Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Trapy !!! : Kontynuacja slamsika (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=24670)

Centix 30-01-2005 21:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lord shard
Trapy stąły isę tak częste, że nawet przestąły mnie ruszać...
teraz gówno [za przeproszeniem] mogą zrobic traperzy, bo najzwyklejsza ronią można zniszczyc krzesło, beczkę, czy cokolwiek u zywane w trapie
Ma to oczywiście swoje wady (Masa smieci n akazdym kroku) poza tym tylko obrona przed trapem (chodź nie całkowita)

No nie zupełnie...
Są sorcki co maja tylko hamy zamisat broni itp. i jak zrobisz takiemu komus trapa to tylko restart serva albo kumpel mu pomoże.:P

Master Of Devastation 30-01-2005 21:08

Chciałeś ukryć nick swojej drugiej postaci na rooku ale nie wszystko ocenzurowałeś ,ta postać nazywa się Shakeit ,ale ja jestem inteligentny:D

Ayde Shoron 30-01-2005 21:10

OMG, ludzie przestańcie go krytykować!!Wszyscy go wyzywają a tylko jeden mądry modek powiedział mu "nie rób tego więcej"... Nikt z was nigdy nikogo nie trapował??!! Ale też się z wami zgadzam bo nie powinien ich trapować ;) a jeśli już się pobawił to przynajmniej ich wypuśćić nic nie "biorąc" :evul:

Centix 30-01-2005 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ayde Shoron
OMG, ludzie przestańcie go krytykować!!Wszyscy go wyzywają a tylko jeden mądry modek powiedział mu "nie rób tego więcej"... Nikt z was nigdy nikogo nie trapował??!! Ale też się z wami zgadzam bo nie powinien ich trapować ;) a jeśli już się pobawił to przynajmniej ich wypuśćić nic nie "biorąc" :evul:

Tak, nie powinien trapować ale jednak on to zrobił z niewiedzy...

ALBERT 30-01-2005 21:12

Ja już nic nie rozumiem... To teraz najlepiej mnie nazwać noobem bo noobowi zwróciłem w taki czy inny sposób uwagę... Dla mnie ten temat jest już zamknięty... (powiem tylko że to coś co założyło temat to największy noob na tym forum)

Centix 30-01-2005 21:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ALBERT
Ja już nic nie rozumiem... To teraz najlepiej mnie nazwać noobem bo noobowi zwróciłem w taki czy inny sposób uwagę... Dla mnie ten temat jest już zamknięty... (powiem tylko że to coś co założyło temat to największy noob na tym forum)

Nikt nie jest n00b'em..
Jak to ktoś powiedzial (nie wiem kto :P) wszyscy są równi...

Willy The Dark Druid 30-01-2005 21:15

LOL troszeczke przesadził koles :D .... moze jeszcze ich szantazował zeby mu kase dawali?

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA PLZ

The Master Of Danubia 30-01-2005 21:16

@UP
Czemu do zamknięcia?
Przecież to taki sam temat jak inne
@DOWN
IGNORE

ALBERT 30-01-2005 21:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The Master Of Danubia
@UP
Czemu do zamknięcia?
Przecież to taki sam temat jak inne

Tylko , że inne tematy nie wykazują chamstwa (kurde znów się zaczęło)

Koronowany rycek 30-01-2005 21:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Str4t0s
spadaj zmutowany siurze.
Ty jestes n00b a oni to newbie.
Taki trap to se w dupe wsadz bo zara by to rozwalili.
Edit : cos mi sie wydaje ze to on zorganizowal...
@Down : Popieram

O BOZe Nedowiarku zmywaj sie z forum pierwszo nie wierzy ze strzal cachero za 1000 z sd a tera w trapa widzialem troche wczesniej te ss i mysle ze to przed update X(

Centix 30-01-2005 21:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez ALBERT
Tylko , że inne tematy nie wykazują chamstwa (kurde znów się zaczęło)

Inne tematy też wykazują chamstwo (nie mówie o wszystkich) ale zostałeś zaatakowany przez kilku forumowiczów i myślisz, że właśnie ten temat jest najbardziej chamski...

The Master Of Danubia 30-01-2005 21:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Master Of Devastation
Chciałeś ukryć nick swojej drugiej postaci na rooku ale nie wszystko ocenzurowałeś ,ta postać nazywa się Shakeit ,ale ja jestem inteligentny:D

AHAHAHAHHAHAHAHA
AAHAHAHAHAHHAHAH

Ale jesteś inteligętny ahahahahaha

TOPIC: on nie nazywa sie shakeit

@EDIT:
ona nazywa się tede ef to dowud :

1. Globsztyn Astera

2. Tede ef Lunara

3. Zmutowany Siur Elysia

To jestr moje trap konto ;)

Master Of Devastation 30-01-2005 22:48

@up : ty ja nie wiem jaki on ma nick ,tak tylko napisałem żeby sobie posta nabić :P

btw. dopiero teraz zauważyłem że to ten czarny się nazywa shakeit ...sry..:P

Adaras 30-01-2005 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez The Master Of Danubia
inteligętny

: o

@Autor
Twój poprzednik, z którego brałeś przykład, nazywał widocznie każdego newbie i każdego kto nie jest nim samym lub jego znajomym "noobem". Wybierz sobie inny autorytet.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:48.