![]() |
Po mojemu to kwestia czasu. Kip mowil ze najpierw zrobi demon helmet,dopiero pozniej anni. Kwestia znalezienia ekipy godnej zaufania :F
|
Eee , filmik może być ale myślałem że jak ci zejdzie red skull to się trochę lepiej ubierzesz :P Póki co mamy ten sam eq ;) (bo ja mam nowe :P)
|
tak wiem ze odswierzanie starych tematow SUX ale kiperr robi za dobre filmy zeby jakis mi przeszedl kolo nosa a linki do tych filmow juz nie dzialaja :/
Kiperr PLZ rehost :) Albo jak nie chce ci sie znowu zamieszczac to daj PW podam ci maila i ja zamieszcze na lycosie :] z gory thx |
fajnieeee ....
co tu duzo mowic ... fajniee :D
lol :P |
Rehost plz
[quote=CentyBoy]tak wiem ze odswierzanie starych tematow SUX ale kiperr robi za dobre filmy zeby jakis mi przeszedl kolo nosa a linki do tych filmow juz nie dzialaja :/
Kiperr PLZ rehost :) Podpisuje sie pod tym. |
Bah..... Zaden Z linków niedziała... Rehostnij Ktos albo napiszcie na priv, podam mejla i sam rehostne :)
|
Niestety żaden link mi nie dziala a bardzo chcialbym obejrzec ten filmik :(
Kipp Rehost plxor ;) |
rehost it :/
|
|
Opłacało się czytać 3 stronę.
|
Tnx for rehost :)
Co tu dużo mówić..Gratz filmu no i lootu :p. Naprawde mieliście farta :D
Naprawde filmik nice :) |
nie wiem czemu ale u mnie na ani jednym linku niema filmu :( :( kurde a tak bardzo bym to chcial zobaczyc ;( ;(
|
gratz
Za***iscie!!! Filmik widzialem dawno bo sciagnalem z tibia.de ale nabije posta ;]
Cholernie mi sie podobalo!! Szczegolnie loot z pierwszych 4 hero ;] |
Nie ma co tu sie dziwic od Kiperra są zawsze ciekawe filmiki a szczególnie ten +++++ ode mnie :):):)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:03. |