![]() |
Whaha
A pamietasz jak sie 3 GS przerzucily wtedy na innego pala jaki ladny dead mialem. Ale oczywiscie mi rzeczy odratowales :) Fajnie bylo, nie zaluje... Looknij tez moje screenki ;)
|
kto to jest ten hupe on aldora?(g m ??)fajne ss
|
Ten tytul zawiera tresc, ktora zostala w nim gleboko ukryta
SS nice (zwlaszcz te na ktorych sa moje charki :P:P) jak robisz te foty to mow!!! musze sie w garniturek przeprac a nie:P
Ale powodzenia w dalszych wyprawach:) |
Hehe ssy nice. Gz advencetow.
More plzz B) |
@up:
MORE PLX ZA***IOZA TE SS'KI CHCE MORE !!! |
Jest na co popatrzeć!!!:D
ss są wyrypiste!! (obyś więcej takich wklejał :) )
|
super
na jednym SS nawet ja jestem , jak robiliśmy orc fortress qst... niestety wiecej SS zemna niebedzie ;( 24.02 w dniu mojich urodzin .. shakowano mnie ;( stracilem wszystko a takze z 51 lvl spadlem na 35 ... i taki koniec kariery:P
|
Spoko zdjęcia dużo ich ale so fajne ale te dwa ostatnie to polewa...
Derin Tria-Pandoria Lvl13 Mlvl19 Skills17/19-prawie 20 Shielda Fishing41 :) :) :) |
:p
To Poprostu Pikny Ots
|
Spoko ssy moge tylko powiedzieć More PlX !
|
moze
Cytuj:
|
Najs ss'y ale o co chodzilo z tym gm'em sobie przyszedl i nagle demone summnol ??
|
Fajne zdjecia wstawiajcie dalej zdjecia z takich wypraw . :) :) :)
|
hehe <jupi>
siema!SS'y som Super tylkoz e hakerzy som hamscy:/ wielki sory ze to powiedzialem:(
PROSZE O WIENCEJ SSOW BO SOM SUPER!!!!!! |
Dziekuje za wszytskie pozytywne komentarze :P
@Makolo Szkoda ze cie shackowali:/ Grasz jakims innym charem na aldorce? A na of questa szedles jako kto? @mateusz walowski To żaden OTS. Nie ma ani jednego screena z otsa... @Andard Taa, mniej wiecej o to chodzi :P Nigdy nie slyszeliscie o GMie Hupe on Aldora? Pewnie dlatego ze dopiero mnie wybrali xD :evul: |
Wiesz Gm to zawsze był paker :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:42. |