Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Ghostland - Fotki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=2431)

Polinik 26-01-2004 16:57

Cytuj:

Oryginalnie dodany przez WiQ
Stalkery są tylko dla PACC jełopie
Mylisz sie.... 'jełopie'. :P

Szatan-zg 26-01-2004 18:06

Cytuj:

Stalkery są tylko dla PACC jełopie
Cytuj:

Zaraz potm DS. Za nim, niżej Stalklery i Wild Warriory ale pokaże wam to kiedy indziej (szkoda mi UH).
Cytuj:

Ps. jest to teren dla FACC .
Czytanie ze zrozumieniem....
Cytuj:

Miałem nadzieję że pokażesz obrazki z niższych poziomów Powiedz mi jak głęboko musze schodzić, żeby trafić na stalkery i jak duży resp tam jest
Na zdięciu gdzie jest pokazany DS niedlako są schody. Potem tylko w prawo i do góry i już są Stalklery. (jak tylko się tam wybiore to wam pokaże)
Cytuj:

zainwestuj w torche albo utevo lux bo nic a nic nie widać nawet nei widziesz jak się stworki zbliżają
Nie widać tego akurat ale wyrzucałem pełno pochodzi na ziemię i było tam bardzo jasno.

Owoc 26-01-2004 21:12

Co do stalkerów to są na poziomie -4, zwykle z niezłą obstawą. Zanim się do nich dobierzesz musisz pokonać DS =/

Matik 30-01-2004 19:30

Ostatnio dla FaZZy polazłem do ghost landu mojim knightem na 9 :-) i znalazlem jeszcze fajny krzaczek z jagodami ... jak bliżej podejdziesz to tylko "zwywijany chwast" :-) no te zeschniete "dzonsony" no te krzaczki :-) ale fajnie tam jest omało mi slimy mojego 9 levelka nie zjadly no ale cóż :-) ihih

Cyklops Paladyn 30-01-2004 20:34

Fajne fotki.HeHe!Może kiedyś się wybiore:). jak na teraz nie mam po co. Ale gratz !!! fajne foty!

Kusy 30-01-2004 20:48

teren jest naprawde dobry na expienie i kase, a co do tej najtrudniejszej wiezy to jest tam pewnego rodzaju quest, ktory daje przepustke na pewna wyspe, ale nie bede wiecej zdradzal.... :]

Glock termbest 30-01-2004 21:21

szczerze mówiąc to mało akcji i wogóle nieczego praktycznie ?( po co to dałes ;( no ale na przyszłosc plz w walce rob screny :]

Beny 30-01-2004 23:05

co do stakerow

To ja swoim knightem bylem wszedzie gdzie pokazywales juz wczesniej :P ale sam ostatnio odkrylem to miejsce. I kiedy w tej najtrudniejszej wierze zabilem ds (hmm ;) ) i sobie zszedlem nizej , zabilem ww :) i poszedlem w lewo zaczely mnie 2 ds goinicto zwialem i poszedlem po dodatkowa ekipe ;) wziolem palka na 19 lv i druida na 23 :) ja bylem na 24 :) no i sobie idziemy zabilismy te 2 ds a tu koles przychodzi i polazl w prawo .. i zaczyna uciekac ... ja patrze a 4 stalkery (niwiwdzialne) go gonia..oczywiscie jak poszeld w gore to na nas sie przezucily..mnie tam mocno nie bily...zrobilem sobie nawwet pozniej z nimi ss :D ale palka zjechaly do czerwonego .. a druid zdazyl wycofac sie wczesniej :) wiec powatpiwewam zeby stalkery byly tylko dla pac (chociaz tez to kiedys slyszalem) a banshie sa w jaskini ktorej niei pokazales..ale tam nizej jesttez demon..ale jak mi powiedzieli o banshie to nie chcialo mi sie juz zwiedzac tej jaskini w dol...a jak o demonie wspomnieli to jakas sila wyzsza wciagnela mnie na powierzchnie :) .. SS fajne dla kogos kto nie mial pojecia gdzie chodzicna te potworki i jak tam dojsc/...nastepne pokaz z fajniejszych akcji..ja np najwiecej na glowie mialem 3 ghule i s scorpiony...i do tego dosc ciezki lag...poszedl 1 uh :] no ale nic przezylem :D ..tylko kurde screna nie zrobilem :/

Renihali 31-01-2004 14:05

Fajne SS-y i coolowe miejsca z tymi przemianami czekam na twoje fotki

Pozdro !

