![]() |
Po 1 Ludzie nie odrzoniacie kB od kb a sa to dwie rozne zeczy -.-
Po 2 Ja ma mneo 128 kb/s(czyli 16kB/s)i nie narzekam na lagi bo ich wogle nie ma.Net chodzi niezle tylko najgorsza lipa ze jest limit sciagania plikow (7GB czy ile tam). Po 3 Zdaza sie niekiedy tak ze sie neo rozlacza.Od tak moze sie rozlaczyc ale zadko sie to zdaza. Po 4 Jaka konfiguracja neta lol... Tu nie ma co konfigurowac ludzie!!!Wkladasz plytke do napedu,wgrywasz stery i progs do neo i juz z niej kozystasz.Ja nie polecam laczyc sie z neo poprzez dostarczony z nia program.Ja lacze sie przez Dial Up w windowsie. Podsumowanko: Neo 128 kosztuje 59zl(+Vat??)za miesiac czyli tyle ile placisz teraz.Jezeli grasz w tibie i sciagasz malo plikow to jest ona dla ciebie idealnag mnie). |
UP: ja mam 160 kb/s i place 69 zloty na miesiac, z ograniczeniem 5gB :( Z tym ze na poczatku te placenie bo bylo jakies zamotane: 1zl aktywacja + instalacja Neo itp, pierwsze 3 miesiace 20-40 zloty [jakkos tak juz nie pamietam] nastepny 50zl a potem do 'konca' juz po 69zl. Jakos tak to bylo, chyba nic nie pokrecilem :P
RE Mucha: lol?zamotany jestes koles, nie zrozumialem "ni w zab":) Ja mam neo juz dosyc dlugo i faktycznie najpierw mialem 128 ale podwyzszyli jak juz ktos to madrze powiedzial ;) W sumie to co do sciagnia [ograniczenia] to faktycznie kicha, chociaz w 5gb na miesiac jakos sie wyrabiam [coz nie mam wyboru ;p] Ogolnie telekomuna sux, ale net maja dobry :P |
Z tego co słyszałem, to od pierwszego stycznia wszystkie Neo+ mają mieć limit.. ale ile w tym prawdy to nie wiem.
Dwa: pokażcie mi palcem usługę, która NAZYWA_SIĘ Neostrada 160. Trzy (to do mucha123 ): Kod:
[blablabla] |
hmm ale konkretnie to czy pada ten necik ? oraz czy sa lagi?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:28. |