![]() |
No jest bo jest ten market , ale jak go nie bylo tez dalo sie zyc xd
|
market
Moim zdaniem dobrze ze dodali cos takiego... Tylko szkoda ze tylko gracze z pacc moga dodawac swoje aukcje na sprzedaż
|
niestety nikt nie uzywa marketu... na galanie sa wylacznie oferty typu "kupie 35000 bohow za 1 gp"...
|
świetny pomysl byl z tym marketem Wielki + dla Cipsów
|
I każdy już wszystko ma szczegółowo wytłumaczone jak korzystać z marketu.
THX |
Market
Bardzo fajny ten shop w depo
|
Jak dla mnie market może zostać, ale jakoś nie ułatwiło mi to specjalnie gry...
Kolejne zagranie CIP'ów, aby coś zrobić i się nie narobić. |
Bez kitu to jedyny plus nowej Tibi
|
Ten market to dobry pomysł, ale Cipsoft już trochę przesadza z tymi dodatkami...
|
Wiele wyjasnia. Polecam.
|
Fajna sprawa. Nie trzeba już stać godzinami i wysyłać ofert na chat. Dodatkowo market jest bardzo łatwy do ogarnięcia :].
|
Dobraaa sprawa:), ale czy sprzedaje sie tylko na pacc ?;>
_________ Wszystko, poprawie zrobione iwgl Gratulacje :D . |
@up
Jeżeli ktoś wystawił jakąś ofertę kupna (że np kupi x item za 5k) to możesz mu go sprzedać ale już takiej oferty nie możesz wystawić na facc. @ Według mnie market fajna sprawa, dużo rzeczy które trzeba by było pisać o nie na trade cały dzień można tam znaleść. Większość troche drożej ale jednak szybko można kupić. |
No dokladnie fajna rzecz ale szkoda że na pacca;p
|
Cytuj:
|
Market to bardzo, ale to bardzo fajna sprawe - mowie Wam. Dzieki niemu w 5 minut skompletowalem Full Wizarda za 140k, gdzie ludzie sprzedaja po 200k.
|
dzięki za pomoc ;D teraz bez problemu ogarne ten market :]
|
Ta tibia to juz tak sie rozwinela ze az za bardzo - to jest przesada i jest za latwo ;p ale mounty to juz nc
|
Moim zdaniem pomysł jest genialny, bo teraz (np. gdy jest się małym lvlem) nie trzeba będzie latać z Thais do Carlin i z powrotem przez godzinę, jak koleś Ci napisze "Come or bye", tylko kupujesz byle gdzie i po problemie.
Druga sprawa to ta, że jak już zrobili takie coś, to powinno być dosłownie identyczne jak w WoW'ie. Dlaczego? Bo obecna opcja 'oferty kupna' to w 75% oszustwa, po czym skrzynki Cipsoftu zostaną zasypane skargami, aż w końcu będą zmuszeni to zmienić, bo kto by tam chciał otrzymywać dzień w dzień taką ilość spamu. Po trzecie - albo to był specjalny chwyt Cipsoftu, albo nie wiem... bo wprowadzenie Marketu z możliwością wystawiania różnych ofert tylko dla PACC = śmierć FACC. Śmierć, bo FACC nie będzie mógł już zarabiać. Od momentu wejścia Marketu, przestało istnieć coś takiego jak 'Trade' i spamowanie na chatach, a tym samym utrzymaniem FACC'a będzie jedynie marny gp lootowany z mobków, a itemy można sobie trzymać w depo na pamiątkę jedynie. Nie wiem, trudna sprawa. |
a jak mie ukryz w palec niedzieć to moge iść na cyce? czy muże cherbate dalej pic z wiaderka?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:56. |