Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Filmy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=30)
-   -   Pk na Ghost Land. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25734)

hubert 11-02-2005 21:31

Gratz....widac profesjonalizm :D

-Res- 11-02-2005 21:37

dokładnie:)swietna taktyka :) same pochwały chociaż zal tych ludzi ktorzy padli...a tak wogole to jak loot przetrwal wasze dedy ?? :)

Angel of Death 11-02-2005 21:38

No filmik bardzo fajny , jeden z lepszych filmów z pkowaniem jaki widziałem :D Dobre było jak nawalaliście sie z tymi kolesiami na scorpach xD Was 2 ich 3 w tym chyba 40 lvl pall i zwiali 8o DObre tez było jak zrobiliście trapa w drugim miejscu i 4 kolesi jeden po drugim padali :P Loot też całkiem ładny , K arm i Crusader Helm , P legi i trochę śmieci :)
PS. Mi tez drugi film się nie ładuje :(

Cytuj:

...a tak wogole to jak loot przetrwal wasze dedy ??
Chyba niezbyt dokladnie obejżałeś filma :> Cały loot dali Greedowi<czy jak mu tam :P> żeby go ocalić[loot] , zapewne potem przyszedł innym charem i dał mu loot z Greeda >

Adam007 11-02-2005 21:51

2 filmiq...

Ciesze się ze 1 film się wam podobal a co do 2 hmmm... niewiem czemu wam niedziała moze sprubujcie zmienic nazwe tego pliku po sciągnięciu mozliwe ze te pzerwy(spacje) przeszkadzają w otworzeniu filmu.

Sławek 11-02-2005 22:05

o.O musze przyznac ze filmik byl calkiem fajny,mozna nawet powiedziec jeden z najlepszych.Te wasze pułapki z parcelami tez bardzo sie przydaly jednak grupka innych osob przegryzła was podstawiajac swoje parcele. :) Mozna przyznac niezly loot. Jednak najlepszy byl pomysl jednej osoby z was,ktora zabrala calego loota i dala logauta :D :D :D wpożo Filmik :cup:

mental 11-02-2005 22:19

Norma że film super bo z lunary :]

LUNARA de best :]
2 film mi nie chodzi

Mental :evul:

patrikoz 12-02-2005 09:58

Filmik fajny, jednak zal mi tych osob co padly :) Dziwi mnie tylko po co sobie robiliscie Red Skulla -> w postacie 8-15 lvl nie trzeba bylo strzelac i tak by dedli od ognia :)

-Res- 12-02-2005 14:32

damn forum szwankuje i myslalem ze wczoraj sie wiadomosc nie wyslala -.-

Kozi_leus 12-02-2005 15:02

Kurcze :( . Nie miałem SD , przy sobie , poszedłem do dp bo Sd i juz moj Kumpel all wyzcyścił :( . Wielka szkoda :). Pomysł dobry , moj kumpel tam padł (movah ) , tylko na Pacc to nie działa ( exani tera ) . Czekam na nastepny trap , ^.^ Tym razem bede szybszy od czarka :D

Wypas 12-02-2005 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Adam007
Ciesze się ze 1 film się wam podobal a co do 2 hmmm... niewiem czemu wam niedziała moze sprubujcie zmienic nazwe tego pliku po sciągnięciu mozliwe ze te pzerwy(spacje) przeszkadzają w otworzeniu filmu.

mam dużo filmików które w nazwie mają spacje i wszytkie działają

spróbuj otworzyć ten filmik usiebie i napisz czy ci działa

Wojtas 12-02-2005 15:42

właśnie szkoda ze 2 nie działa:/:/
ale ten 1 był EXTRA!!!!!!!!!!!!!
Świetna taktyka...

Adam007 12-02-2005 15:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kozi_leus
, moj kumpel tam padł (movah ) , tylko na Pacc to nie działa ( exani tera ) . Czekam na nastepny trap , ^.^ Tym razem bede szybszy od czarka :D

Taak on padł w 2 filmiku właśnie... przez niego później padliśmy all.
Moze będzisz szybszy ale zanim dowiesz sie gdzie trap pare ludzi juz padnie
:evul: :evul:
Taaak 2 filmiq był źle wysłany na ftp. Ja niemam jego poprawnej wersji ale puchacz ma moze dzisiaj doniego wpadne to jeszcze raz sie wysle i poprawie.

orgizz 12-02-2005 16:22

hehe

wszyscy ktorzy tam pkowali maja rooka ;>
czarek-tobias i kozileus to moi rl friends ;)
czyli ze chyba wam sie pkowac nie oplacało ;)

Kozi_leus 12-02-2005 16:38

Szkoda :( . Prosze wgraj ten 2 film , jest o wiele lepszy . Chyba wiecej ludzi pada :) jak najszybciej :)

Hasu 12-02-2005 20:26

pkpk

aj szkoda ze mnie tam nie bylo :p heh ;(

Adam007 12-02-2005 22:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez orgizz
wszyscy ktorzy tam pkowali maja rooka ;>
czarek-tobias i kozileus to moi rl friends ;)
czyli ze chyba wam sie pkowac nie oplacało ;)

O kurdeeee nieee plzzz zapłace ci niehantaj mnie plxOr mi noob was haket! :baby: Czy ty myslisz ze nas naprawde te postacie obchodzą? Jeżeli ktos idzie pekowac to raczej musi sie liczyc z tym ze będzie hunted prędzej czy puźniej :) A wątpie zeby czarkowi czy komus tam innemu chcialo sie stac cały czas pod depo i pilnowac az wyjdziemy pk :> Sprawdzimy kiedy all będom off i wtedy załatwimy sprawe az do Ban :evul: Czy się opłacało czy nie To tak jak Solowanie Dragona Sorcem na 16 lev opłacać się nie opłaca ale ile z tego zabawy.

Pozdro.

Kozi_leus 12-02-2005 23:05

W sumie to smieszne to jest :D i fajne . Tylko zeby nikt ze znajomych nie ginął . A ja nikogo nie rockuje ;p , bo to nudne :p . Aha plz wrzuc ten filmik :)

cysiuzzagania 12-02-2005 23:21

Ocena

Ocenie jak obejrze narazie nie mam czasu mam nadzieje ze fajne:d

Adam007 13-02-2005 17:14

O.o Poporawiłem linq
www.members.lycos.co.uk/zekok97/Trapparty1.rec
Ten filmik bedzie działać
:d

Grenni 13-02-2005 17:26

O i działa ;], wracajac do poprzedniego filmu ,loot nice, pomysl tez, nie wiem skad sie brali ci ludzie ,przeciez w tej dziurze sie nic ciekawego nie respilo :confused: no i ładnie was pozniej robili schodzi typol,gfb na was i ropuja go :P Ogolnie spoko, czekamy na kolejne pk movies ;]

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17.