Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Zdjęcia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=24)
-   -   Last big hunt of Filia the Dragon... (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=25766)

Kepiwi 14-02-2005 16:54

Ale syfiaste screeny. Jak na 23 lvl to bardzo mało walsiz z tych sd i hmm... który masz mlvl ?? 30 ?? taka nuda ze juz na ratach na rooku jest lepiej -.-

Von Jogi 14-02-2005 18:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kepiwi
Ale syfiaste screeny. Jak na 23 lvl to bardzo mało walsiz z tych sd i hmm... który masz mlvl ?? 30 ?? taka nuda ze juz na ratach na rooku jest lepiej -.-

Heh...Gosciu , a ty który masz?? Pewnie rooka męczysz, i nie wiesz co to znaczy zrobić choćby 30 mg lvl. Daj mi nick twojego chara cwaniaku :p

Xellos 26-02-2005 10:47

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kepiwi

Jezuuuuuuu kolejny n00b :ban: .Mialem na samym poczatku napisane ze nie gram ta postacia. Bardzo trudno pomyslec, ze jak nie gram to slaby mlev.
Mam 31mlev i chociaz jest on slaby(nawet bardzo) taka postacia gra sie znacznie ciekawiej niz jakims druidem ktory na 20lev mam 50mlev i odrazu banshee idzie na 3SD...

PS.Daje nowe SS z banshee :evul: :evul:

Acid 26-02-2005 10:52

Nudne, no ale cóż trzeba pogratulować :/

Lord Sozeron 26-02-2005 11:14

Podobaja mi sie

Zdiecia nie sa zle nawet ciekawe a jak ochodzi o mlv to jak gra sie sorcem lub drutem to ma sie taki mlv maly a zawsze mozna potrenic go .dobre zdjecia zamieszczaj takich wiecej :) .Sam gram sorcem ale tylko by nabic 27lv by mogl przywolac mi monka mojemu pallowi.

Xumatixus 26-02-2005 13:31

Ladne screeeny :)
Dawaj wiecej.
btw. Gdzie jest ten domek banshee?

Xellos 26-02-2005 15:06

Ten domek jest niedaleko Thais.Sa dwie drogi.Jedna w takiej wiezy(chyba Whiteflower Tower albo jakos tak ;) )jest tam bramka lev od 25lev i do zabicia 2 ghoule i MOZE byc zlurowany DS(zeby wejsc wchodzimy na dol wiezy sa tam 2 bugi :P i rozkopujemy miejsce na gorze,pozniej chyba w lewo,dol,lewo :P).Druga droga to musish dojsc na dol na cyce i obok gorki przed cycami skrecic w dol i po drugiej stronie rzeki isc w lewo.Jest gorka wykladamy 3 parcele i wchodzimy na gore.Rozkopujemy miejsce schodzimy na dol i tu uwaga jest kilka STALKEROW.Po zabiciu stalkerow przekopujemy pomieszczenie(dziura znajduje sie gdzie w poludniowo-zachodniej czesci pomieszczenia).Zlazimy na dol,pozniej schodkami w dol i zaraz jest banshee :D :D :D.

PS.Nastepne SD bede albo z dragow albo z DL(Kiperr powiedzial ze moze mi zablokuje jednego :cup: HAIL KIPPER :cup: )Plx o dodawanie oceny i komentowanie SS...

Von Jogi 26-02-2005 15:20

Hehe.. gratz ss. Następnym razem więcej akcji mniej jakiś noobskich screenów :P I nie w Imageshocku, bo komu sie chce to włącząć , ogółem luzz :)

Xellos 26-02-2005 15:24

Nie wiem co sie stalo.SS z orc landu w tym samym servie dawalem i bylo good a teraz cus nie wyszlo :P .Jogi napish adres serv na jakim ty SS dawales plx...

Von Jogi 26-02-2005 15:27

Lol... ja to w photobukiecie robie, najs :cup:

Kub!k 26-02-2005 15:30

I tak mi sie podoba ostani SS jak KUBA ginie,, ;] to moje.. :P to ja nim jestem to jest 12 druid :P mialem za zadanie zlurowac banshee... nie udalo sie uciec :P :) GRtaz sS ;] pozdro for JOGI :P

justysia 26-02-2005 15:49

Troche to nudne:P

Nie bede tego komentować bo ss są nudne -.- (no moze czasmi było na co popatrzeć ;) )

macio mag 26-02-2005 16:25

beznadzieja nie było nawet na co popatrzeć. Totalne nudy :P

Senida 26-02-2005 16:31

OMG !!!!!!!! O ****a ale shit ja *******e takie gówno to dla mamy pokazuj ****a smieciu ***any a nie na forum.. X( te zdjęcia to wielkie GÓWNO!!!!!!!!! ***any noobie ****a X( hail senida :cup:

Von Jogi 26-02-2005 17:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Senida
OMG !!!!!!!! O ****a ale shit ja *******e takie gówno to dla mamy pokazuj ****a smieciu ***any a nie na forum.. X( te zdjęcia to wielkie GÓWNO!!!!!!!!! ***any noobie ****a X( hail senida :cup:

Omg! Co za noob! Sam jesteś śmieciem, zrób lepsze!

@Offtopic.
Nie wiem, ale według mnie noobów trzeba banować ( tego za nim bycie :) oraz za ordynarne słownictwo). Modki bierzcie się do roboty.

Von Jogi 26-02-2005 17:22

Cytuj:

nOOb! Lol, skąd wy sie bierzecie ?? Wklej lepsze, nie no kurde, jak można być takim noobem?!

@Offtopic.
Do modków - jemu należy się upomnienie lub ban!(za ordynarne słownictwo)
To nie knajpa tylko forum!

Senida 26-02-2005 18:22

Ej srry ale to nie ja ****a pisalem tylko muj kumpel srry za wszystko :)

Xellos 26-02-2005 18:56

Cytuj:

KUR*a.Jakbym zalozyl kolekcje n00bow z forum.tibi.pl(nie obrazajac forum)to bym mogl chyba muzeum otworzyc. Nie musisz odrazu z shitem wyskakiwac.Zrob lepsze SS na 23lev.
Za to teraz powiem moge dostac bana ale sam zaczales.
To ty jest n00bem j*b*na szmato !!!!!

Xellos 26-02-2005 18:57

<CUT>sorry net nawalil :P

Filia the Dragon 24-04-2005 14:51

Nice.Rob wiecej:P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:49.