![]() |
Cytuj:
|
SUPER STYLE!!!!!!!!
Stary jesteś za***isty:P fajne komentarze za***isty mord z UE Tylko szkoda mi tych przechodniów:/:D |
Hahahaha Gitez ze ubiles noobkow blokujacych dp le mielismy isc na necro hunta a ty ban! X(
P.S Tez jestem na 2 ssach z test UE xD |
Dzieki all.Jestem dobry,czy ja wiem?Btw. nie jestem pewien,ale mozliwe jest,ze opuszcze Hiberne na jakis czas(Red Skull na Styli?).Pogram troche na Pandorii,zobacze jak to jest na new servie.Jeszcze raz dzieki all.
@Huzssaress Poczekajcie na mnie i pojdziemy na necro.Ty zrobisz dista i lvl,ten nasz zacny blocker,ktory ostatnio padl tez przyexpi i bedziem rzadzic. \/\/\/ Styla /\/\/\ |
8o 8o 8o No no. Ladnie. Nie spodziewalbym sie ze z takiego spokojnego styli wyrosnie UE master!! Ten last SS jest niezly ponad 8 gosci naraz. Jaki z tego moral mamy?? UE to naprawde niezwykly czar. A moze styli po prostu sie miss click zrobil ?? :D tak przez przypadek wpisal exevo gran mas vis :D
:cup: |
huhuhu mav powtorzyl doslownie to co ja powiedzialem :P i Styla ja gralem na Pandori i rata znalezc sie niedalo a jak znalazlem to do 1 rata 5 osob podlecialo :P
|
Cytuj:
@Lord Hezoto Tak,to zdecydowanie byl miss click.Chcialem po prostu rzucic swiatlo,bo n00bki nie widzialy drogi do depot-.- .No niestety,zapomnialem,ze swiatlo mam pod F9,a nie F10.^^ |
Bardzo fajne screeny nie sadzicie?:D
Stare ale jare :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:07. |