![]() |
Głos oddany: Tibia.pl
Fakt faktem nie wygramy [PL ROX!] ale w czołóweczce :D ja obstawiam tibianews ciekawe artykuły, wyselekcjonowane informacje i screeny. Pamiętam jak w googlach wpisałem tibia żeby nauczyć się grać :p Tibia.pl, master, teach me! :] |
Oddalem glos na tibia.pl oczywiscie
Mam nadzieje ze bedzie miejsce :) |
Własnie zaglosowalem tak jak moj braciak z paccem. Dzieki tej stronie nie nauczylem sie grac :p
|
zagłosowałem z 3 ech acc :>
Wow nieźle wam idzie jeżeli nawet Cip soft się z Wami liczy. Jakie obstawiacie Typy? Ja: 1.Tibia.de 2.Tibianews.net 3.Tibiabr.com 4.Tibia.pl 5.Tibianlibrary.com ~ Myśle, że walka bedzie między tibiabr a tibia.pl =P Mało polaków ma pacc ;) |
1.Tibianews.net
2.Tibia.de 3.Tibiabr.com / tibia.pl ?? Wlasnie to zalezy bo chyba wiecej brazylijczykow ma pacca niz polakow :P Ja tam nie moge zaglosowac ale tibianews bardzo lubie :> Tibia.pl tez w sumie ehhh trudna decyzja by bylo to inawet lepiej ze nie moge :P |
Thanks for your vote. <-- chcecie macie ;p, ale Tibia.pl chyba będzie 4, ponieważ tibia.de i tibianew napewno będą wyżej i jeszcze tibia dla br, bo u nich dużo ludu ma pacca.
|
Rowniez zaglosowalem na tibia.br ;)
J/k, zaglosowalem na tibia.pl :P |
A ja nie zagłosowałem na tibia.pl :evul:
bo nie mam pacca ;( :P Fajnie, może mamy szanse na wylądowanie w pierwszej trujce 8o:cup: |
ja niemam paca ale namowie qmpli aby zaglosowali na tibia.pl
|
Dla was wszystko :D moj glos oszedl na tibie.pl ;)
|
Nie mam pacca więc nie zagłosuje ale poprosze kolegów :) Moim skromnym zdaniem twierdze że 2005r to złoty rok dla tibia.pl :cup:
|
i love tibia.pl
Tibia.pl MUSI WYGRAĆ !! Bedzie to wyje**na stronka ponieważ będą najświeższe informacje xD I LOVE WWW.TIBIA.PL
PS. Nie moge głosować bo nie mam pacc :( ale licze na to że zzdobędziecie dobre miejsce =] |
Oddałem głos na tibia.pl bo jest the best :D i koniec :> Polacy łaczcie sie :):D Pozdrowienia
|
Taka skromna uwaga, wiem iż nie jest to istotne ale cholernie razi
"fanowska" <- :baby: bez urazy Drom, ale nie potrafię zrozumieć jak można tak niegramatycznie przetłumaczyć fansite. Przecież to logiczne, iż to skrót "fan's site" czyli moim zdaniem powinno być "Ulubiona strona fanów tibii" |
Oddałem głos na was oczywiscie:D nie wiem czy wasza strona wygra ale mysle ze bedzie wysoko ^^ :)
|
Cytuj:
|
A ja żałuję, że PACCa qpuję dopiero w wakacje :( . Tylko dzięki wam nabiłem te marne 14 leveli. Dzięki jeszcze raz, i jeszcze raz sorki że nie mogę zagłosować.
|
ja za 3 dni spodziewam sie dostawy pacca wiec na 100000000000000000000000000000% na was zagłosuje tak jak wczesniej koledzy powiedzieli żę dużym sukcesem jest już bycie w tej sondzie GRATZ tibia.pl
|
Ja P&$%&^$% ale się wyrywamy w górę! Tak trzymać Tibia.pl! All moi PACC koledzy głosują na was!
Tibia.pl 4ever! offtopic@ mnie nauczył grać 11 letni brat cioteczny Krzysiek :D A na Tibię początkowo wchodziłem żeby... POOGLĄDAĆ OBRAZKI POTWORÓW! :D lol serio |
Ehh Tibia.de Wygra na 90% polacy zajmą około 3-5 miejsce polacy nigdy niewygrają :(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |