Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Koniec Facebooka? Grupa Annonymous znowu atakuje! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=237522)

qbfrost 14-08-2011 22:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Erverse (Post 2816315)
Może po to, aby pokazać swoje możliwości. Planowane na 5tego- zrobimy to 5tego, a nie 'ej chlopaki patrzcie fuksem rozjebalem facebooka hahahah przyznajmy sie'

Ale to chyba oczywiste, że Facebook posiada kopie zapasowe i po kilku dniach znowu stanie na nogi... To, że przez kilka dni będzie niedostępny nie zlikwiduje go na stałe.

CytrynowySorbet 14-08-2011 23:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez qbfrost (Post 2816326)
Ale to chyba oczywiste, że Facebook posiada kopie zapasowe i po kilku dniach znowu stanie na nogi... To, że przez kilka dni będzie niedostępny nie zlikwiduje go na stałe.

Liczba użytkowników zmniejszy się o połowę z powodu nagłych zgonów na nudę, depresję, lub przez samobójstwo.

Rybzor 15-08-2011 11:29

Ten temat to najgłupsza rzecz jaką zdarzyło mi się czytać w ciągu ostatnich kilku miesięcy. A czytałem nawet kilka postów joha asadziury.

janek@ 15-08-2011 15:55

Cytuj:

Najprawdopodobniej grupa Annonymous zaatakuje atakiem typu DDoS
Może i ja się na IT nie znam, ale co to za problem blokować każe ip, które wysyła więcej zapytań na sekundę niż przeciętny użytkownik, lol? Wystarczy zrobić odpowiedni scrypt - tak myślę o ile zapytania są pod kątem ip "lukane".

GargoinX 15-08-2011 19:04

Co to się narobiło na tym świecie, łuhuhu.

Cześć Ryba.

voice 15-08-2011 22:05

Ryba - dzięki tobie jestem autorem najgłupszego tematu w ciągu kilku miesięcy :wasabi::wasabi::wasabi:

saguaro 19-08-2011 11:47

Jeśli usuną faceoobka to będę bardziej szczęśliwy niż smutny. Portal nawet fajny, ale raz udostępniane dane już stamtąd nie wychodzą. Nie można usunąć konta z tego portalu (no właściwie można, ale potrzebny jest dokładny link. Nie można tego 'wyklikać').

Jeśli masz coś na sumieniu to policja może szybko sprawdzić z kim się ostatnio kontaktowałeś, o czym rozmawiałeś itd.
Osobiście nie czuję się z tym komfortowo mimo, że jestem czysty.

Visek13 04-09-2011 22:49

właściwie to powinni jednak ten skok wykonać. Prawda prawdą - śmierdzi fake'm na odleglosc, ale 5 powinien byc szczegolnie zapamietany. Anonymous ma na swoim koncie kilka udanych operacji, min. Wlamanie sie do jednego z serwerow NATO, shackowanie Apple, Sony, Mastercard, Paypal, strone brytyjskiej policji, kilka stron rządowych. Kazdy zapowiedziany skok wykonali, licze, że tym razem nie zawiodą. Pamiętaj Pamiętaj 5 listopada. Oby ten 5-ty dał godnie o sobie znać.

voice 04-09-2011 23:31

Ja też jestem za tym, aby go usunęli. Właściwie mnie nie przeszkadza, ale przez niego szerzy się fala trolli, których nie cierpię.

Tompior 05-09-2011 11:56

Przecież były już oficjalne oświadczenia od Anonymous, że to nie ich nagranie. Zatem osoby odpowiedzialne za akcje z paypalem (i inne głośniejsze) nie mają z tym nic wspólnego.
Prawdopodobnie była to zapowiedź jakiejś mniejszej grupki wannabe Anonymous, która nie ma do tej pory żadnych większych osiągnięć.

janek@ 05-09-2011 20:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tompior (Post 2817939)
Przecież były już oficjalne oświadczenia od Anonymous, że to nie ich nagranie. Zatem osoby odpowiedzialne za akcje z paypalem (i inne głośniejsze) nie mają z tym nic wspólnego.
Prawdopodobnie była to zapowiedź jakiejś mniejszej grupki wannabe Anonymous, która nie ma do tej pory żadnych większych osiągnięć.

Potem wtopią i wylądują w poprawczaku. :D

Juzefek 07-10-2011 23:08

Ooo, supcio, fejsika zniszczą :D
A tak na serio, to mi się zdaje, że niestety nie uda im się :/(chociaż w sumie to i nie wiem, czemu mam się cieszy ze zniszczenia facebooka :O), aczkolwiek mocno na nich liczę, bo jestem ciekaw, co zrobiłoby całkiem spore grono osób uzależnionych od tego portalu.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:45.