![]() |
Paint r000xxx... Ale paintem takich kul nie zrobicie czy efektów świetlnych... jak ja w PhotoShopie...
PhotoShop r000xxx... "Wieszok jak coś nie pasi to nie trzeba było oglądać... A te swoje uwagi możesz zachować dla siebie... Jak ci coś nie pasuje to spadaj" Pozdro dla mądrych ludziów xD |
a ja wiem wszystko :P demon jest z Helbreath (w ktorego gra łem bo HbPolska przestał działać,hostera nie ma :/ ) a "ksiądz" to gosciu z Diablo 2:LoD(lord of destruction) w ktorego też gram :P tam tem "ksiądz",w grze jest uwaga ! HANDLARZEM :P:P więc heh nie pasuje gość oprócz ubrania :D
a wykonanie 9.5/10,efekty SF ( :D ) 10/10 i inne pierd**y czyli pomysł,potwory czy coś, moze coś okolo 9/10.moge nawet dać 9.5/10,:P mi się bardzo podobało.tylko niewiem z czego te kule @RE:Down a no,teraz zauważyłem..bo se pogralem znow w Hb i zobaczyłem gościa :P a o tym servie poland juz wiem :P i jakos nie ruszył jesze ;) bedzie pewnie w czwartek.. |
A teraz cię zaskocze :D
Demon jest z Helbreath... Ksiadz z Helbreath to ten kolo z CityHall A kule też z Helbreath :DDD PS. Mam dla ciebie dobra nowine... jeśli chcesz jeszcze pograć w HB to masz to: www.helbreath.gamesnet.pl - Uważany za następce HBpolska. Poniewasz zrobili go GMowie z HBpolski. Ten server staje powoli na nogi... UP będzie w walentynki, Narazie są testy ;) Pozdro... :D The True Monsters [part two] - prace w toku :D |
E, spoko. Tylko takie troszkę mało na początku zfakowane :P
Pomysł: 9/10 Wykonanie: 8/10 (ja żadko oceniam wysoko!!!) |
Wykonananie dobre, fabuła niezła ogólnie nudne :/
|
Cytuj:
I nie ludziów tylko Ludzi.... Cytuj:
|
"hój" ? respect :cup:
|
Stary... mósiałem tak napisać... Bo cenzura na tym forum jest za ostra :P
|
Cytuj:
Cytuj:
To jest forum PUBLICZNE, każdy ma prawo napisać swoje zdanie o tym co ty tu umiesciłeś i do tego zachęcam :P Cytuj:
|
Spox fake
Coool!!!
Extra rób więcej 8o Najlepszy był magick spear:P Chciałbym go mieć w tibi :cup: |
ten demon jest wklejony z hb i lekko przyciemniony wiesz co lepiej by bylo jak juz to ma byc z hb to hc (hellclaw) albo tw (tigerworm(chyba tak to sie pisze ?)) a jak cos slbaego to chociaz daj gg (gargoyle) :D
|
Tigerworm bedzie w nastepnych wersjach :D
|
Nędza..... Wszystko wklejone z Helbreatha, Ksiądz to NCP w Cityhall, Demonik to demonik z HB a kule energii to czar Energy Strike ze Sprites ;)
Uważam że się nie wyśliłeś... Ale pomysł spoks (te ostanie ssy bo reszta to zwykłe z gry bez przeróbek) |
ja chce wiecej ja chce wiecej ja chce wiecej extra super zajefajne ej daj link do helbreath jakiegos serwera za darmo plis moje gg 5344207 dawaj link
|
pomysl 7/10
wykonanie 7/10 good ;) :p |
gratz :) :cup: :)
|
Beznadzieja ...
Opisy jeszcze gorsze od obrazków. Pomysły zgapiłeś od Aval'yaha - noktowizor, to jak ten twój bohater stał na końcu na balkonie ... No właśnie potwory wklejone, nie zrobione ... Ta fabuła ... Poprostu nie moge, taka beznadziejna beznadzieja, że się żygać chce. Już lepiej wróć do tego "podrazowywania stronek" ! |
Gratz
Super Pomysł i Wogóle A te efekty specjalne .... normalnie martix ;] Gratz Oby tak dalej :p
|
Jak komuś się to podoba to fajnie :D
Jak komuś sie nie podoba to... trudno. OD NIKOGO POMYSLOW NIE SCIAGALEM! SAM SOBIE TO WYMYSLILEM. POMYSL Z NOKTOWIZOREM SAM TEZ WYMYSLILEM A O ZADNYM KOLESIU ALAJACH (CZY JAK MU TAM) NIE SLYSZALEM!!! Dla każdego chcącego wiedzieć Server helbreatha: www.helbreath.gamesnet.pl - server helbreath'a rusza 14-15 lutego. Ostrzegam instalacja gry waży około 230 mb. Plus update do servara około 2 mb. Wszystko będzie dostępne do ściągniecia jak server ruszy. |
juz sie nedza zrobila z hb moj brat mial 180 woj i dostawal w dupe od 100 lvlowego maga ktory mial sh i w 2 s biegl na druga strone ml wyskakiwal a ten sh i wieje albo pije poty i walczy z nim wie ze mu nic nie zrobi ale ma takiego speeda ze nawet go dogonic sie nie da a mag mu nic nie zrobi bo on se zarzuci pfm zalozy swoje ciuchy i magowie missowali go z blizza ale juz jak dopedzil moj brat to criticalami bil w tych magow ale juz szkoda gadac sam nie wiem co on zrobil ze swoim charem czy go sprzedal czy zostawil na pastwe losu czy co
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:09. |