PS. Wklej ta mapke gdzie to jest ! :P

Beny 31-01-2004 20:54

niewierze :/

a juz myslalem, że to ja czasami niedowidze a tu prosze...ślepy jak kon :P mapki w doslownym tego slowa znaczeniu to moze i nie pokazal..ale na 2 ssach jest krok po kroku jak tam dosjc i zdjecia ni obcinane, także widać gdzie iść...troche spostrzegawcześci... a kto mnie pouczy jak zalozyc konto na jakims dobrym serweże to zamieszcze tu kilka moich fotek z ghoustlandu :P

Hegemmon 31-01-2004 21:31

hmmm niedawno oglądałem ten temat i zaciekawiły mnie ss z 1 posta :) dziś znalazłem troszke czasu żeby tam się przejść... no i musze przyznać że te znikające rzeczy i osoby są fajnie zrealizowane.. C I P owie się tu postarali.. ale wiem jak to zrobili... jak się dobrze przyjrzycie to zobaczycie rze te rzeczy które są blisko są tak naprawdę piętro wyrzej.. szczególnie to widać kiedy jest ciemno a ty jesteś z torchem :P druga sprawa to jak jakiś potwór przechodzi przez te "zjawisko" a ty jesteś dalej to wida że przechodzi pod czymś ^^
ale pomysł jest naprawdę SUPER
BRAWO C I P Y!!

Weezee 31-01-2004 22:02

Fajne naprawde. w dalszej czesci jes stalker i np vampir do którego jest dojscie i na dodatek jest to chyba jedyn do którego ne trzeba Pacc.

Beny 04-02-2004 13:20

troche pozno

Szatan-zg mam nadzieje że nie masz mi za zle że w Twoim temacie skreeny wklejam ;)

Chciałem tu dożucić zdjęcia z ghoustlandu :) To będą moje pierwsze skreeny więc jak cośby było ie tak to sorki :). Zamieszcze tylko 2 te ciekawsze, bo ghule i skorpiony to malo ciekawe sa. Wiec najpierw pokaze wam stalkeery :) tu sa 4 ale czwarty jest niewidoczny.. widac go jak sie przyjzycie
4 stlkery .
A tu firedewil..jak tylko załatwie spobie FSa to moze sproboje go zabic :) ale narazie to tylko pozowałem do zdjęcia :P fire dewil . Jak narazie to wszystko co pokaze z ghoustlandu, bo jak juz mowilem ghule sa malo ineresujace..naweet jak sa 3 i do tego skorpion :P

Beny 05-02-2004 12:08

;(

ja Tu pierwsze screny wkleilem i niekt nie skomentowa,l nawet ;( ale co mnie dziwi to to ze ten temat znikl z dzialu zdjecia. Znajduje go dopiero jak wpisze w wyszukiwarke.. moze ktos mi powiedziec dlaczego tak się stało ?? Bo chciałem żeby te fotkji ujżały światło dzienne, ale jak temat jest w likwidacji czy cooś to po prostu usune te z djęcia z mojego serwera ftp...czy jakkolwiek sie mowi na swoje konto :P bo ja jestem newbi z tymi kontami. Jesli ktoś by odpisał to wielkie dzięki za to

de@th 05-02-2004 13:36

spoko zdjecia
tam cos jest realnego?

Socut 05-02-2004 14:26

Fajne SSy i dzięki że pokazałeś jak się tam idzie.
Mam pytanie: Czy tamtego ducha da się zabić?? ?(

Beny 05-02-2004 22:42

duch..

Ducha zabic sie nie da..bo to jest nierealne... ale ja za to probowalem wejsc na gore tam gdzie ta babka z tasakiiem i martwym cialem..iod pierwszego podejscia stwierdzilem ze to na gorze..i przynioslem sobie 8 parceli... i probowalem sie wcisnac..ale pozneij kumpel przyszedl i powiedzial ze to iluzja :P eehe iniech ktos odpisze czy te moje zdjatka dzialaja czy nie

Chaosu 08-02-2004 01:33

Jeżeli ktoś kto nie raz oglądał filmiki przez TibiCAM poda maila to załatwię Wam filmik z Ghostlandu gdzie 14lvl druid zabija fire devila i 5(słownie pięć) dsów (nikt tego na ss nie pokazał a ja wiem gdzie są : ).

Spiegol 08-02-2004 03:24

Ładne ss, ale nie oddają prawdziwych odczuć z tych iluzji :D Jeśli chcesz to przeżyć porządnie to musisz sam tam isc! Nie ma jak krzaczk jagód zmieniające się w usknięte krzewy :P

WYPIERDASEK>Knight>lvl 23>Lunara
(KNIHGT RULEZZZ!)

Sinsu Master 11-07-2004 09:30

uwazam ze zdjecia sa badziewne gdyz po pokazaniu takich zdjec zawsze ludzi jest wiecej ja chodze od dawna na ghost land i zauwazylem ze coraz wiecej ludzi tam chodzi acha na ds polecam invisible a zabijac je za pomoca hmm,explosia

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 03:56.