![]() |
Te miejce z Mino Guardami i Mino, gdzie to jest i czy tylko dla PACC. :evul:
|
nie to nie jest dla Pacc to jest Mintwalin niedaleko Thais (pod ziemią) ale długa droga prowadzi do tego miejsca i jest tam straaaaaaaaaaaasznie :P.
|
Screnny oceniłem jako dobre ;) tylko że grasz na dziadku i eq tanie albo porzyczone nie żeby to był grzech<<<no i niezłe Hity :)
|
faktycznie nie ma zadnych warlockow :S
Ale ogolnie sski mi sie podobaja ^^ Meri~ |
Cytuj:
Heh no może masz racje ale nie przywiązuje większej wagi do tej gry więc mi to obojętne w czym chodze i gdzie. Gram żeby mieć dobrą zabawe. :) |
powiem tylko TYLE "BARDZO MI SIE PODOBALO " nice =) a ten 177 to mnie zwalilo chcialbym tak walic :D
|
spoko screenki ale te wcześniejsze bardziej mi sie podobały =D
|
Super ss'ki mam podobnego knighta tylko skille slabsze ale juz trenuje i niedlugo bede taki sam :P
|
Jakies dokładniejsze namiary na tą krypte pLxxx
|
@Mydek
Wychodzisz wyjściem z Ankrahmun które jest położone najbardziej na Zachód. Idziesz kawałek w lewo i następnie kierujesz się w dół. Jeśli dobrze przeszedłeś to powinieneś przejść przez nieduże stadko hien, a później dojść na takie "wybrzeże". Na owym wybrzeżu musisz iść na południe i na zachód. Później pozostaje Ci tylko przekopanie tamtego terenu, gdyż wejścia do krypty nie jestem w stanie Ci przedtsawić. Wskazówka ---> Niedaleko wejścia łażą jelenie i tamte tereny powinieneś eksplorować. :) |
Poprostu piękne
No poprostu Bomba tylko szkoda ze jeszcze nie ma mnie na tych screenach tylko ross i adi :P ale będe pewnie :D heheheheh
Pozdro Rosseta :) (Bro) |
Witam ponownie narazie bez screenów ale niedługo może coś się zrobi. Wielkie dzięki za pozytywne komentarze jak i za ich krytykę, motywuje mnie to do robienie lepszych i zarazzem ciekawszych screenów. To tyle narka :).
Have a nice day. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:17. |