![]() |
Staaaryyy... Tibia to nie wszystko... dowiedziałem się o tym w styczniu 2004... Kiedy to zaczęłem grać w HELBREATH'a (wcześniej grałem w tibię). Full wypas gra on-line. Ale kiedy w październiku Polski darmowy server padł, wróciłem do tibi.
Ale mówie ci. Jeśli chcesz to zagraj se w HELBREATH'a ( HB ). Bo 14 - 15 lutego rusza nowy polski server :D HB POLAND! www.helbreath.gamesnet.pl Tak więc tibia to nie wszystko... Na banie się nie kończy... Kończy sie na kilku banach :P |
chyba niektórzy tego nie zauważyli
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@slammer
Tak, ale jak koleś włazi na swoje konto na tibia.com to tam ma podaną dokładną ilość dni bana. |
A mój kolega z Tibi kiedyś chciał zapłacić kradzioną kartą kredytową to dostał bana na dożywocie, on się ltyko zastanaiwa skąd oni więdzą, swoja drogą to i tak bardzo mała kara...
@Topic No cóż coś jednak musiał zrobić, musiał sobie jakoś zasłużyć ://.. |
Cytuj:
Prosze bardzo daje SSa, dyskutujcie dalej :p http://img194.exs.cx/img194/1778/banshed9ke.jpg Thanks to ImageShack for Free Image Hosting |
Cytuj:
|
nie rozumiem gremlin :(
mi się wydawało że program na którym postawiona jest stronka na bana nie przyjmuje więcej niż 2 znaków 656535 = FF czyli największej 2 cyfrowej liczbie w systemie heksadecymalnym (drugi po "zerojedynkowym") więc dali jak największą żeby bez ponownego wykupienia PACC'a postać zwana Rolnik Knight nie ujżała pięknego Ab'Dendriel i innych miejsc. tak mi się wydawało ale dlaczego ban do stycznia 1970?! po za tym jak to możliwe że program nie wysypuje się przy czymś takim?! |
Cytuj:
|
[quote=Sozemego]Wybacz ale to 195 lat a nie 20 :P/QUOTE]
nie 195 lat tylko 179~lat |
Mam takie pytanko...
Taki sam ban dostałem, jak kupie pacc nie będzie banu, ale czy pacc który kupię będzie aktywowany czy postać zostanie facc bez banu a pacc przepadnie? Sry jeżeli ktoś już to gdzieś pisał ale nie moge znaleźć nigdzie :P |
Cytuj:
Odrazu widać że to Fake :D |
Cytuj:
|
To nie jets fake na tibia.com sprawdzialem on na serio dostal tego bana:P
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:50. |