![]() |
Co tu dużo gadać... Przyzwyczaimy się
|
zapowiada sie niezle :P
kurka widze ze tibia.pl ma takie zrodla w pozyskiwaniu newsow ze ho ho |
no i bardzo dobrze że Tibia.pl napisała to jako pierwsza :]
Teraz Tibia.pl wymiata ^^ :D |
Wow.
Nom,stronka robi duże postępy ale zmiany nie przeszkadzają mi zabardzo.
Elder Archer>Danubia>lvl13>skille 52/37> :lucznik: |
"Polazłem po picie. Gulp!" <-- takie małe nie znaczące, ale pomaga ;).
Teraz new jest jak należy ;P... Hey, hey! Jest coś nie tak ;). W pierwszej części(czyt. części Raynolda) news jest pisany z polskimi znakami, ale w części Dromadera już nie :). Takie małe niz znaczące, ale pomoga w estetyce ;p.. @Topic To, że Gmów nie widać to ukartowane oszustwo, CipSoft zmiast się przyznać, że Gmy ich nie lubią i nie chcą sie logować to zatajają ://... Btw. " pamietajcie... To tibia.pl poinformowala was o tym" Aaaah... ;p " Zapraszam do szukania zmian i wypisywania ich tutaj" <-- Te małe, ale jakże pomocne zmiany początkują jakiś mały remoncik Tibia.com? Może i tak. |
Hmm a jednak da sie zobaczyc ktory gm jest online :P Wystarczy klinkac view i przejrzec liste postaci 8o 18.
18. GM Liberaqueen Libera Gamemaster, online :P |
co to za roznica w jakiej kolejnosci jest sie w guild
"tibia.pl jak zwykle pierwsza" -----(moj kumpel napisal by GZ ) Gz :P:P:P:P |
Od razu widac ze ten news to lipa po prostu chca zeby sprawa z ostatnim zwolnieniem gma przycichla
|
Ostatni zauwarzylem wchodząc na moje informacje zobaczylem dluga liste zabitych przezemnie PK-erów :) Nie wiem co to wlasciwie oznacza czy to jest nowy update czy cos innego.
Husute 22lvl 30mlvl :mag: Protektet by Mati de Palladyn 55lvl 16mlvl :lucznik: |
Cytuj:
ps. Wejdz w panel kontorlny uzytkownika i tam masz "edytuj podpis" nie bedziesz musial tego co na dole napisales pisac przy kazdym poscie... |
hmm.. ja zrobiłem to co napisałeś Drom i nie widze takiej listy, jak ją wywołać ;]
|
Musisz kogoś zabić;]
Jak kogoś zabijesz i się zalogujesz na stronie, a potem znajdziesz swoją postać [w community, nie w my account] to pisać będzie wszystko, także to, czy dozwolone zabójstwo czy nie. |
dzięki
:) znalazłem ;] sporo tego jest xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Czy mógłby mi ktoś powiedzieć o co chodzi z tymi gildiami ????? :p
|
Ta zmiana pewnie bedzie miala wielu zwolennikow jak i przeciwnikow ;))
Ogolnie mi to bez roznicy, bo gildii wlasnej nie robilam i nie mam zamiaru ;) |
eee .... tam to tylko maly update :P .... Tibia bez hack'ów :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37. |