Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Tibianus King czyli podwladny cip softu :D (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24191)

Sie mapes 26-01-2005 15:38

lol

buhahahahah ale nie z rysunku a z ciebie buhahaha

Rychu 26-01-2005 15:40

po pierwsze to rysunek mojego qmpla ale on nie ma skanera
po drugie to był ołowek (wieszok :p)
po trzecie kratki sie zle na scanie odbily
po czwarte mialo bys smiesznie a nie estetycznie ani z pomysłem poprostu smiesze i widze ze chociarz kilku osobom sie podobalo

powrót vavca 26-01-2005 15:44

Mój kolega bodzio lepiej rysuje mimo iż nie jest zbyt inteligentnym osobnikiem.

Rafał_13 26-01-2005 16:16

mój kolega ma ADHD (naprawde) i lepiej rysuje

ty chyba miałeś miesiączke

Vanhelsen 26-01-2005 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rychu
po pierwsze to rysunek mojego qmpla ale on nie ma skanera
po drugie to był ołowek (wieszok :p)
po trzecie kratki sie zle na scanie odbily
po czwarte mialo bys smiesznie a nie estetycznie ani z pomysłem poprostu smiesze i widze ze chociarz kilku osobom sie podobalo

adn1) każdy tak sie wywija jak zostanie oblany takimi komentami :P
adn2) jakiś lipny

Wojtas 26-01-2005 19:59

a mi to się podoba

Tylko te kolorowe kratki...:D::D

SQsek 26-01-2005 22:18

hahahah

Widzę, że post podzielił użytkowników. Mnie można zaliczyć do tych którym się podoba. Jak go przeczytałem to normalnie :D :D :D
I po co się tak X( złościcie ? Przecież on chciał dobrze :) Niektórzy chyba zbyt poważnie to wszystko traktują :confused:

Khad 26-01-2005 22:39

Cytuj:

Oto przykład dziecka okaleczonego przez manie, nudzącego sie na matematyce i cieszącego sie, że ma skaner !! n/c co tibia może zrobić z człowiekiem..
A oto przykład dziecka które siedzi, i pluje na innych na forum tylko dlatego, że mu sie podoba blz. A jaką manie w tym widzisz przecież nierysował medżik plejt armorów ani stonkjuter aksów?. normalny rysunek a przez to, że wykonany odręcznie zasługuje na szacunek

Thero 27-01-2005 20:08

Cytuj:

Mój kolega bodzio lepiej rysuje mimo iż nie jest zbyt inteligentnym osobnikiem.
A mój kolega ma wyjątkowy talent do rysowania.. Dersów, ostatnio narysował dresa na A1, razem z ekwipunkiem to znaczy: kastet, jabol, dres, cena za paski Adasiaj, bejsbol, odjechane buciki, operacja plastyczna twarzy, npżyczki do strzyżenia itd.

@Topic
Mówcie co chcecie, żenada, nic trudnego, banalnie proste i na dodatek mnie to nie śmieszy jakoś specjalnie..

Avager 27-01-2005 20:13

Em... wiesz ? JA już lepiej rysuje ;P (rysuje najładniej w klasie ale to nic :D ) . Pozatym jak to miało przedstawiać żula to ja jestem nub a jak narazie widze to tylko noob ! WIĘC IDŹ SIE DO PODSTAWÓWKI NAUCZ RYSOWAĆ LUB CZYTAJ KSIĄŻKI BO CI KOMP WYOBRAŹNIE ZJE*AŁ !

Pablofrs 27-01-2005 20:25

To jaK jesteś taki mądry to narysuj. Wszyscy tak się mądrzą, że lepiej rysują, gówno itp. A jak jesteście tacy szerocy to zróbcie coś lepszego. Mi sie podobało, I nie mówcie że gówno bo kto gównem wojuje od gówna ginie.

Isair of Xel'Rash 27-01-2005 21:21

osobiscie nie umiem tez rysowac..... no ale napewno ladniej bym tego krola narysowal...

To jest takie zalosne ze brak mi slow

LESZCZ tak mnie nazywaja
:D:D:D

Dwarf 27-01-2005 23:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez -Res-
Alem sie usmial ^^
Unkown-Jaki marek ?? :P

Looknij czasem na podpis -.-

Heh ale z Ciebie kolo... muehehehe lol plax

-=HuRu=- 27-01-2005 23:43

powiem jedno masz talent nie powiem więcej masz talĘt przez duuuuupppppneeeee Ę nie wiem jakie tajemnice jeszcze skrywa twój umysł serrio0o

Riweone 27-01-2005 23:56

Po prostu super . Temat moim zdaniem powinien zostac usuniety. Co to jest wogule za bzdura , niemasz co robic rysuj sobie w domu i trzymaj to w szufladzie, a bron boze zamieszczaj na forum. Pomysl ze od tego ludzi na wymioty zbiera . Bez sciemy , po prostu zalosne to jest i zal mi cie troche. :(

Lesavir 28-01-2005 12:47

Ale jajca

Nie jestem konfi ale jak go spotkam to zadzwonie na 100% :]
------------------------------------
Lesavir- ja już nie gram w tibie:/- New owner

ALBERT 28-01-2005 13:13

Jeezuu ! ale żem się uśmiał!! A ten Down zapisał to jeszcze w zdjęciach!! OMFG!! ROTFL ! LOL! ale down,...

Lawer_ 19-02-2006 03:14

No cóż... talentu to ty niemasz, ale nie jesteś sam- spójrz na mój "Avatar" sam go rysowałem.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:12.