Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=14)
-   -   Konkurs TibiaSMS - Odebranie nagród (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=237301)

voice 15-08-2011 22:02

Yyy, ale jak wysłałeś SMS, to jakim cudem przysłali ci na e-maila !? Chyba ci nie napisali w smsie zwrotnym "podaj swój e-mail abysmy sie z toba kontaktowali".

morfeusz462 16-08-2011 12:16

kody z smsów wpisywało się na stronie , podawało się imię miasto nick postaci oraz nazwę światu na którym się gra. Jak nie brałeś udziału w konkursie to nie pisz na ten temat

Nikast Shynix 17-08-2011 12:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morfeusz462 (Post 2816438)
kody z smsów wpisywało się na stronie , podawało się imię miasto nick postaci oraz nazwę światu na którym się gra. Jak nie brałeś udziału w konkursie to nie pisz na ten temat

Sam mówisz, że nie wpisywało się adresu e-mail (albo ja przeoczyłem, bo nie widzę, żebyś to wymienił), więc wyjaśnij mi, w jaki sposób mogłeś dostać wiadomość na e-mail, skoro tego adresu nawet nie podawałeś?

Slythia 17-08-2011 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nikast Shynix (Post 2816537)
Sam mówisz, że nie wpisywało się adresu e-mail (albo ja przeoczyłem, bo nie widzę, żebyś to wymienił), więc wyjaśnij mi, w jaki sposób mogłeś dostać wiadomość na e-mail, skoro tego adresu nawet nie podawałeś?

Smsmy są przypisane do konta, przy zakładaniu którego trzeba było podać maila.

f4LecZka 18-08-2011 17:01

Witam,

Do tej pory od ostatniej wiadomość,

dostałem łącznie 6 wiadomości,

do końca tygodnia zbieramy wszystkie maile od osób które wygrały w konkursie a jeszcze nie dostały paccy.

[email protected]

EDIT:

Wszystkie osoby które wygrały w poprzednich edycjach były powiadamiane mailowo,

więc te maile które do nas przyjdą też będą weryfikowane czy rzeczywiście na nie były informacje wysyłane.

Więc jeśli ktoś nie brał udziału w konkursie i nie dostał maila od nas - nie ma co liczyć na PACC.

n0_name 18-08-2011 19:22

Ciekawe po co z nowego konta ogólnie to zostało napisane.

morfeusz462 18-08-2011 21:54

Witam,

tak dostałem od Pana maila na naszą skrzynkę.

Czekam na wszystkie pozostałe maile od uczestników i jednorazowo będziemy puszczali pacce.

Proszę jeszcze o pare dni cierpliwości, w następnym tygodniu pacce będą już u Państwa,

proszę także o informację na forum iż nawiązaliśmy rozmowe.

Przykro mi że tak sie stało, ale osoba która duzo wczesniej sie tym zajmowała juz nie ma nic z tym związanego - ja przejąłem to po niej dlatego wypadało by w końcu posprzątać.

Dopiero jak doprowadzę wszystko do zera, wystartują nowe normalne edycje które będą z miesiąca na miesiąc rozwiazywane.

Taka wiadomość dostałem od f4LecZka

Vadimq 19-08-2011 02:40

Cieszę się, że w końcu coś się ruszyło. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

f4LecZka 19-08-2011 13:31

Z obecnego tematu,

dostałem tylko potwierdzenia dwóch graczy :

Fros Cado - Unitera

Bluepop - Nerana

Od trzeciego czekam na maila z podaniem Nicku i Realmu.

Jeśli ktoś z Was jest na liście wygranych i nie dostał PACC-a

proszę niezwłocznie o kontakt pod adresem [email protected]

@n0 name

Byłem zmuszony do założenia nowego konta z powodu problemów z zalogowaniem się na stare konto forumowe TibiaSMS

Pozdrawiam i czekam jeszcze na maile od zwycięzców

morfeusz462 21-08-2011 19:14

Fros Cado to moja postać jakby nie było i to ja ja stworzyłem i to ja nią gram i to ja wygrałem tak dla tych co nie wierzyli że wygrałem pacc.

Vadimq 22-08-2011 03:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez morfeusz462 (Post 2816962)
Fros Cado to moja postać jakby nie było i to ja ja stworzyłem i to ja nią gram i to ja wygrałem tak dla tych co nie wierzyli że wygrałem pacc.

Napisz kolego jak pacc dostaniesz ;)

Bluepop 22-08-2011 20:57

Widze, ze w koncu cos ruszylo sie w sprawie tego konkursu.
Ciesze sie, ze nagrody zostana przyznane (mam nadzieje).
Sam czekam na owa nagrode od lutego, a jak widac mamy juz prawie wrzesien.
Jezeli otrzymam nagrode to poinformuje o tym innych w tym temacie.
Pozdrawiam, Bluepop

morfeusz462 24-08-2011 17:14

Napisz jak tylko pacca dostanę i mam nadzieję że napiszecie kiedy pacce będziecie wysyłać :) . Żeby było wiadomo kiedy się spodziewać owej nagrody .

morfeusz462 26-08-2011 17:20

Dostałem Pacca bo kilku miesięcznej walce o niego. :)

Bluepop 26-08-2011 20:35

Rowniez dostalem Pacc tyle ze... ja wygralem pacc na 90 dni, a dostalem pacc na 30 dni, wiec chyba nie do konca jest tak jak byc powinno.

Bluepop 01-09-2011 11:26

Ponawiam. Nie otrzymalem calej nagrody jaka wygralem. Otrzymalem tylko 1/3 z tej nagrody, a to nie jest chyba do konca tak jak powinno.

n0_name 01-09-2011 12:39

Ciesz się, że masz i idź expić.

Bluepop 02-09-2011 11:40

Pozwol mi, ze sam zadecyduje co mam robic :D

Sharif 19-10-2011 13:23

Ja dostawałem wiele maili, że Pacc będzie i nic z tego...
Miałem podać REALM, podawałem i nic...

Sharif 07-11-2011 22:22

Dobra, widzę, że trzeba inaczej podejść do sprawy, skoro organizatorzy się nie wywiązują z umowy

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:57.