![]() |
Może Dwarf Hell :) Dużo Geomancerów Guardów i Soldierów :]
:crusader: Ablo jest też spawn z 4x Dragy na raz :) |
Cytuj:
|
Stary daj sobie spokoj z expieniem w ten sposób, lepiej zrob sobie z tej many jakies hmm i idz na dragi z blokerem, duzo lepiej na tym wyjdziesz.
|
Tringle Tower jest nieopłacalne na UE
Najlepeij na twoim levelu waln±ć w OFie chyba UE na zejsciu gdzie s± 3 warlordy chyba 4 leadery i drag 2UE i all dead może oprócz draga bo on głupi jest :) Polecam walnięcie UE pod depo w Carlin tam zawsze pełno low levelowców stoi i czasem może być niezły loot ;) |
re:Gremlin
masz racje ze przy 3 behe moze zbraknac many na ue ale lvl rosnie i z czasem sie pewnie wybiore re:Kargax chyba normalne ze sorc expi z hmm'mami ja teraz z hmm'mami i gfb wyciagam jakies 40k expa na godzine jak mi sie nikt nie wpakuje ale ja szukam jakiejs alternatywy re:wypas ue pod depo to moze nie najlepszy pomysl:P poza tym zero expa co do tego zejscia na OF to wlasnie mam zamiar sie wybrac sprawdzic czy oplacalne |
Cytuj:
on topic: lepiej chodzic na dragi a jak chcesz koniecznie UE puscic to mozesz wczesniej wspomniane OF |
Cytuj:
|
podam ¶rednie miejsce:venore dragon lair jeste¶ na powierzchni kierujesz się w prawo schodzisz do dziury lurujesz no i ue można zlurować chyba za 10smoczków ale to ¶rednie bo wpierw trzeba to zlurować;/ to jaki¶ knight musi ci pomóc.miejsca najlepsze zostały wymienione...najlepsze to quest w kopalni dwarfów dalej cenzura
|
Co do schodkow w OF, to watpie czy przezyjesz jezeli beda podlurowane knightem z 78 shielding na full def wlazlem rzucilem exori i wylazlem (trwalo to 1,5 sekundy) i podczas 1 tury atakow stracilem 925 hp wiec...
|
Czyzby nie bylo wiecej takich miejsc???
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30. |