![]() |
FaJnE
Mnie sie Wydaje ze to on robil , Przecierz Polacy to Zdolni Chlopacy :)
Wykonanie Swietne i Pomysl Orginalny : Widac ze pracowales nad szczegolami , Dobrales dobrze elementy , Wykonales tez swoje rysunki , Po Prostu Bajer!! ;) Jeszcze jedno : Te Komputery na scianach chyba z jakies gry wzioles , cos kojarze chyba taka walka z kosmiatami , nie pamietam , mam racje?? Tak wogole to jaki programik i skad go masz? Pozdroo... |
po prostu cud miód i orzeszki ;) 11/10 za pomysł, 11/10 za wykonanie... z tej maszyny to chyba wychodzi 75% populacji Tibii :P
|
hyhyhyhyhyhyhyhehehehahaha dobre wlasnie wyslij to do tibianews.net :D dobre to :cup:
:cup: dla ciebie B) a i ocena 12,5/10 |
Mury to zwykle ściany z odwróconymi kolorami. A komputery to okna pomalowane na czarno z zielonymi kreskami. A całość była robiona w PAINCIE :P (z wyjątkiem posklejania klatek na GIF)
|
ej a znacie jakies fajne programy do robienia animacji ????
|
bardzo fajny gif 10/10
|
No to wiem gdzie powstają nooby <cool>
|
buahahaha wyrąbiste :D
10/10 za wszystko wszytko cud, miód i solone orzeszki :D |
Świetne, świetne. I do tego bardzo dobry pomysł. Powiedz nam jeszcze ile czasu poświęciłeś na to?
|
Ja to robiłem 4 dni (tak po pół godzinki dziennie). Po trochu bo w końcu grać też trzeba :P
|
super extra cool !!!!! :D
|
niezły fake oby taki więcej ;)
|
Jaki jest najlepszy program do gif ?
|
More Plx Frii Itanz Plx Plx
:d |
Pomysl: 5/10
Wykonanie: 12/10 (!!!) wykonanie swietne jeslio serio ty to robiles to: more plx!!11! |
według mnie zarąbiste...
|
za***iste ^^ a ten twoj avatar :)
|
Bardzo ładne , zadnych błędów ładnie i staranie wykonane :)
Pomysł 8/10 Wykonanie 10/10 , wykonanie swietne :) Rób więcej bo masz do tego talent <jeżeli naprawde ty to robiłes :P> WE WANT MORE :P |
Heh nawet niezle :D
|
Cytuj:
GRATz swietnie ci to wyszlo ^^ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:32. |