![]() |
lol
buhahahahah ale nie z rysunku a z ciebie buhahaha
|
po pierwsze to rysunek mojego qmpla ale on nie ma skanera
po drugie to był ołowek (wieszok :p) po trzecie kratki sie zle na scanie odbily po czwarte mialo bys smiesznie a nie estetycznie ani z pomysłem poprostu smiesze i widze ze chociarz kilku osobom sie podobalo |
Mój kolega bodzio lepiej rysuje mimo iż nie jest zbyt inteligentnym osobnikiem.
|
mój kolega ma ADHD (naprawde) i lepiej rysuje
ty chyba miałeś miesiączke |
Cytuj:
adn2) jakiś lipny |
a mi to się podoba
Tylko te kolorowe kratki...:D::D |
hahahah
Widzę, że post podzielił użytkowników. Mnie można zaliczyć do tych którym się podoba. Jak go przeczytałem to normalnie :D :D :D
I po co się tak X( złościcie ? Przecież on chciał dobrze :) Niektórzy chyba zbyt poważnie to wszystko traktują :confused: |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Topic Mówcie co chcecie, żenada, nic trudnego, banalnie proste i na dodatek mnie to nie śmieszy jakoś specjalnie.. |
Em... wiesz ? JA już lepiej rysuje ;P (rysuje najładniej w klasie ale to nic :D ) . Pozatym jak to miało przedstawiać żula to ja jestem nub a jak narazie widze to tylko noob ! WIĘC IDŹ SIE DO PODSTAWÓWKI NAUCZ RYSOWAĆ LUB CZYTAJ KSIĄŻKI BO CI KOMP WYOBRAŹNIE ZJE*AŁ !
|
To jaK jesteś taki mądry to narysuj. Wszyscy tak się mądrzą, że lepiej rysują, gówno itp. A jak jesteście tacy szerocy to zróbcie coś lepszego. Mi sie podobało, I nie mówcie że gówno bo kto gównem wojuje od gówna ginie.
|
osobiscie nie umiem tez rysowac..... no ale napewno ladniej bym tego krola narysowal...
To jest takie zalosne ze brak mi slow LESZCZ tak mnie nazywaja :D:D:D |
Cytuj:
Heh ale z Ciebie kolo... muehehehe lol plax |
powiem jedno masz talent nie powiem więcej masz talĘt przez duuuuupppppneeeee Ę nie wiem jakie tajemnice jeszcze skrywa twój umysł serrio0o
|
Po prostu super . Temat moim zdaniem powinien zostac usuniety. Co to jest wogule za bzdura , niemasz co robic rysuj sobie w domu i trzymaj to w szufladzie, a bron boze zamieszczaj na forum. Pomysl ze od tego ludzi na wymioty zbiera . Bez sciemy , po prostu zalosne to jest i zal mi cie troche. :(
|
Ale jajca
Nie jestem konfi ale jak go spotkam to zadzwonie na 100% :]
------------------------------------ Lesavir- ja już nie gram w tibie:/- New owner |
Jeezuu ! ale żem się uśmiał!! A ten Down zapisał to jeszcze w zdjęciach!! OMFG!! ROTFL ! LOL! ale down,...
|
No cóż... talentu to ty niemasz, ale nie jesteś sam- spójrz na mój "Avatar" sam go rysowałem.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12. |