![]() |
Gratz....widac profesjonalizm :D
|
dokładnie:)swietna taktyka :) same pochwały chociaż zal tych ludzi ktorzy padli...a tak wogole to jak loot przetrwal wasze dedy ?? :)
|
No filmik bardzo fajny , jeden z lepszych filmów z pkowaniem jaki widziałem :D Dobre było jak nawalaliście sie z tymi kolesiami na scorpach xD Was 2 ich 3 w tym chyba 40 lvl pall i zwiali 8o DObre tez było jak zrobiliście trapa w drugim miejscu i 4 kolesi jeden po drugim padali :P Loot też całkiem ładny , K arm i Crusader Helm , P legi i trochę śmieci :)
PS. Mi tez drugi film się nie ładuje :( Cytuj:
|
2 filmiq...
Ciesze się ze 1 film się wam podobal a co do 2 hmmm... niewiem czemu wam niedziała moze sprubujcie zmienic nazwe tego pliku po sciągnięciu mozliwe ze te pzerwy(spacje) przeszkadzają w otworzeniu filmu.
|
o.O musze przyznac ze filmik byl calkiem fajny,mozna nawet powiedziec jeden z najlepszych.Te wasze pułapki z parcelami tez bardzo sie przydaly jednak grupka innych osob przegryzła was podstawiajac swoje parcele. :) Mozna przyznac niezly loot. Jednak najlepszy byl pomysl jednej osoby z was,ktora zabrala calego loota i dala logauta :D :D :D wpożo Filmik :cup:
|
Norma że film super bo z lunary :]
LUNARA de best :] 2 film mi nie chodzi Mental :evul: |
Filmik fajny, jednak zal mi tych osob co padly :) Dziwi mnie tylko po co sobie robiliscie Red Skulla -> w postacie 8-15 lvl nie trzeba bylo strzelac i tak by dedli od ognia :)
|
damn forum szwankuje i myslalem ze wczoraj sie wiadomosc nie wyslala -.-
|
Kurcze :( . Nie miałem SD , przy sobie , poszedłem do dp bo Sd i juz moj Kumpel all wyzcyścił :( . Wielka szkoda :). Pomysł dobry , moj kumpel tam padł (movah ) , tylko na Pacc to nie działa ( exani tera ) . Czekam na nastepny trap , ^.^ Tym razem bede szybszy od czarka :D
|
Cytuj:
mam dużo filmików które w nazwie mają spacje i wszytkie działają spróbuj otworzyć ten filmik usiebie i napisz czy ci działa |
właśnie szkoda ze 2 nie działa:/:/
ale ten 1 był EXTRA!!!!!!!!!!!!! Świetna taktyka... |
Cytuj:
Moze będzisz szybszy ale zanim dowiesz sie gdzie trap pare ludzi juz padnie :evul: :evul: Taaak 2 filmiq był źle wysłany na ftp. Ja niemam jego poprawnej wersji ale puchacz ma moze dzisiaj doniego wpadne to jeszcze raz sie wysle i poprawie. |
hehe
wszyscy ktorzy tam pkowali maja rooka ;>
czarek-tobias i kozileus to moi rl friends ;) czyli ze chyba wam sie pkowac nie oplacało ;) |
Szkoda :( . Prosze wgraj ten 2 film , jest o wiele lepszy . Chyba wiecej ludzi pada :) jak najszybciej :)
|
pkpk
aj szkoda ze mnie tam nie bylo :p heh ;(
|
Cytuj:
Pozdro. |
W sumie to smieszne to jest :D i fajne . Tylko zeby nikt ze znajomych nie ginął . A ja nikogo nie rockuje ;p , bo to nudne :p . Aha plz wrzuc ten filmik :)
|
Ocena
Ocenie jak obejrze narazie nie mam czasu mam nadzieje ze fajne:d
|
|
O i działa ;], wracajac do poprzedniego filmu ,loot nice, pomysl tez, nie wiem skad sie brali ci ludzie ,przeciez w tej dziurze sie nic ciekawego nie respilo :confused: no i ładnie was pozniej robili schodzi typol,gfb na was i ropuja go :P Ogolnie spoko, czekamy na kolejne pk movies ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:17. |