![]() |
Cytuj:
|
....
No i klapa :(
To ja się męcze 2 miesiące żeby szukać tematy co lepsze sword czy axe i wybieram... a oni mi teraz robią akuku ?? co to ma być ?? przecierz wcześniej bright sword był lepszy niż fire axe to powinni dożucić coś do AXE a nie do swordów... przesadzili i to bardzo i teraz niemam pojęcia co zrobić X( edit: teraz mam prośbe o jekieś propozycje co robić czy zmieniać na swordy czy nie (prędzej czy później i tak go będe miał ;) ) nr. GG 1437555 |
Cytuj:
Serio : coz, moze w next update dodadza cos do axe? Ktoz to wie....Zreszta, wiele osob uwaza, ze bs jest gorszy niz f-axe, wiec cipowie zrobili cos dla swordow. A druga rzecz - skoro swordy sa lepsze niz axe (wnioskujac z twego postu), to czemu wybrales wlasnie axe? |
juz był taki temat w dzale ,,zdjęcia'' wiec se poszukaj :p tam wszystko jest (prawie wszystko)
|
Cytuj:
@Matkus Za 1,5 roku napewno cena zejdzie do 100k |
http://forum.tibia.com/forum/index.p...hreadid=679461
harmonia druga :) w grupie było bodajże 2 polaków czy więcej narazie bez ssów.a dla niewierzących pozostaje szukać -,- |
Pharaoh Sword Jest Na Harmoni
kasuja wszystkie posty powod w podpisie
|
^^ Very Nice :D
|
co do tego miecza to moge sie założycz że jest to narazie test robiony przez cipsof a jak sie eksperyment przyjmie po kolejnych updatach mogą zacząćte miecze być powszechnie używane bo niby po co CIP wprowadzało by taki miecz gdyby w prszyszłoście nie chciała by go zpopularyzować, tak mi sie wydaje bo legendarnych mieczy i tak już jest za dużo i to znacznie lepszych jak sov albo sam mls
|
miecz faraona
900k na harmonii ...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:17. |