Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   [Tibia's Arena][multiplayer] - beta testing! zapraszam! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24256)

slimaczek 06-02-2005 16:27

@up
Ślepy? Przeczytaj:

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez p.l
niestety, sprawdziłem pocztę i okazało się, że zbanowali mi konto na lycosie za "file storage" :/. Teraz zostałem bez bazy danych. Ale za to działa znów prywatny serwer mojego kolegi, tyle że na razie nie ma my_sql. Dlatego tymczasowo gry nie będzie, w międzyczasie dopracuje jeszcze tą wersję multiplayer.

Na otarcie łez, stara wersja single player

MuC!@ 11-02-2005 11:24

eee, nie wiem, moze nie pomyslales, ale nie lepiej ci samemu server w domq postawic ?? takie trudne to nie jest :P wystarczy sciagnac taki program: "Krasnal 2.7" i tam juz sam dojdziesz, to naprawde latwe, no i wszystko co potrzebne jest w nim zawarte, chyba ze masz wewnetrzne ip :/ no to co innego, a jak masz dynamiczne to wystarczy zalozyc domene w www.no-ip.com i poprostu sciagnac program no-ip, to trudne nie jest, naprawde, ja sam to zakladalem niecale 10 minut :P

Berud 16-02-2005 11:57

fajne to już sie niemoge doczekać mulitplayer bo na singlu brat już grać nieche :(

Ruxofi 04-03-2005 16:02

;/

Grałem w wersję single player i jest super ;D. Chciałbym sobie zagrać w to na multi player. Re-host albo zrób nową wersje żeby chodziło. !! PLZ !!

p.l 17-03-2005 21:47

[ link do wersji multiplayer ]

zarzucam tymczasowo, niestety, nie udało mi się naprawić czata.

p.l 19-03-2005 08:35

nie trzeba się nigdzie rejestrować. Po prostu wchodzisz w link który podałem w ostatnim moim poście i grasz. Jak grać w multi-player masz opisane w pierwszym poście tego tematu, ogólnie o technice gry zajdziesz w starym temacie "[Tibia's Arena] musisz to (...)" (uzyj opcji szukaj).

Anclen 20-03-2005 16:42

Odnosze wrażenie że nikt w to nie gra :( Cały czas pusta lista, może by tak wprowadzić jakiś wspólny termin kiedy będziemy wchodzić? albo jakiś turniej :cup:

Buxeh 21-03-2005 18:35

a u mnie nic nie chce sie sciagnac
ani z czatem ani zwykla pomuzcie plz

FilipYo 26-03-2005 00:30

jaka pusta gra zwyczajna podróbka walk z herosów

p.l 06-04-2005 17:09

http://members.lycos.co.uk/kefas/gra/beta.html

mi działa bez problemu

Q3M 16-04-2005 16:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez noobish
Jak wlaczam link wyskakuje mi jakas strona i pisze
"the page cannot be found" (strona nie moze byc znaleziona)
jak mam to naprawic? ;(

Ja mam to samo

Filthy 16-04-2005 16:45

Ta strona jest dobra : http://members.lycos.co.uk/kefas/gra/beta.html

Knight Patryk 26-04-2005 22:00

Ej zroub takei cos tam jak acocunt i np. wybieramm se rase i nagle ktos atakuje i kupuje jednostki i jak wygram dostaje 1000kasy i moge se rozbudowywac armie tak jest lepiej;)

Dagfan 12-06-2005 18:46

mam pytanko :
ja z moim friedem chcielismy zagrac wszystko ok ja zakładam server i wybieram wojska on tez wybiera wojska i on sie niemoze dołączyc i potem zrobilismy odwrotnie i ja sie tez niemogłem dołączyc ktos wie czemu?

gorgi 13-06-2005 14:40

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dagfan
mam pytanko :
ja z moim friedem chcielismy zagrac wszystko ok ja zakładam server i wybieram wojska on tez wybiera wojska i on sie niemoze dołączyc i potem zrobilismy odwrotnie i ja sie tez niemogłem dołączyc ktos wie czemu?

jesli jesteascie w sieci macie zewnetrzne ip a zeby zagrac jeden przynajmniej musi miec wewnetrzne

Dagfan 16-06-2005 09:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez gorgi
jesli jesteascie w sieci macie zewnetrzne ip a zeby zagrac jeden przynajmniej musi miec wewnetrzne

w tym problem bo ja mam wewnetrzne IP. -.-' On mieszka na drugim koncu miasta... i tak sie niemozemy połączyc

Isek 19-06-2005 19:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kolidos
Coś mi nie działa gdy już sobie ustawie potworki i daje redy pisze mi intiatin game ....... pisze tak i to bardzo długi i tak z każdym servem ;/
czego tak się dzieje

Mi tez sie pojawia initiating game ale raz na jakis czas. Wtedy odswiez i druga proba. Niekiedy tez potrafi sie sciac w srodku parti.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez McJeran
Wszystko fajnie... tylko nie ma chętnych do gry ...

Dokladnie, wchodze i nic. Pare razy tylko ktos byl, zagralem i znowu pusto.

Plastex 29-06-2005 17:35

Zobaczcie kiedy został założony temat! 5 miesięcy temu, więc już ludzie pograli, i się znudziło. Czy wy naprawdę nie macie żadnych kolegów w RL, żeby ich poprosić, żeby zagrali, tylko na forum ciągle spamujecie?

Walekifa 04-07-2005 11:25

W sumie to racja ale mam jeszczcze 1 pytanie ^.-umnie lista tez jest pusta,tyle że jeśli przejerzdżam po niej kursorem to dokładnie widać że niektóre wersy się wypuklają (są to servery) a kiedy zjezżam niżej listy to już ich niema ^.- to może być wina wyszukiwarki? niby są ale niema napisów :l Sry za ortografię :P

Vasth 08-08-2005 00:16

Musze cie zmartwic p.l ale wyszukiwanie servow nie dziala... Wlaczylem dwa razy ta gre na jednym kompie przez jedno okienko gry zalozylem server o nazwe: "Prezereserv" W drugim okienq kliknalem dolacz itd. wpisuje swoja ksywke: "Diablo" daje refresh a tu mi pokazuje ze zadnego serva nie ma online...

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:28.