Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Blackq
(Post 2814610)
Tak to prawda, ortofrafi ? czy jak ty to napisałeś no proszę cię...
|
To mORFEUSZ napisał "ortofrafi". Get your shit straight, nigga.
Cytuj:
(Post 2814610)
masz Dysklekcje czy jakoś tak - chodzi mi oto że pewne osoby mają problemy z ortografią itp..
|
To niech siadają i kują słownik. To, że w szkołach robi się wszystko, żeby przepchać debili do przodu, nie oznacza, że ja też muszę ich tolerować.
Albo niech się utopią.
Cytuj:
(Post 2814610)
Ja piszę jakoś w miarę normalnie, chodź trochę gubię się [raczej się gubię, w tWOJEJ kolejności to brzmi jakbyś bełkotał a nie mówił] no ale to tak jak każdy z nas :) nikt nie Potrafi ORTOGRAFII tak aby nie popełniać błędów. :))
|
Ale u niektórych z nas nie są one rażące. Poza tym, ja błędów stricte ortograficznych praktycznie nie popełniam. Jeden błąd na dziesięć tysięcy czy więcej wyrazów to nie popełnianie błędów, tylko przypadek. Oczywiście nieco inaczej wygląda sprawa z moją interpunkcją i składnią.
edit: i co do tego nikogo, przypomina mi się parodia wypowiedzi miss USA. "You don't know what the square root of 16 is, nobody does".
Cytuj:
(Post 2814610)
A ty Administratorze, myślisz że, jeżeli wygląd i to że się muli to ok? !!! [poza tym, to zdanie NIE MA SENSU]
SKOŃcz, te brednie to forum to Stara myszka z zepsutym guzikiem...
Każdy Ci K* powie że to forum to ( Dział do kosza )... pozdrowienia..
|
Pominąłem brak przecinków w miejscach, gdzie być powinny. Mówiłeś, że piszesz poprawnie, to się wysiliłem.
|