnoja zlure'ować :P Jakby ktoś pytał - wiem z autopsji.
|
Ing no wlasnie o to mi chodzilo ;) wiem ze jakos tak szlo robic ..... szkoda ze juz nie idzie xD
|
a czy gsa da rade tak pojechac , jak sd tzn palkiem z 70 distance np metoda up / down ?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:14. |