Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Potwory (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=17)
-   -   Szukam miejsc na UE (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=26221)

macio mag 18-02-2005 21:36

Może Dwarf Hell :) Dużo Geomancerów Guardów i Soldierów :]
:crusader:
Ablo jest też spawn z 4x Dragy na raz :)

khazad 18-02-2005 23:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez macio mag
Może Dwarf Hell :) Dużo Geomancerów Guardów i Soldierów :]
:crusader:
Ablo jest też spawn z 4x Dragy na raz :)

tylko ze tam moze byc bardzo ciezko... jak tam kiedys zeszlismy w wiadomym celu to po kolei padalismy... wszystko zlurowane do zejscia bylo i dupa...

Kargax 18-02-2005 23:32

Stary daj sobie spokoj z expieniem w ten sposób, lepiej zrob sobie z tej many jakies hmm i idz na dragi z blokerem, duzo lepiej na tym wyjdziesz.

Wypas 18-02-2005 23:35

Tringle Tower jest nieopłacalne na UE
Najlepeij na twoim levelu waln±ć w OFie chyba UE na zejsciu gdzie s± 3 warlordy chyba 4 leadery i drag 2UE i all dead może oprócz draga bo on głupi jest :)

Polecam walnięcie UE pod depo w Carlin tam zawsze pełno low levelowców stoi i czasem może być niezły loot ;)

Amanthas 19-02-2005 11:29

re:Gremlin
masz racje ze przy 3 behe moze zbraknac many na ue
ale lvl rosnie i z czasem sie pewnie wybiore

re:Kargax
chyba normalne ze sorc expi z hmm'mami
ja teraz z hmm'mami i gfb wyciagam jakies 40k expa na godzine jak mi sie nikt nie wpakuje
ale ja szukam jakiejs alternatywy

re:wypas
ue pod depo to moze nie najlepszy pomysl:P
poza tym zero expa
co do tego zejscia na OF to wlasnie mam zamiar sie wybrac sprawdzic czy oplacalne

error bł±d 19-02-2005 17:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wypas
Polecam walnięcie UE pod depo w Carlin tam zawsze pełno low levelowców stoi i czasem może być niezły loot ;)

o tak :D najlepiej jak swiat e-pvp :)
on topic: lepiej chodzic na dragi a jak chcesz koniecznie UE puscic to mozesz wczesniej wspomniane OF

Xan Arcanist 21-02-2005 15:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wypas

W sumie to nie jest zły pomysł ;). Wali UE od razu red skul i jaki loot? 5 scale armorów, 2 scimitary, 4 dwarven shieldy :p i :ban:

PiXik 21-02-2005 17:34

podam ¶rednie miejsce:venore dragon lair jeste¶ na powierzchni kierujesz się w prawo schodzisz do dziury lurujesz no i ue można zlurować chyba za 10smoczków ale to ¶rednie bo wpierw trzeba to zlurować;/ to jaki¶ knight musi ci pomóc.miejsca najlepsze zostały wymienione...najlepsze to quest w kopalni dwarfów dalej cenzura

Prawo Kruka 21-02-2005 17:39

Co do schodkow w OF, to watpie czy przezyjesz jezeli beda podlurowane knightem z 78 shielding na full def wlazlem rzucilem exori i wylazlem (trwalo to 1,5 sekundy) i podczas 1 tury atakow stracilem 925 hp wiec...

Amanthas 02-03-2005 11:28

Czyzby nie bylo wiecej takich miejsc???

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30.