![]() |
heheheh bardzo fajne ss :-) (a tak wogule to może mnei znasz z widzenia warlocku !)
|
On ma 34mlvl i 20lvl o ile sie nie myle ;) (albo cos wzroslo).
|
Błąd Nekro :P 21lv i zaraz 35 mlv :P
|
Cytuj:
Gratz niezle ss. ;) |
Fajne ss'ki :] hehe tego z koncem tibii tez na poczatku nie zajazylem =)
|
Świetne ss'y - może zrobisz pare filmików ?? :D
|
nom fajne są. wiemz e nie jest to dosc obszerny w rady i propozycje komentarz ale coesz sie ze prynajmniej pozytywnie skierowny w twoją strone
|
Exstra zdjęcia jeestem pod wrażeniem bravo :D
|
noo ciekawe ss.. szczególnie z testami magii :D
a ten ss z końcem tibii to tylko błąd nie?? takie niedopatrzenie ze strony C I P-ów było by dość... niepomyślane :) |
SS ciekawe szczególnie te z testa a tak poza tym to drogi walrocku zmien wygląd w "outfitcie" bo za czesto mi sie mylisz z warlockiem :D
|
Bardzo mi się podoba pobojowisko ... ale dużo artefaktów jest tam :D ... pewnie jak bym się tam znalazł, to bym sam tam leżał :P :D :D :D :P
|
powiedz cos wiecej na temat tego obrazka jak cie sludzy krlowej trzasneli ;] bo chcialbym o tym wiedziec troche wiecej
|
Podchodzisz do krolowej i mowisz : "hi" nastepnie "fuck you" i masz ten sam obrazek (1hp) :D
|
Drugi błąd Nekro trzeba sie przywitać "Hail Queen" inaczej nie odpowie :P
|
o.O i widze ze nawet sie na jednym znalazlem:))) faujne screeny oczywiscie
|
Te screeny są zajefajne =)
ja nigdy nie byłem na tets serverze to nie widziałem jaka rzeź się tam urządza, heh fajnie to musi wyglądać chyba masz niski lvl, ale przygody wypasiste, zarzuć jeszcze troche ssów |
Gratz za SS'y. Brardzo ładne ujęcia. Apropo tego Warloka na teście to byłeś ty czy potwór??
|
ale z was n00by czy wy niewidzicie jak sa przerabiane np. dragon lord(lub dragon) przeciez nie moze byc na gosciu a poztym fajne przerobki
|
Piekne sa te screeny narescie ktos cos bardzo ciekawego umiescil i pozatym to szczescie ze ja tu trafilem !:D
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 02:14. |