![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ten temat to najgłupsza rzecz jaką zdarzyło mi się czytać w ciągu ostatnich kilku miesięcy. A czytałem nawet kilka postów joha asadziury.
|
Cytuj:
|
Co to się narobiło na tym świecie, łuhuhu.
Cześć Ryba. |
Ryba - dzięki tobie jestem autorem najgłupszego tematu w ciągu kilku miesięcy :wasabi::wasabi::wasabi:
|
Jeśli usuną faceoobka to będę bardziej szczęśliwy niż smutny. Portal nawet fajny, ale raz udostępniane dane już stamtąd nie wychodzą. Nie można usunąć konta z tego portalu (no właściwie można, ale potrzebny jest dokładny link. Nie można tego 'wyklikać').
Jeśli masz coś na sumieniu to policja może szybko sprawdzić z kim się ostatnio kontaktowałeś, o czym rozmawiałeś itd. Osobiście nie czuję się z tym komfortowo mimo, że jestem czysty. |
właściwie to powinni jednak ten skok wykonać. Prawda prawdą - śmierdzi fake'm na odleglosc, ale 5 powinien byc szczegolnie zapamietany. Anonymous ma na swoim koncie kilka udanych operacji, min. Wlamanie sie do jednego z serwerow NATO, shackowanie Apple, Sony, Mastercard, Paypal, strone brytyjskiej policji, kilka stron rządowych. Kazdy zapowiedziany skok wykonali, licze, że tym razem nie zawiodą. Pamiętaj Pamiętaj 5 listopada. Oby ten 5-ty dał godnie o sobie znać.
|
Ja też jestem za tym, aby go usunęli. Właściwie mnie nie przeszkadza, ale przez niego szerzy się fala trolli, których nie cierpię.
|
Przecież były już oficjalne oświadczenia od Anonymous, że to nie ich nagranie. Zatem osoby odpowiedzialne za akcje z paypalem (i inne głośniejsze) nie mają z tym nic wspólnego.
Prawdopodobnie była to zapowiedź jakiejś mniejszej grupki wannabe Anonymous, która nie ma do tej pory żadnych większych osiągnięć. |
Cytuj:
|
Ooo, supcio, fejsika zniszczą :D
A tak na serio, to mi się zdaje, że niestety nie uda im się :/(chociaż w sumie to i nie wiem, czemu mam się cieszy ze zniszczenia facebooka :O), aczkolwiek mocno na nich liczę, bo jestem ciekaw, co zrobiłoby całkiem spore grono osób uzależnionych od tego portalu. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:45. |