![]() |
nie zebym byl upierdliwy, lecz powiem tak : ogolnie oprawa bardzo fajna ale :
1.czasami pasek zycia nie zgadza sie z tym co masz na prawde(patrz screen nr2) w 2 historyjce 2. czemu kiedy dostajesz hity nie wyswietla ci sie "you loose ...." 3. nie wieze ze na trade nic by sie nie pojawilo a z tego co widac to godziny szczytu sa ( no moze nie do konca ) 4. na screenie gdzie tracisz 205 zycia powinienes miec 702 a nie 742 hp poniewaz 907-205 = 702. no i oczywiscie ten skull brak go na 2 screenie w 1 historyjce co juz zauwazyl jeden z poprzednikow 6. jak uzyles exevo gran mas pox to nie straciles many wogole 7. i raczej wszystko by nie trwalo o godzinie 13:40 nie wieze, ze tak szybko sie poddali ogolnie gratuluje inwencji tworczej rob dalej, czekam na dalsze czesci jezeli chodzi o estetyke wykonania to naprawde swietne i re up eivo jakbys palko nie zauwazyl porobil hity z sd, explo, hmmow paski zycia teksty wiec za przeproszeniem nie p***dol ze nic nie zrobil |
swietne to bardzo dobre fake tylko tak dalej
|
8/10
Dobre,lubie takie historyjki ale postaraj sie bardziej to rozbudować i zamieścić pare smiesznych sytuacji,ponieważ zauwazylem ze ludzie lubia opowieści z charakterem,more plx :p |
Fake jest spox 8/10 :)
|
Cytuj:
fake - z angielskiego cos nieprawdziwego, podrobionego... |
ots?
CZYZ BY TO BYL OTSERV BO JESZCZE O 230+lev nie slyszalem
|
Cytuj:
Fake fajny, ale troche humoru niezaszkodziło by. |
Bardzo bardzo to fajne ale cos mi sie zdaje ze to som zdjencia z OT servera :p :p
|
Saku!Postarales sie!Nie no gratz G.R.A.T.Z!!!
|
Cytuj:
|
yyy....
Nieczekajcie za bardzo na nastepne fake'i :( Probuje zapomniec o tibi, ponieważ zrojnowała mi część mojego (jak że pieknego) życia, zresztą straciłem 2bp UH (dla mnie to duzo) Crown Helmet i Noble Armor(zostalem PKniety przez 2 n00b'ow ktorych bronil Suki Turi'el(kto gra na Xanterze wie ze ma 110lvl royal palladin). Mam zaczętą nastempną historyjke ale nie mam ochoty jej dokończyć. Sorrki wszystkim, ktorzy we mnie wierzyli. To chyba koniec najlepszego zabijaki ubieglego tysiac-lecia "SAKUMIL'a" :) papapa wszystkim niewiem czy sie jeszcze zobaczymy :( Bede tesknil za kumplami papapa !! |
heh,dobre :)
Jedyne czego sie przyczepie to to iż skoro zrobił magixc shielda to odbierali mu mane.A w interfejsie nie spadała.Pomysł 8/10 wykonanie 8,9/10 (spodobał mi sie zró następny ;p ) ps.JA tez gram na Xanterze,może razem kidyś na jakiegoś Hunta sie wybierzemy? :D |
@ Sakumil
Ogólnie fake'i spoxik, ale jest dość dużo błędów, które już ci moi poprzednicy wymienili..... Cytuj:
Marne szanse ci daje na skończenie z Tibią... To jest jak narkotyk, który bardzo mocno uzależnia. Do skończenia z tą grą trzeba bardzo silnej woli, której u ciebie nie zaobserwowałem :P Te twoje straty przy deadzie byly okropne- wartość tych rzeczy, które straciłes, mógłbyś odrobić w 1 dzień (na xanterze ich wartość wynosi ok. 13k) |
powiem jeno ogulnie fajnie ale sa liczne drobne blendy
|
co do błędów w fake ja zauważylem 2
1. ten pasek experience troche wchodzi liczba na napis 2. jezeli dostales z sd`ka powinno napisac you lose XX hit points by due attack by XX |
Ogólnie Fake'i dość fajne. Ale widzialem że niektorzy zwracaja uwage na toz e np. dostales z SDka i nie pisze "You lose XXX hitpoints due an attack by XXXXXXXX" - przecież to można w opcjach wylaczyc :)tak jak kilka innych rzeczy.
|
Super fake zrób ich więcej
---------- LESZCZ tak mnie zwą B) B) B) |
Widać że skleroze mieli, bo nawet AOL'a nie zapomnieli (rymło się:])
Mam pytanie... Co to jest to AOL'a niech ktos mi powie ;( ;( ;( |
extra stary, super masz postac
|
powiem krotko >>MNIE SIE PODOBA... CAPISCHE?<< 8/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:28. |