![]() |
Cytuj:
|
Fajny film...nic się nie stało że padłeś jak powiedziała pienkna knight" każdy musi kidyś paść " ja padłem przez warlocka na 63 lvlu spadły mi 2 lvle ,2 dysty (z 88 na 86 ) 2 shieldy (z 70 na 68) i 17 mlvl ale jakoś nie rezygnuje :P
|
Cytuj:
ee chlopie jak masz dziewczyne która cie prosi to ***aj tibie a nie ją :p widze na tym zdjeciu nawet fajne eq ;] jak ci sie odechce grac to sprzedaj komus na allegro:p |
Frii itans plxx !! Omg najlepiej nakrec kolejny "ostatni" filmik Friiiii itens partii brecha przynajmniej bedzie ;), skoro juz podjales decyzje :P
|
Dzięki ,że mnie tak wspieracie :P
|
Szpila = lol
|
Szkoda, że kończysz...
Mi schakowali razem 7 acc,ale gram dalej, wiec pomimo tego deada graj dalej szkoda bvlo by delete tego chara, a po za tym lubilem ogladac Twoje filmy bo byly wporzo np. Hero hunty ---------------------------------------------------- Duxisa 26lvl Paladin Skills - SeCrEt World- Danubia _____________ Fearless Fighter 17lvl Knight Skills - SeCrEt World- Pandoria(new) _______________ Reszta jest zchakowana wiec podamel tylko te chary Cya in Tibia .. :evul: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:49. |