![]() |
Cytuj:
btw on nie porzucił pierścienia, lecz ten zsunął mu się z palca, a zabił go chyba ork a nie goblin :p A Aragorn etc. - chodziło mi o next screeny -_- toć to oczywiste że aragorn nie żył tyle czasu -_- A nazgule..cóż ofcoz że były wcześniej, pare lat po tym jak Sauron podarował im 9 wielkich pierścieni :D |
o tych dziewieciu pierscieniach to wiem tylko nie pamietalem kiedy to bylo :P:P cienka mam pamiec wiem...
moi drodzy ogladaczo-pisacze dzis nie bedzie nowych fake'ow poniewaz wyjezdzam (prawdopodobnie) na narty... trudno... moze wieczorem zdaze cos sklecic w gollumem :D:D @btw mam prosbe do modka (obojetnie ktorego) aby zmienil temat z "moj 1 fake :D:D (wkoncu :p)" na "Moje fake'i" z gory dzienks prosze o to poniewaz nie che mi sie przenosic screenow do kolejnego tematu a po drugie po co zakladac nowy temat i zasmiecac forum? z gory dzienks :D |
Cytuj:
|
@up
ty umiesz czytać?? napisałem że po paru latach sie zaminili :/ |
nooo.chyle czoła...
btw.. graaaatz osiągnięć Cytuj:
|
gościu, wkurzasz mnie tyle ci powiem :/ to jest offtopic to co ty piszesz i nie bede się z tobą wdawał w głupie dyskusje :p jak chcesz to moje gg to 4181277 zgłoś sie to pogadamy :p
|
Elo grzesiu jaki lvl? :p
Fakei ladnie wykonane wiecej mowic nie trzeba :] |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:36. |