![]() |
Cytuj:
Oficjalnie tutaj piszę, ze ide spać. Do jutra :cup: |
Tiaa, a my czekamy na film w TibiCam. Masz w koncu PACCa, a wiec nie bedziesz musial czekac w kolejce.
|
Jeśli to prawda.....
Jeśli to prawda że tam wszedłeś zagadj do mnie na GG również interesuje sie tym Qustem, 8o napisz do mnie to pogadamy o nim, ponieważ jesteś rzekomo pierwszą osobą która go wykonała. Plz zagadaj do mnie, mój numer to: 5275588.
P.S. Z góry mówię że nie chcę abyś mnie do niego prowadził(sam bym chciał go odkryć) tylko jak byśmógł udzielić mi trochę wskazówek. Będę bardzo wdzięczny. :confused: |
Bullshit a nie zrobił. Poprostu koleś chce sie tym dowartościować. Widać, zę ta postać jest jaki taka jakaś wklejona. i hp masz zółte a na tym poziomie powinieneś mieć zielone już.
|
Chyba jednak Ci wierze choć zdrowy rozsondek... walić zdrowy rozsondek :P. Jeśli go rozwiązałeś to gratz ale jeśli nie to naprawde głupi żart. A ja nie powiem że tam jest golden helmet będę oryginalny bo nie wiem gdzie jest ten skarbiec i nigdy tam nie byłem :P. Może mi ktoś powiedzieć na którym piętrze kazzo to jest?
Tylko jedna uwaga-Miałeś iść spać :P. Acha jakbyś filmik nakręcił by nie zaszkodziło :P. |
@Memuzo
Odpowiadasz na mniej wazne posty, ale na jeden jeszcze milczysz...filmik... Ja to powiem jeszcze raz i pewnie inni tez sie zgodza: WE WANT MOVIE! |
|
Film film film film
|
Jestem na 100% pewny, ze to fake !! Ale to jest moje zdanie B) najbardziej mnie przeknalo ze postac jest niby w biegu B)
|
Sam niewiem co otym myslec... Niby wszystko jest ok, sam widziałem na własne oczy to pomieszczenie jeden raz przed updatem, ktos ma pewnosc (filmik zdjęcia) ze był tam golden helmet? Może po update jest nowy... Niewiem Czekam na filmik!! Ktos napisał ze też by niezabierał itemków tylko sie nimi cieszył.... A niewolał bys biegac se w nich i szpanowac gdzie indziej?? Wiesz...Cieszył bys sie nimi gdybys je nosił na sobie. Kwestia gustu. Pozatym, czy to niejest quest spooling? :D
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Co o tym myśle? Jak zobacze ten film to uwierze. |
Nie musi być fake, mógł to zobic na OTS i ssa wkleić, w każdym bądź razie jedno zdjęcie to nir dowód... Zrób ss jak masz ds legi na sobie jak przesówasz itemki itp.
PS: Tania podpucha |
Cytuj:
|
http://www.flogao.com.br/tenep
Przebijcie tego screena.. Master of Devastation (chyba tak) nie masz pewności czy tam nie ma Winged Helma bo nigdy tak daleko nie spojrzysz... Ludzie co wy ślepi?? ten golden helmet tam jest!! pod amethystami, srednio wierze tak wiec nakrec film. |
Po pierwsze na OTS niema nowych wygladów itemków (Chyba :D) Edit: Napisałem chyba :P Ja sie tam nieznam... Me n00b
Po drugie: Golden Helm rzeczywiscie jest ale słabo widoczny pod jakimis pierdołami. Po trzecie zaczynam w to wierzyc :] Po czwarte: FRI ITANZ PLX!! :evul: :p |
Cytuj:
|
Sorry, ale w czym jest problem? Uruchamiamy Tibie 7.1 uzywajac spr z 7.4 i mamy taki efekt. ;)
|
@Do tych co mówią, że na OTS niema nowych wyglądów
Można podmienić grafiki tibia.spr editorem -.- |
Hmm...sprawa jest mocno dyskusyjna. A oglosiles to na tibia.com? Napewno jego stali bywalcy chetnie ci pogratuluja.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:21. |