![]() |
Derlik o AK nie zapomne a o Nova tymbardziej systematycznie sprawdza stan twoich skilli i Adiego on tez juz przed 100 pozdrow go odemnie :)
Hail Ancient Kingdom |
^^ no niezle gratz derlik :P (gonie cie ale bendzie ciezko :( )
Co do hunt to derlik nie moze expic ani chodzic na hunty bo ma neta słabego jak by miał dobrego to by tak nie stał z lvl :) POZDRO 600 V \../ NOVA ROX ^^ |
To zolstałes liderem w skilach naszego miasta? Czy zółwik jecsze goruje?
Btw. to gratz ;P |
CONGRATZ takich skilli musiałeś sie sporo namęczyć też bym takie chciał ss'y zaje***te :p powiedz ile trenowałeś na takie skille ??
|
Cytuj:
Jestem liderem :] i bylem zawsze ale mna nikt nie gral ;) pozatym on zmienil server jak 2 razy padl od 12 druida ;] a on mowil ze to ja afkuje a mnie 67 drut z dwoma FE nie mogl ubic ;) Co do skilli to robilem je okolo roku :] Dziekuje wszystkim za gratzy i za commenty :] Czekajcie jeszcze 41 % i bedzie 103 sworda :] wiec to jakies hmm tydzien grania (chbya bedzie:P) |
Też grasz na cafe jak jakieś tam pamelki i dzieciarnia, ktora sroi za jej komep i sie gapi?
|
Cytuj:
Fak bylem pare razy tam na caffe... raz zeby poznac ludzi którzy graja tam .. i pare razy pograc na Playu II zapomniales dodac ... " gapi sie I PODNIECA" hyhy ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
Widzisz .. i mial bym ten 70 lev skilla slabego bo 90 to nie problem nabic i bylo by czego gratzowac ? Musze wziac ssy od kumpla ... mialem duela z kolesiem o nazwie Guntora jak sie z nim lalem mial 96 level i skill 90... a dostal w pipe :D ja mialem wtedy 101 sworda... ale hity lataly po 100 + .. tylko ze odemnie huh... a co do pytania o "skad mam tyle kasy" to niedlugo zrobie podobny temat z Advami mojej siostry która robi dla mnie uhszki ;] |
Gz!
Gratz skili musiales sporoo przynich posiedziec :D I SS sa nie najgorsze. A i jaki to server?? Ja mam knighta skile 48/48 na 13 lvl :( Chyba wpadne w kompleksy :P
|
Ale ładnie.Chłopak sie namęczył :]
|
Gz
Skile robia wrazenie....
Na 44 lev miec takie skile to jest wilkie osiegniecie. Ps.Chyba lubisz trening :) |
Ale smuty walicie.
|
Nie nie mówie :p
Tylko gratuluje :cup: GRAtZ ;) |
Mnie tez to dobija Derlik, ci co tam codza jescze mogą być, ale durnie ktorzy chodzą jarać sie tam pemelcią i innymi "haj levelami", albo uciekaja z lekcji( u nas w klasie jest z 4-5) i chodzą tam sie gapić, albo pograć godzinke i 5 gapić.
|
Gratz Derl :-).. btw. pogadaj z Baxem żeby do Ak wrucil to bedzie sie cos dzialo ;-P bo mnie nie slucha, Saki w sumie tez brak >.<
Hail AK Hail Ns Hail Prusa xD |
Gratz ! :)
Gz Skilli Sam Chciał Bym Mnnieć Takie :P
|
@Bysiu
Z mojej klasy jest jeden taki ziomek co ucieka z lekcji żeby latać do Pamelci do kawiarenki i oglądac jak on gra (ja też z ś-cia) :p Na lekcjach śpi i śni o tibi :o Takich to tylko w kaftan X( ps . aaa i jeszcze big graty xD |
Uhm..
Ladnie, ile godzin traina ? :P |
Rok gry nieznudzilo cie to :P?? ciagle nabijanie skilli. Gratz za wytrzymalosc Zycze dobrgo Neta i szybkiego nabicia wysokiego lvl ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:13. |