![]() |
Ładna ta bubble :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale tak serio to nie chcial bym sie "kolegowac (troche mocniej)" z nia. Bo np. - Przejdziemy sie gdzies na spacer? - Nie, teraz huntuje na demonach. - Aha, no to powodzenia. - Czesc. Przynajmniej tak mi sie wydaje... zeby tak bylo :p Ale to tylko moje zdanie. :] |
Cytuj:
No wiesz... Nie wyglada tak zle ;) Nawet nie jest czerwona z przegrzania xD Choc myśle ze jakbys zadal to pytanie po Japońsku to może by odpowiedziala xD A tak btw,mysle ze ona nie rżnie w ta gre calymi nocami :) Moze ma makijaz?:p |
To raczej:
-Pójdziemy na spacer? -A gdzie? -A nie wiem. Zaproponuj. -Może na demony? Albo zwiedzić orc land. To lubię. :D |
Dobre, dobre. :p
Ale ja bym zaproponowal na raty? Gdyby juz to byla moja girl friend to bym sie bal o jej zdrowie. :p |
Mieć taką babke co ci da cały best eq... mażenie... i pewnie do tego ejst bogata! Nie trzeba będzie pracować! Zaszyjemy się razem w jakiejś willi i będziemy huntować demony i faraony... :D TO BYŁOBY NIEBO!
|
A przy okazji od nieznajomcyh "fri itanx plx or dje!" :] To, hmm, to nie wiem co bym zrobil :p
|
Macie nieziemska podniete :)
Mi to by zamek straczyl :) no i moze w tibii demon set xD |
Ja chce na własność orc land i wszystkie orci pod moją komende :D HAHA! Postawie wszystke najlepsze przy wejściu i już balanga z bubble :D
lol |
Ahhh te mazenie ;).
Graj na Antice,kiedys gadalem z BUBBLE :cup: Powiedziala do mnie n00b !NIEZLE NIE? :evul: Ja bym chciał aby mi demona blokla a ja na 20 lvl z boltow walil xD |
Miałem napisać moją wersje tego spaceru ale uznałem że to za bardzo zboczone :cup:
|
Jej! To, ze ma 200lvl to musi byc maniakalnym graczem etc.? Nie moze miec normalnego zycia? Ludzie, zastanowcie sie troche. To, ze ktos jest o wiele lepszy od was, albo nawet najlepszy na swiecie, nie znaczy, ze caly dzien siedzi i gra...Moze tibia zajmuje jej duzo czasu, ale nie CALY wolny czas.
Btw ona ma meza. Wiec takie "spacerki" w gre nie w chodza. @shen : Jakby pol swiata robilo postac na swiecie, na ktorym grasz i gadalo z toba (wow, buble yu is 200!, Buble bi maj friend!) to tez by ci sie odechcialo... |
Cytuj:
Jak bubble zjada to cale co ma tam na tym polmisku to napewno musi chodzic na jakies spacery a zreszta jak sie robi 5 lvl dziennie co chcecie |
@modki: co wy na wprowadzenie nowego punktu regulaminu:
x) Wszelkie przejawy kultu Bubble (wychwalanie, czczenie, modlenie się do niej) będą karane warningiem/banem Ludzie, Bubble to nie jest żaden mesjash, bóg czy jakiś zbawiciel, dajcie jej święty spokuj... |
eeee...... to chyba miala byc galeria a nie rozmowy na temat bubble jaka ona piekna etc. ]:->
ntw mam jedno zdejecie jak bedzie mi dobrze net wlazil to wrzuce :D:D (znalazlem w necie:D:D) |
A czy ja się do niej modle ?
|
Cytuj:
btw to chyba ona znalazlem na jakism forum http://img.photobucket.com/albums/v232/Pucek/Bubble.jpg tylko srednoi jestem przekonany ze to ona :) |
Ja jestem przekonanydo tego wyżej ;)
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:42. |