![]() |
thx za cynk ;)a jest go strasznie trudno pokonac(ale w zwarciu)??
|
Zarąbiste screny, oby tak dalej:D
|
CooL ss'y :PP
Fajne ss'ki :) zamieszczaj takich wiecej :p Przynajmniej sie ni9e nudze jak wbijam na tibie B) Kolejki SuUuUuUuUuUuX X(
|
Cytuj:
Ty wczesny jestes |
heh dopalacze?
Cytuj:
|
Super sceeny
To mi sie podobało straciłem 20 min ale warto :D
|
Cytuj:
Pal /sorc /drut to na odległość z boltów i run nie mają duzych problemów a knightem to już gorzej ale jak sie ma dobry equip i skille to da się rade. Trzeba mieć jakiegoś uha na wszelki wypadek bo mocno czasem hituje. ;) |
Lol
Ja jestem naprawde [od wrazeniem!!! SS'y bardzo dobre ale zobaczylem jakie 23 levele sa silne (nie bede jush ich wiecej atakowal ;)). Gratz za pokonanie takich potworow :cup: Szkoda że nic takiego nie wypadlo ale 8k expa to calkiem sporo. Aha i jeszcze dodam ze naprawde fajne komentarze do screenow ;)
P.S. A spotkaliscie Orca Warlorda??? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Ta fajnie ze screeny robiles tylko jak ty trafiales!! Dragona ja zauwazyl;em i zaczolem w niego nawalac!! a to wyglada jak tylko ty bys go ubil X( Ale ogulnie screeny robiles tylko w odpowiednich momentach dla siebie!! I jzu mojej posatc nie zobacze przez miecha ;( chyba ze na tych screenach ;(
|
Mi sie podobajo ssy . Wogule lubie ss z orklandu ale cos ich tak malo :( 8o 8o 8o
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:14. |