![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
zazdroszcze wyobrazni a ta kserio to nie wiem jak takie cos zrobic :D 3 odcinek juz nie dlugo :D |
z czym bys mial problem ???? z oczyszczeniem pokoju z DS'em ??? :D
czy ze zrobieniem dziala ???? dokonczenie 3 odcinka Ze szczatkow Fermour Hills wychodza miliony roznych ludzi potworow i GM Dokein ktory ci dziekuje za uratowanie go poniewaz n00by ktore go gonily przemienily go w krola n00bow :D EDIT: wy nie widzicie ze te kamienie to sa FlameThrower (czy jakos tak ta pulapka) ???? |
OMFG! To lepsze niż Incredible Noob Killer,no sorry Aval ale trzeba mu przyznac racje to lepsza historia z noobami. :)
|
Bombowe fake 8o Dawaj tego więcej ;)
@up Jak dlamnie noob killer lepszy, ale tylko minimalnie :) |
Hahaha, dobre to rób więcej
PS. Prponuje Noob Soldier, Noob Lord itp. xDDD |
Pierwszy raz widze takiego faka- pol opowiadanie, pol fake
Wyglada tak jakbys cos opowiadal i zamieszczal do tego screeny. Ogolnie ocena dobra jest spox III odcienek plx |
SIema Krastaman. To ja Yeru moze pamietasz?:>
nice fejki ;] |
WoW
Extra fejki serio... Masz talent :)
A pozatym łoboziak jesteś bo masz red skulla i caly czas siedzisz w thais :D |
zajefajne obydwa odcinki dobre jest to ze dokein zamienil sie w master nooba:P:P
rob 3,4,5,6,7... odcinek bo mi sie 2 pierwsze bardzo podobaly |
nice rob dalej :)
|
super
super rób dalej, widze ze niezle sie nameczyles tak ladnie i gladziutko wklejajac ludziki i napisy. naprawde eXtra. rob tyle odcinkow az sie zrzygash
:D :D :D :D |
Odp.
Calkiem fajne. Nie widze niedopracowań. Rób kolejną część :)
|
zafajne fake'i. ciag dalszy plx.
na koniec pokaz loota z noobow, master noobow... |
A wiec
A więc mnie sie podoba jest naprawde wporzo
Pomysł 9/10 wykonanie 10/10 W sumie 19/20 Średnia 0.95 Oceniłem juz wiele fake masz #1 na #3 :cup: |
nie ma to jak tibia gg;];] widac ze zrobiłes te screeny przy pomocy tibi gg
|
sorx dlugo sie nie pokazywalem nie mialem czasu prace nad 3 odcinkiem juz rozpoczete a tak apropo robi to ja nie robilem tego przy pomocy tibii gg tylko przy pomocy kumopli i spr pozdro ludzi moze jutro bedzie nastepny odcinek
|
Niezłe
fajne faki, fajnie wymyśliłeś z tymi kamyczkami xD
Czekam na część 3 :) |
chcialbym wszystkich bardzo przeprosic jestem chory i mozliwe ze produkcja trzeciego odcinka (tak?) moze sie przedluzyc takze prosze o cierpliwosc pozdrawiam
|
aha jeszcze jedno mianowicie :
Cytuj:
stary kocham cie (no gay plx) nigdy nie przypuszczalem ze ktos cos takiego powie az sie wzruszylem ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:31. |