![]() |
oszust
ta postac to char mojego kumpla rl on niby chcial pozyczyc eq a pozniej oddac jak uzbiera na swoj crown armor od mojego kumpla rl warrior helmet moj
i zarypal mi fire sworda i tower shielda oraz knight armora X( X( X( |
Knihci 20lvl+
Jestem knightem mam 21lvl skils 57/54 4 mlvl radze ci zebys chodzil na soldki huntowo i lootbagi robile to na tym dobrze wyjdziesz :)
|
hrhr najlepiej to jakbys troszke potrenowal =] tak do skilli hmmm 70. Wtedy bys troszke mniej uszków tracil ^^ A tak poza tym to narazie z takimi skillami chodz sobie na minoski przy kopalniach z dwarfami :P tylko ze bedziesz mial problem z wyjeciem lootbaga bo niemasz pacca *magic rope*
Wiec radze Ci potrenic troszke a wtedy bedziesz mogl spokojnie expic na cyclopkach albo hmmm innych potworkach :p ja tam na scarabach expie xD bedziesz mial pacca to polecam Ci je ;] Cya |
Eq - hmmm skond je masz ?:> Bo wątpie że knight , facc 23 lvl ma takie eq ....
Ja na paccu zarabiam okolo 10K dziennie .... SKille - lepsze mam na 10 lvl ... :p Ale ogolnie screeny fajne tylko expienie dla ciebie by bylo lepsze na ghostland |
Cytuj:
|
hehe...
ciekawe jak to mozliwe zeby samemu siebie zabic 8o |
Mnie też to cie :evul: kawi jak można sie samemu zabić :P
|
Bardzo prosto jest zabic samego siebie :P
Jezeli pkujesz i bawisz sie fire fieldami i rzucisz pod siebie fire fielda poison lub energy to jezeli dedniesz przez to bedzie napisane ze sam siebei zabiles (wiem z doswiadzczenia :P) |
@Slowik
Wtf... Na ***a odswiezac temat sprzed roku ? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:19. |