![]() |
@up
Ślepy? Przeczytaj: Cytuj:
|
eee, nie wiem, moze nie pomyslales, ale nie lepiej ci samemu server w domq postawic ?? takie trudne to nie jest :P wystarczy sciagnac taki program: "Krasnal 2.7" i tam juz sam dojdziesz, to naprawde latwe, no i wszystko co potrzebne jest w nim zawarte, chyba ze masz wewnetrzne ip :/ no to co innego, a jak masz dynamiczne to wystarczy zalozyc domene w www.no-ip.com i poprostu sciagnac program no-ip, to trudne nie jest, naprawde, ja sam to zakladalem niecale 10 minut :P
|
fajne to już sie niemoge doczekać mulitplayer bo na singlu brat już grać nieche :(
|
;/
Grałem w wersję single player i jest super ;D. Chciałbym sobie zagrać w to na multi player. Re-host albo zrób nową wersje żeby chodziło. !! PLZ !!
|
|
nie trzeba się nigdzie rejestrować. Po prostu wchodzisz w link który podałem w ostatnim moim poście i grasz. Jak grać w multi-player masz opisane w pierwszym poście tego tematu, ogólnie o technice gry zajdziesz w starym temacie "[Tibia's Arena] musisz to (...)" (uzyj opcji szukaj).
|
Odnosze wrażenie że nikt w to nie gra :( Cały czas pusta lista, może by tak wprowadzić jakiś wspólny termin kiedy będziemy wchodzić? albo jakiś turniej :cup:
|
a u mnie nic nie chce sie sciagnac
ani z czatem ani zwykla pomuzcie plz |
jaka pusta gra zwyczajna podróbka walk z herosów
|
|
Cytuj:
|
Ta strona jest dobra : http://members.lycos.co.uk/kefas/gra/beta.html
|
Ej zroub takei cos tam jak acocunt i np. wybieramm se rase i nagle ktos atakuje i kupuje jednostki i jak wygram dostaje 1000kasy i moge se rozbudowywac armie tak jest lepiej;)
|
mam pytanko :
ja z moim friedem chcielismy zagrac wszystko ok ja zakładam server i wybieram wojska on tez wybiera wojska i on sie niemoze dołączyc i potem zrobilismy odwrotnie i ja sie tez niemogłem dołączyc ktos wie czemu? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Zobaczcie kiedy został założony temat! 5 miesięcy temu, więc już ludzie pograli, i się znudziło. Czy wy naprawdę nie macie żadnych kolegów w RL, żeby ich poprosić, żeby zagrali, tylko na forum ciągle spamujecie?
|
W sumie to racja ale mam jeszczcze 1 pytanie ^.-umnie lista tez jest pusta,tyle że jeśli przejerzdżam po niej kursorem to dokładnie widać że niektóre wersy się wypuklają (są to servery) a kiedy zjezżam niżej listy to już ich niema ^.- to może być wina wyszukiwarki? niby są ale niema napisów :l Sry za ortografię :P
|
Musze cie zmartwic p.l ale wyszukiwanie servow nie dziala... Wlaczylem dwa razy ta gre na jednym kompie przez jedno okienko gry zalozylem server o nazwe: "Prezereserv" W drugim okienq kliknalem dolacz itd. wpisuje swoja ksywke: "Diablo" daje refresh a tu mi pokazuje ze zadnego serva nie ma online...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:28. |